dinsdag 29 november 2016

Tante Betsy Facebook giveaway entries Tuesday

Hey girls daar ben ik weer met Tante Betsy foto inzendingen op mijn Facebook winactie, morgen is de laatste dag dus als je nog niet gereageerd hebt doe dat dan vandaag nog óf morgen met een Tante Betsy foto. 
Heb je wel al gereageerd maar nog geen foto achter gelaten onder de Facebook winactie, doe dat dan vlug. Ik moet streng zijn, geen foto reactie dan kun je ook niet mee doen. 


Er reageerde een Tante Betsy wannabee (iemand die graag een Tante Betsy wilt), maar de dame in kwestie snapte niet toen ik vertelde dat ze wel een wishlist kan maken. 
Dus ben je een Tante Betsy wannabee dan mag je natuurlijk ook mee doen, maar wees dan creatief met een Tante Betsy afbeelding, maak een collage van de jurkjes, rokjes, tops die je wilt. 
Je kunt natuurlijk ook even heerlijk Tante Betsy outfits gaan passen bij een Tante Betsy verkooppunt en aldaar een foto maken ;). Maar het is voor deze winactie heel kort dag. 


Adriëtte haar man Michel doet ook mee en deelde een wishlist, hij zou het helemaal super voor haar vinden als ze deze winactie zou winnen. 
Gelukkig hoef ik dat niet te beslissen, ik trek altijd eerlijk lootjes...en laat het lekker aan de engeltjes over wie gaat winnen ;).


Zo nu dan de Tante Betsy girls die een foto achterlieten onder de winactie op Facebook. Bij deze foto's kun je ook zien dat je ook onherkenbaar op de foto kan en vanuit allerlei hoeken. 
Leuk ook dat er ook Tante Betsy outfits gedeeld worden met een rokje of blouse van Tante Betsy. 

Saskia heeft volgens mij hier Skirt Flora Blue aan met Vera Jacket Blue en die laarzen zijn te gek. Ik weet even niet meer welk merk dat is, maar ik zag ze bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone en ze zijn gaaf! 

Ook Andrea heeft een rokje aan toen ik beter naar deze foto keek en de knoopjes zag. Skirt Flora Red met Button Shirt Flora Red

Frederike zit te wachten op de pakketdienst hihi, zo herkenbaar voor velen van ons. 
Ze zou ook zomaar een rokje aan kunnen hebben, maar ik ga er maar even van uit dat het Dress Bibi Red is. 

Petra heeft haar zomerse jurk gecombineerd met een zwarte legging en rode laarsjes voor een winterse look :). 

Margreet heeft net dit leuke Bambi jurkje uit een oude collectie binnengekregen en ging meteen voor ons op de foto. Hihi leuk gefotografeerd vanuit een heel andere hoek ;). 


Nu nog een negental Tante Betsy girls die ik in een happy faces collage heb gezet. 

Tanja is helemaal happy met haar Dress Button Down Black

Elke kreeg deze Dress Ola Bouquet Green afgelopen woensdag voor haar verjaardag, zie haar eens glunderen in deze mooie jurk :). 

Ilse vind Dress Twiggy Gradica Blue verrassend mooi, aangeraden door Mariken van Pantalone. 

Thea maakte een collage van 5 van haar Tante Betsy jurkjes, in het midden van de collage heeft ze dress Tammy Winterflower Blue aan en eromheen vier jurkjes van de zomer 2016 collectie. 

Edith geniet van haar spoonflower dress (winter 2014) en van haar zwarte hoody (uit een oude collectie). 

Petra staat er helemaal happy bij in haar groene zippie jurk. 

Evy met een big smile in haar dress Tweety.

Lien doet graag mee in haar Dress Belle Blue om een herfst/winterexemplaar te winnen.  

Elisabeth is helemaal verliefd op de mooie jurkjes en vind het leuk om meerdere fans te zien. Ze draagt hier Shirt Dress Petrol van de zomer 2016 collectie. 

Leuk is dat hè om weer nieuwe Tante Betsy fans te 'ontmoeten'?! Wie weet hebben ze me wel weer gevonden via de Tante Betsy Liefde Facebookgroep, waar ik ook mijn dagelijkse blogpost deel en probeer om actief mee te doen. 
Ik heb er weer van genoten!

Lots of love from Susan

4 opmerkingen:

 1. Hoi Susan,wat een leuke inzendingen weer. Een goede opkomst dit keer! Veel plezier met het lootjetrekken. Ik ga zeker de tb liefde groep ook even bekijken. Dank voor de tip. 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig!! En die Liebn bij de visjes!! Hihihi!
  Het gaat mij helaas niet lukken mee te doen met ee FB actie. Volgende keer beter,
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk al die lachen en vrolijke kleuren, me like!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke en vrolijke inzendingen weer! Ik mis alleen die van mij.... :/ Raak meteen in de stress!! Hopelijk is mijn inzending toch goed aangekomen...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.