vrijdag 16 juni 2017

Living in abundance


Hey girls vandaag was ik even aan het surfen op Facebook en zag ik iemand die ik volg (nou ja ooit eens een like had gegeven) live op Facebook
Ik besloot er naar te kijken en eerst dacht ik nog is dit een beauty- of fashionblogger die ik volg, ze had het over een tas die ze ging kopen of had gekocht...maar iets in me bleef toch kijken en ik was benieuwd wat ze te delen had. Het bleek over de wet van aantrekking te gaan, geloven...voelen dat iets al zo is. Ik had het van de week zelf over affirmaties in de blogpost Positive thinking
Woensdagavond waren manlief en ik ook naar een lezing en daar ging het ook al over the Secret en dat je zelf kunt toveren, over visualiseren en denken, voelen dat iets al zo is wat je wilt bereiken.

Hierboven trouwens foto's van mijn nieuwe blauwe Art clogs en vandaag draag ik mijn shirt dress red van de Tante Betsy zomercollectie 2016.Ik ben er zelf al langer mee bezig en zeg regelmatig affirmaties op als 'ik leef in overvloed' en 'ik heb alles wat ik nodig heb', 'alles wat ik nodig heb is er al'. 
Maar terwijl ik naar het live filmpje aan het kijken was realiseerde ik me iets. Sophie van So V's choice vroeg namelijk waar je aan zou willen werken, wat je graag anders zou zien...waar je moeite mee had. 
En opruimen, teveel spullen...te weinig energie en puf is mijn probleem en opeens realiseerde ik me dat ik iets verkeerd doe. 
Ik leef in overvloed...betekent ook dat ik heel veel spullen heb en ja dat is ook echt zo...het wordt dus tijd om het anders te gaan formuleren ;) whahaha. Ik zou dolgraag in een groot ruim vrijstaand huis willen wonen. Een huis waar genoeg ruimte is, waar ik heerlijk creatief kan zijn, waar ik kan genieten van de rust en de ruimte, van de natuur om ons heen. 
Waar manlief en ik ons thuis voelen en heerlijk onszelf kunnen zijn.
Met een grote garage voor manlief bij het/aan huis waar hij zijn hobby kan uitvoeren. 
Ik ga weer hard visualiseren dat wij genoeg geld hebben om zo'n huis te kopen. En ik ga ontspullen! En eindelijk ook met manlief naar the Secret kijken! Ik zag hem zelf al tig keren en las ook het boek. Maakte zelf al meerdere vision boards en ook ooit een heel boek over ons droomhuis (mijn wens is inmiddels wel wat veranderd, dus tijd voor een nieuw dreamboard/visionboard) . 


Heb jij ook iets wat je anders zou willen zien, ga het visualiseren, ga affirmeren, ga het geloven dat ook jij dat kunt bereiken. 
Door te denken en te voelen dat het er al is, zal het er ook gaan zijn, vertrouw daarop. 
Maar wees voorzichtig dat ook de juiste dromen uitkomen en vraag of het voor je hoogste goed zal zijn! 

Lots of love from Susan

De affirmatie kaarten zijn van Louise Hay Je kunt het! kaarten. En zag je dat ik mijn droomhuis kaart al trok?! Onder de labels BeYoutiful, Happy Thoughts en Get Inspired vind je meer van zulke blogposts op mijn Tante Betsy blog.

13 opmerkingen:

 1. Zo interessant!
  Nou inderdaad dit heb ik ook ;-)
  Neem serieus.
  Zou dolgraag groter willen wonen en een flinke tuin.
  Maar we zien het wel.....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi wel gaan vertrouwen dat het gaat gebeuren ;). Knuff😘

   Verwijderen
 2. Ilona z w ier s16 juni 2017 om 22:00

  Ik heb heel lang gedroomd dat ik kon werken en een leuke baan zoun vinden. En zo waar is er een leuke baan op mijn pad gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed bezig geweest dan dat je hebt kunnen realiseren wat je graag wilde. Geniet heerlijk van je leuke baan en al dat ander leuks dat op je pad komt. Knuff😘

   Verwijderen
 3. Goh, wat toevallig! Ik had het er vandaag nog met een collega over!
  Nou ik ga weer verder affirmeren en visualiseren!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo mooi hè hoe dat werkt...dan moet het zo zijn als we herhalende boodschappen krijgen. Succes met affirmeren en visualiseren! Dikke knuff😘

   Verwijderen
 4. Ik ben juist bezig met het omgekeerde, omdat ik steeds tegen dingen aan blijf lopen die ik niet meer kan. Dus nu kijken naar wat er wel is en dat proberen te accepteren. Wil niet zeggen, dat er niet altijd wat te dromen blijft. 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lieverd het is niet makkelijk hè, maar inderdaad dankbaar zijn voor de dingen die je wel nog kan is ook heel belangrijk. Dankbaar voor al die kleine momenten en dingen in je leven zijn is heel waardevol. Dikke knuff😘😇

   Verwijderen
 5. Hahahaa! Geweldig!
  Inderdaad tijd om je affirmaties een beetje bij te stellen. 'Be careful what you wish for; you might get it!' zeggen ze ook wel eens (voor de mensen die affirmaties een beetje vreemd vinden)
  Heb lang niet meer op je blogs gereageerd (en ook niet veel gelezen, wel foto's gescand :-)), maar hoop de tijd weer te vinden om wél wat langer op je gezellige blog te blijven!
  Liefs,
  Sandra
  PS Cool shoes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha ja dat had ik even niet helemaal goed gedaan. En voordat ik mijn dromen ga wensen is het heel belangrijk om eerst eens goed in te voelen wat ik werkelijk wil hihi. Maar dat is nog niet zo'n makkelijke om dat helemaal helder te krijgen ;). Want idd altijd blijven oppassen met wat je wenst hihi. Oh lieverd ik kom er zelf ook bijna niet meer aan toe om andere blogs te bezoeken. Dikke knuff😘😇

   Verwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.