zondag 20 december 2015

Colourful Legs Girls Sunday


Hey girls ik had een hele andere blogpost al klaar, maar de plannen zijn gewijzigd dus ga ik foto's van jullie girls delen. 
Heerlijke kleurrijke girls zijn jullie!


Petra kan niet wachten tot ze weer lekker kleurrijke panty's kan dragen. Want kleurrijke zwangerschaps panty's of leggings kan ze niet vinden. 


Brigitte, Mrs Pippi Langkous zou wel het kleurrijke zusje van Tante Betsy kunnen zijn schreef ik haar. Maar nadat ik die van Petra had gekregen, bedacht ik me dat het echt jurkjes zusjes zijn. 


En dan hebben we nog Sandra whahaha ik geniet altijd zo van haar vrolijke reacties. Dit is wat ze schreef bij de inzending van haar foto; 'Ik wil zo graag kerstelfje zijn dit jaar met een Apollo-panty van Sokken-online, Tante Betsy's Vera Green en rode schoentjes, maar met een roze panty gaat dat niet lukken... De Kerstman lacht me uit...'


Okay ik ga ervandoor en sociaal met manlief doen. Kreeg nog een foto die deel ik een andere keer. Doe je nog niet mee met de winactie, waag een kansje!

Lots of love from Susan

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's , al die kleuren ! En weet je wat ik ook zo leuk vind.....al die verschillende schoenen en laarsjes eronder :-)
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk hè?! Hoe verzinnen ze het...ook nog allebei hetzelfde bedacht ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Hahahaha geweldig : nog iemand die verschillende kleuren aandeed: geweldig om
  Te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja die lieve Petra van de jurkjes groep bedacht zich hetzelfde...zij past ze jammergenoeg op dit moment niet met haar zwangere buik. Die mist haar vrolijke kleurtjes... Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Echt Mega Kleurrijk, love it!
  Knuffel,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.