zaterdag 17 juni 2017

Tante Betsy shopping


Hey girls vandaag is zo'n dag dat ik eens even niet ben bezig geweest met mijn blog, nou ja niet helemaal waar want vanmorgen heb ik nog met een Tante Betsy girl gesproken over iets heel leuks dat staat aan te komen. 


Maar verder heb ik me eens bezig gehouden met de strijk...nee niet van Tante Betsy jurkjes die strijk ik nooit, maar manlief zijn t-shirts en ondertussen heerlijk relaxed genoten van een serie op de interactieve tv die ik pas aan het volgen ben...the Fosters. 


Vandaag riep deze Tante Betsy jurk heel hard om mijn aandacht; Dress Betsy Poppy Blue. Zo'n gave jurk, met een prachtige heldere kleur blauw. 
Ik deed er net mijn groene Clumpy's bij aan (ik liep eerst lekker op een paar slippers ;)), want we gaan dadelijk naar Duitsland. 


Girls denken jullie eraan dat er nog een winactie loopt op mijn Facebook pagina ism Tante Betsy verkooppunt SoMuch. Je kan een Tante Betsy jurkje naar keuze winnen! Dus vergeet niet dáár te reageren als je wilt mee doen.
Hier lees je er meer over in mijn blogpost; SoMuch Tante Betsy dress giveaway


Op een groen Luna Shirt na en het Gradica jurkje na heb ik alles verkocht van de items die Tante Betsy verkooppunt Miss Vintage me toestuurde. We hebben iets heel leuks afgesproken qua winactie, maar eerst de twee laatste items verkopen en dan kan ook die winactie van start gaan. De biedingen op de twee jurken die Tante Betsy verkooppunt Hippe Dingen stuurde, Dress Pippa Dark Blue vallen ook nog tegen en op maat M (valt als L) is helemaal nog niet geboden. 
Jullie hebben kunnen zien in mijn live on Facebook filmpje hoe mooi die jurk is dussss let's start bidding! Ook die opbrengst is ten bate van een winactie! Hier vind je de advertenties op MarktplaatsGa je binnenkort shoppen, de sale is inmiddels begonnen, dan vind je op mijn Tante Betsy shops lijst een link naar iedere website/webshop. Ga zo'n leuk Tante Betsy verkooppunt bezoeken en geniet ervan! Niks leukers als zo'n bijzonder leuk winkeltje/winkel te bezoeken. Ben jij al wezen shoppen sinds de sale is begonnen? En wat gescoord? Geniet er heerlijk van en ga lekker stralen in je nieuwe outfit!

Lots of love from Susan

6 opmerkingen:

 1. Zo een mooie jurk heb je aan op de eerste foto bij dit artikel.
  De ceintuur erbij staat leuk.
  Wat fijn dat je bijna alles verkocht hebt.
  Erg leuk dat jullie een dagje weg zijn ;-)

  Fijn weekend Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt dr een very Sunny Poppy Blue van gemaakt, ze staat je (weer) geweldig! Hoop dat je genoten hebt van d'r uit naar Duitsland & verder een heerlijk zonnig weekend

  Groets vanuit Delft

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Poppy Blue komt binnenkort ook mijn kant op en de Clumpy's heb ik al. Maar het staat jou goed,hoop mij net zo mooi.
  Strijken onder het tv kijken zou ik niet durven hoor. Als het spannend wordt brand ik de gaten in de shirts denk ik. 😉😇

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeiiii Sale! Eventjes kijken dan maar? ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ilona Z w i e r s18 juni 2017 om 22:07

  Nee, nog niet geshopt in de sale, nu is dat in xxl wel erg moeilijk. Maar wie weet komt er nog iets op mijn pad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog niets geshopt in de sale, komt nog, hihi. looking good in your poppy dress 😍

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.