maandag 12 juni 2017

SoMuch Tante Betsy dress giveaway


Hey girls eergisteren maakte ik in mijn blogpost de winnares bekend die een Tante Betsy jurkje naar keuze mag gaan uitzoeken bij Tante Betsy in de webshop
Én vandaag start er weer een gave winactie en wederom als prijs een Tante Betsy jurkje naar keuze!
Deze keer een winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen.


Bij Binnie in de winkel kun je live gaan passen, kopen en advies krijgen. Maar er is ook een webshop, heb je vragen dan kun je die daar ook stellen en krijg je advies. Ik heb Binnie gevraagd me wat foto's toe te sturen van de Tante Betsy collectie die ze in de winkel heeft hangen. Zo kun je heerlijk even mee spieken wat er nog allemaal is, maar dat kun je natuurlijk in de webshop zien van SoMuch.nlNaast Tante Betsy zijn er natuurlijk nog veel meer leuke merken te koop zoals de gave Danefae softshell jassen model Jane. 


Binnie showt even de kobaltblauwe. 


En pas deelde ik nog een foto van Frederike en Joanne bij mijn So in love with Danefae blogpost, ook bij SoMuch in de winkel. 


Ze schreven ook al eens een geweldig leuke gastblog over hun bezoekje aan SoMuch 'Once upon a time in a shop called SoMuch', waarin ze ook diverse jurkjes van de huidige Tante Betsy SS2017 collectie showden. 


En Binnie heeft in haar SoMuch winkel te Heerenveen en webshop ook Clumpy's te koop.
Zoals ik al eens eerder vertelde kun je bij veel Tante Betsy verkooppunten terecht voor bijpassende items, schoenen, tassen, jassen...
Binnie van SoMuch verkoopt ook de Apollo panty's en de accessoires van Urban Hippies (merken waar ik zelf ook mee samenwerk). Dus een hele shoppingexperience bij SoMuch!


Wil jij kans maken op een Tante Betsy jurkje naar keuze?!
Wat moet je ervoor doen?

* Like de Facebook pagina van SoMuch en mijn Facebook pagina (als je dat nog niet doet ;)).
* Laat een berichtje achter onder de winactie op mijn Facebook pagina dat je mee doet (klik hier). 
* Delen van de winactie is lief
* De winactie loopt tot en met 19 juni, op dinsdag 20 juni maak ik de winnares bekend. 
* Leuk is om te vertellen welke Tante Betsy jurk je zou willen winnen, scoren uit de winkel/webshop van SoMuch (klik hier om te gaan kijken)


Succes girls, zoals jullie zien is het dit keer weer een Facebook winactie dus dáár reageren als je wilt mee doen.
Maar een gezellig berichtje hier onder de blogpost wordt erg gewaardeerd door mij :).
Sorry voor de dames die geen Facebook hebben, maar niet getreurd er komen nog winacties aan in samenwerking met Tante Betsy verkooppunten en dan maak ik er een gecombineerde winactie van óf... 

Lots of love from Susan