vrijdag 4 december 2015

The more the merrier Oracle Cards Friday

Hey girls naast mijn Tante Betsy jurkjes verslaving heb ik al jarenlang een verzameling van orakel kaarten, mijn eerste set kocht ik van rijksdaalders die ik inruilde voor Euro's, gedoneerd door mijn vader. Als ik het goed heb is dat mijn Inner Child kaartenset, velen zijn gevolgd en ik ben vandaag eens gaan tellen en oops ik kom op bijna het dubbele aantal van mijn Tante Betsy jurkjes ;). 


Tegenwoordig trek ik niet meer zo heel vaak een kaartje, ik heb namelijk ook wat orakelkaarten apps van Doreen Virtue op mijn iPad en iPhone staan (gekregen van manlief :)). 
Maar toch heb ik onlangs een paar nieuwe Doreen Virtue sets bij Amazon UK gekocht, daar zijn ze het goedkoopste. Daardoor heb ik ook meerdere sets kunnen scoren, ze zijn vaak de helft goedkoper als de Nederlandse sets. De Nederlandse sets heb ik veelal via marktplaats gescoord toen ze nog niet zo'n smalle openingen hadden in de postbussen ;). 


Wie weet ga ik nog wel eens afstand doen van diverse sets, want er zijn er toch een aantal waar ik niet veel mee heb. Maar voor nu liggen ze goed in de kast ;). 
Mijn Engelstalige Doreen Virtue sets heb ik op onze slaapkamer liggen onder handbereik. Die heb ik zelf het allerliefste, die hebben voor mij een betere energie. 


Ik heb er een hele tijd over geblogd, op mijn engelenblog An Angel Each Day, waar ik nu al een hele tijd niet meer heb geblogd. Wie weet neem ik het weer eens op, maar voor nu neemt dit blog erg veel tijd in en steek ik hier mijn energie in en natuurlijk ook in mijn creatief blog. 

Heb een fijn weekend girls! 
Lots of love from Susan die vandaag Mimi Red aan heeft met eroverheen mijn roze Tante Betsy hoodie vest

8 opmerkingen:

 1. Daar heb je er ook veel van.
  Ben nog even op je angelsite wezen lezen , en daardoor het boek van Betty J. Eadie gereseveerd bij de onze bieb.
  Je heb weer een leuk setje aan :-)
  lfs en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa daar heb ik eigenlijk wel heel veel van realiseerde ik me al tellende, maar die verzamel ik dan ook al jarennn. Toen ik nog meer met reiki deed, trok ik regelmatig een kaartje. Mijn engelenkaarten van Doreen Virtue hebben me ook door moeilijke en zware tijden geholpen, het is dan heel mooi om zo'n kaart te trekken met een toepasselijke boodschap.
   En ja de boeken van Betty J. Eadie waren als de bijbel voor mij, heb die al in geen jaren meer gelezen. Ik kreeg het tweede boek van haar van mijn broer en heb het snel in de kast gelegd toen op iedere pagina het woord God een heel aantal keer stond. Maar later heb ik het nog eens genomen en bleek dat er een eerste boek was over haar bijna dood ervaring en dat heb ik uit de bieb geleend. Haar boek 'geleid door het licht' en daarna het boek gelezen dat ik van mijn broer gekregen had. Later ook haar derde boek gelezen... Lees ze lieverd! Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Wat een verzameling! Net zo kleurrijk als de jurken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja inderdaad Christel net zo kleurrijk als mijn jurken. Het zijn ook vaak de prachtigste kaarten met hun mooie afbeeldingen :). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Hihihi, dat zijn er veeeel meer dan ik heb; twee :-)))
  Leuk om jou zo bij je collectie te zien. Blijf fan van dit rood-roze, staat je super!
  Fijn weekend,
  Sandra xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik ben nu eenmaal nageslacht van een verzamelaars familie ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
  2. Thanks lieverd voor je complimenten. Ja ik ben er ook grote fan van, rood en roze zijn mijn lievelings kleuren en gues what...jouw jurk is ook een plaatje en ben ik heeeeel blij mee. Dikke dankjewel knuffels!

   Verwijderen
 4. There's a chance you're eligible for a free $1,000 Amazon Gift Card.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.