vrijdag 25 december 2015

Thankful Christmas Friday

Hey girls vandaag is het Thankful Christmas Friday en wil ik jullie allemaal bedanken om me te volgen op blogger en bloglovin, om mijn pagina te liken op Facebook, om me te volgen via Instagram, dankzij jullie allemaal kan ik hier een gezellig blog van maken. 


Want het zou toch pretty boring zijn als jullie iedere dag alleen maar foto's van mij zouden zien langskomen ;). 
Dankzij al jullie leuke, grappige en lieve Selfies en OOTD (Outfit Of The Day) foto's is het leuk om hier op bezoek te komen. 
Is het fijn als je een bepaalde jurk uit de huidige collectie of een oudere collectie leuk vind en zou willen weten hoe die staat, dat je dan hier een kijkje kunt komen nemen. 
Dankjewel dat jullie allemaal zo enthousiast zijn en er een happy place van maken, want 'happiness in a dress' is de slogan van Tante Betsy. 


Natuurlijk kun je ook heel happy worden van een leuk vestje van Tante Betsy of een rokje. Ze dragen allemaal vrolijkheid uit. De ene draagt wat meer sobere kleurtjes bij haar jurk of rokje en hoeft niet zo nodig te knallen. Sommige kiezen ook bewust voor een effen zippie jurkje, het gaat er om dat we allemaal doen waar we ons lekker bij voelen en dat je lekker jezelf bent. En sommigen knallen net als ik van het scherm af ;). 


Soms helpen de foto's hier om uit je comfortzone te stappen en wel eens zo'n kleurige panty of legging aan je benen te hebben, omdat je hier gezien hebt dat dat toch heel leuk staat bij je jurk of rokje. 
Of uit je comfortzone te stappen en 'okay' te zeggen als ik weer eens op Instagram een mooie foto van je vind en vraag of ik die mag delen. 
Soms helpt het als ik zo'n winactie heb waar de voorwaarde een Tante Betsy outfit foto is, om aan de slag te gaan met selfies en je foto op het wereldwijdeweb te laten delen. 


Thanks girls voor jullie bijdragen, thanks girls voor jullie enthousiasme, dankjewel voor jullie lieve en leuke reacties hier op het blog, maar ook op mijn Facebook pagina en Instagram profiel. 
En last but not least THANKS aan Tante Betsy die zorgt dat wij allemaal zo vrolijk van haar jurkjes, rokjes en vestjes worden die ons bijzonder goed staan :). Dikke dankjewel knuffels!

Lots of love from Susan

Ps in het negenluik, Susan (ik), Dinah haar kerstboompje, kerstelfje Sandra, jurkjes zusjes Anneleen en Anique, een Facebookafbeelding van Tante Betsy, Firewoman Neeltje, Patricia haar kleurige benen, curlycreative, frdalsen haar kleurige benen. 

12 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan! En ik lees met plezier je blogs! Ga zo door zou ik zeggen! Fijne dagen! Xx jet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieverd! En ik lees op mijn beurt met plezier de leuke en lieve reacties. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Lieve Susan - jij maakt er zoveel werk van & het is een feest om te kijken & te lezen ! En het is wat je zegt : je doet ook weer ideeën op -- en vooral op de manier die bij een ieder past ! We kijken uit naar je volgende blogs & wachten vol spanning op de nieuwe collectie van Tante Betsy-- heb een mooie dag kleurrijke mooie vrouw ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook jij dankjewel lieverd :). Het is ook zo leuk om te doen, ik word blij van al die leuke Tante Betsy foto's die op mijn pad komen en die ik mag delen. Ik geniet er van stuk voor stuk. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Jij KEI bedankt voor je ongelofelijke en aanstekelijke enthousiasme en het werk dat je elke dag weer besteed aan (o.a.) je blog!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi liefff, ja het is wel flink aanstekelijk hè want volgens mij heb jij inmiddels al 6 Tante Betsy jurken van de nieuwe collectie...als er deze kerst niet nog meer bij gekomen zijn ;). Maar het zijn dan ook geweldige jurken :D. Dikke knuffels!

   Verwijderen
  2. Goed geteld!! Whahahaaa! En het kriebelt inderdaad... Misschien heeft Pantalone één dezer dagen nog een mooie TB in mijn maat in de aanbieding :-))) xxx

   Verwijderen
 4. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de andere meiden hier....jij ook bedankt voor al die leuke blogs en fb foto's/verhalen. Elke dag weer een verassing wat voor leuks je er weer van gemaakt heb.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi dat is wel leuk om te lezen dat het iedere dag weer een verrassing is wat ik ervan gemaakt heb. Ik zie ook wel eens dat je op bezoek bent geweest terwijl ik op dat moment druk bezig ben met het inelkaar zetten van een blogpost. Altijd leuk om te zien, dat doet me goed :). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 5. Vandaag kerstdiner in mijn roosjesjurk uiteraaaaard van tante Betsy, dikke kus Susan voor het aanstekelijke virus
  X es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh leuk leuk volgens mij heb je iedere kerstdag een andere Tante Betsy jurk aan, leuk leuk! Ja jij was de eerste die ik aangestoken heb met het virus hè lieve Essebes. Fijn dat je zo heerlijk van die vrolijke jurkjes, rokjes en vestjes geniet. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 6. Goede samenvatting wat jouw blog voor anderen (of in ieder geval voor mij) betekent. Ik hou zelf meer van de iets rustigere Tante Betsy jurken, maar ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe jij en de andere meiden de jurken combineren. En ja, je hebt me overgehaald om mijn spoonflower jurkje toch eens met een groene panty te proberen :). Nu nog een x durven om op de foto te gaan...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.