donderdag 22 juni 2017

I know I'm not aloneHey girls ik ga het vandaag weer eens over hoog gevoelige zieltjes hebben, waarvan ik weet dat onder de Tante Betsy girls meerdere zitten...vandaar ook die titel ;).
En ook omdat het liedje...nou de zin 'I know I'm not alone' door mijn hoofd spookt. Ik heb geen radio aan dus kan net zo goed dat de engeltjes die affirmatie in mijn hoofd gepland hebben :). 


Er hoeft bij mij soms maar iets te gebeuren of ik ben helemaal uit mijn huisje, begin te huilen of raak in de stress. 
Natuurlijk heeft dat er ook mee te maken dat ik overspannen thuis zit, maar ook dat heeft te maken dat ik gevoelig ben en te lang over mijn grenzen ben heen gegaan, teveel verantwoordelijkheden op me heb genomen. Maar ook dat komt goed hoor lieverds en 'alles ís al goed' is daar een mooie affirmatie voor. 


Van de week schoot ik helemaal in de stress, ik kwam thuis van de praktijkondersteuner GGZ en las opeens op Facebook de vraag of men ook een uitnodiging van Tante had gekregen...met hele enthousiaste reacties maar ook vele teleurgestelde reacties. 
Als je nu zoiets hebt waar heeft Susan het over, dan zul jij geen uitnodiging hebben gekregen...


Tante heeft namelijk twee leuke dagen georganiseerd voor ons Tante Betsy liefhebsters, de ene dag is alleen op uitnodiging en er is aan mij gevraagd een lijst op te stellen met TB fans (Tante nodigde zelf ook nog wat mensen uit en een Tante Betsy girl mocht namen doorgeven).
Als Tante Betsy blogster heb ik natuurlijk dagelijks met veel fans te maken, maar het kon maar een hele kleine groep dames zijn dus zijn er veel teleurgestelde dames die niet zijn uitgenodigd.
Dat is natuurlijk een hele grote groep want Tante heeft alleen al op haar Facebook pagina 50.000+ likes en op de Tante Betsy Facebook groepen zitten ook al honderden fans.


Maar dames niet getreurd, ik weet het is sneu maar weet dat jullie met heel veel dames zijn die niet uitgenodigd zijn...so you are not alone!
Je kunt voor zaterdag 8 juli een kaartje kopen en geloof me er is heel veel leuks, items van oudere collecties die niet verkocht zijn, items die de webshop niet bereikt hebben, afkeur items en ga maar zo door...duizenden items... 
Dus wees gerust wij genodigden laten vast nog genoeg voor jullie over, er ís genoeg (wederom weer een mooie affirmatie). 
Ga ook niet allemaal de dames die wel zijn uitgenodigd jullie verlanglijstjes doorgeven, laat die dames een relaxte dag hebben. Zaterdag kun je er zelf heen (als je kan), meer info vind je op Tante Betsy haar website


Maar okay ik als hooggevoelige dame schoot dus helemaal in de stress toen ik al die berichtjes op Facebook zag. Je voelt je aan een kant toch verantwoordelijk en die dag merkte ik dat ik nog lang niet okay ben...ik was echt urenlang van de 'wap'. En ook al had ik vrij snel met Tante kunnen overleggen en de info over zaterdag naar buiten kunnen brengen...toch vond ik mijn rust niet die avond en die nacht. No worries hoor, het was maar een moment opname en ik weet dat ik me recht in de spiegel kan aankijken en dat er keuzes gemaakt moesten worden. Dus wees niet boos en hopelijk voel je je niet gepasseerd als je niet uitgenodigd bent, want jullie zijn met velennnn. 
Ik hoop dat jullie, als je zaterdag 8 juli kunt en gaat, een fijne dag zullen hebben. Let op de Tante Betsy outlet dag is alleen toegankelijk mét entreekaart (bij afrekening van je outlet items wordt die in mindering gebracht).


Mij is deze week al geadviseerd om eelt op mijn hart te kweken of een olifantenhuid te krijgen, maar dat is so not me.
Ik ben iemand die met een open hart de wereld toetreed, zo ben ik en zo blijf ik. Ik zal die dag (of ieder ander moment als ik ergens heen ga waar een groep mensen is) wel een bescherming om me heen zetten, zodat mijn energieniveau niet te erg daalt. Maar verder blijf ik mijn oprechte, enthousiaste zelf. Ben je ook hooggevoelig dan heb ik hier wat tips staan: http://anangeleachday.blogspot.nl/2012/12/dag-359-zorg-goed-voor-jezelf.html (ik blog daar niet meer).Lots of love from Susan

28 opmerkingen:

 1. Blijf zoals je bent ... want dat is uniek ��
  Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm dat was een lief plaatje ... geen vraagteken ❤
  Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent inderdaad niet alleen. Lieve groet Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie gevoelige dame wat ben je ook een mooi mens. En zo herkenbaar hoe snel je uit evenwicht bent. Pas goed op jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was over the moon met de uitnodiging.
  Helaas is t juist op de dag dat mijn dochter gaat trouwen. En daar moet ik echt heen ��
  Ik wens jullie in ieder geval allemaal heel veel plezier oo beide dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijf wie je bent dan ben je het mooiste ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er ook 1 dus snap je helemaal. Knuffel XCorina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi omschreven. Ik heb zelf nogal een olifantenhuid, dus niet gauw last van wat andere mensen van mij vinden. Gewoon jezelf blijven want volgens mij ben je een prachtig nens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Suzan, ik lees nu al een tijdje je blogs en heb je daardoor leren kennen als een warme, lieve, spontane dame. Twijfel daar alsjeblieft nooit aan. Veel liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Meer dan jezelf kun je niet zijn. Wees tevreden met jezelf met al je sterke kanten en punten waar je nog iets in te leren hebt. ��

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Knuffel voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geen eelt, geen olifantenhuud. Niet doen. Onze gevoeligheid is onze kracht.
  Mooi liedje op het moment; 'I'm weak, but what's wrong with that!?' (Rest van de tekst gaat volgens mij over iets anders, maar dat hoor ik lekker niet :-)))
  Mij helpt 'daar verbind ik mij niet mee' uit te spreken. Daarmee erken ik dat het er is, maar ik laat het gaan.
  Dikke knuffel!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat een mooie blog dat je praat over jouw gevoel en over je hooggevoeligheid. Herkenbaar ��! Ik heb je andere link opgeslagen. Bedankt voor jouw tips. Veel doe ik al.
  Ja Susan Je kan jammer genoeg niet iedereen tevreden stellen en je heb je best gedaan Susan. Meer kan je niet doen. Je bent een hele warme liefdevolle vrouw. Wij komen gezellig op zaterdag naar de tante betsy dag. Lekker dichtbij! Maar de tarot kaarten waar zijn die van? Ze zijn gaaf. Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik had ook een uitnodiging gekregen maar helaas kan ik niet. Zo jammer dat die modelletjes van oudere collecties niet op de website komen!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lieve Susan, snap precies, hoe je je voelt, zou het zelfde hebben. Denk vooral aan je zelf en je herstel. Prachtig zoals jij kan schrijven, het kan verwoorden. Pas goed opjezelf! Knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Er is er maar een zoals jij. Blijf je unieke zelf! Knuff Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hier nog eentje... Knuffel voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geen woorden. Een dikke knuffel ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je weet het he... kijk in die spiegel en zie daar dezelfde prachtdame als wij zien 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ieder mens is uniek en precies goed zoals hij is! Dikke kus! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dit is prachtig!
  Ik had op je andere blog gekeken en dat is zeer interessant.
  Helaas kan ik niet naar de outlet dag gaan.
  Als ik niets anders had was ik er zeker wel naar toe gegaan.

  Liefs en knuffels.... Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Joepie, Susan! Ik kom toch vrijdag 7 juli. Ik heb voor vervanging gezorgd bij de vrijwilligers organisatie waar ik werk en Ik neem hettyhappinez mee.
  Leuk om je dan in het echt te zien!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi ❤️
  Blijf jezelf, je bent zó een mooi mens. Enorm bedankt voor de tips en het linkje, daarvan ik absoluut wat mee, voor mij nog veel te leren maar ieder zijn weg toch!

  Bedankt kanjer, dikke liefs 😘

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.