vrijdag 18 december 2015

Serious Request Friday

Hey girls vandaag kwam mijn vriendin Pascalle uit Maastricht op bezoek en zijn we lekker de stad in gegaan. Vandaag begint Serious Request in de binnenstad van Heerlen, toen wij er waren was het nog niet officieel begonnen, maar het zinderde wel al in de stad. 
Ik zag al een check van zo'n €10.000 langsgaan van een middelbare school in Heerlen en eentje van €5000. Natuurlijk gingen wij ook even op de foto, ik vroeg even een omstander om een foto van ons samen te maken. 


In de stad stonden op diverse plekken eetkraampjes en bij eentje wilde ik toch even op de foto. Ik deed er zelfs mijn jas voor uit ;). Want Tante Betsy jurkje Tika Black is te mooi om niet te laten zien. 


Bedankt voor jullie leuke reacties op de kerstboom paspop, heb ze wel voorbij zien komen maar geen tijd gehad om een reactie achter te laten. Quality time met een vriendin is belangrijker en nu is manlief weer thuis dus ga ik deze blogpost afsluiten. 


Als je nog niet mee doet met de winactie van sponsor Sokken-online.nl wel gewoon lekker mee doen, wie niet waagt die niet wint... http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2015/12/colourful-legs-wednesday.html
Ik mag 3 dames blij maken dusss. Vandaag droeg ik mijn groene panty (inmiddels legging) Jolly Green. Ja Esther dat is de kleur...ik vind het een heerlijke kleur :). 


Lots of love from Susan

6 opmerkingen:

 1. Leuk.... Ik kan me de sfeer in Eindhoven van een aantal jaren geleden ook zo goed herinneren, heerlijk, heel bijzonder.
  Fijne avond & weekend!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n dag en ik ben nog steeds blij met de leggings van jouw give-a-way!!!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen Essebes, zie wel niet dat je mee doet met de winactie. Je kunt van Panty's ook leggings maken...doe ik altijd ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. En hij past ook nog bij mijn jurkje zie ik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die Jolly Green is een heerlijke kleur, zou wel de grootste maat bestellen (als je wint). Dikke knuffels!

   Verwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.