zaterdag 5 december 2015

The more the merrier Holy Saturday

Hey girls, de lieverds die me al jaren volgen op mijn andere blogs hadden denkelijk een hele andere #themorethemerrier verzameling verwacht neem ik aan. 
Eigenlijk had ik ook een hele andere verzameling willen laten zien, mijn engeltjes, maar Maria riep harder ;). 


Ik heb vandaag mijn Love the Forrest black jurk aan, mijn Schwarzwald jurk, die ik kocht van het verjaardagsgeld van mijn vader en van mijn moeder. Hij doet me denken aan mijn oma, van mijn vaders kant, ze is van Duitse komaf. En op een of andere manier had ik het gevoel dat ik vandaag met mijn Maria beeld op de foto moest. 
Ik heb diverse maria beelden, de meesten staan bij ons op de slaapkamer, maar diegene die ik in mijn handen/armen heb staat in de huiskamer.
9 stuks heb ik er, telde ik net. 
 

Ik post deze blogpost al vrij vroeg, we gaan zo naar Duitsland en ik weet niet hoe laat we thuis zijn...heb een leuk sinterklaas weekend! Dag 5/5 van #themorethemerrier challenge

Lots of love from Susan

Ps Holy Saturday heeft blijkbaar iets met pasen te maken dus ik heb de retro paashaas die in de huiskamer staat maar in de foto gelaten :p. 
Een houten Christus beeld staat aan de andere kant (van heel donker hout, ja hij is Afrikaans ;)). Ja hier staan Maria beelden, Quan Yin, Boeddha, Christus en een heleboel engelen gebroederlijk en gezusterlijk naast elkaar. Oh vergeet de schedels en de draken niet hihi ;).
Ik kan wel meer als vijf dagen vol maken...

4 opmerkingen:

 1. Goh... En ik maar denken dat vijf dagen best moeilijk zouden zijn :-))) Voor jou niet! :-))))
  Ik las even te snel: drakenschedels. Drákenschedels?!? Due had ik wel willen zien!
  Hekaas pindakaaa; gevalletje Sannie leest te snel :-)))
  Veel plezier!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi gekke Sandra het zijn draken en schedels...ik heb een aantal draken en een heleboel schedels (veel zelfgemaakte ;)). Wie weet deel ik die wel nog een keer :). En ja we hebben hier te maken met een echte verzamelaar, dus nog een keer vijf dagen vol maken is piece of cake voor mij whahaha. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. O wat een mooie jurk!! ;-)) Ik heb ook een paar maria's en heul veul engeltjes!! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi volgens mij heb je dezelfde hihi. Oh ja jouw engeltjes zag ik al op Instagram #themorethemerrier. Leukk! Dikke knuffels!

   Verwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.