zondag 6 november 2016

It's the small things that matter Sunday


Hey girls ik schreef vanmorgen al een hele blogpost, maar opeens terwijl ik voor manlief iets warm maakte om te eten kwam deze zin in me op. 
Het zijn de kleine dingen die het doen...
Een thermoskan met koffie maken ipv alleen een kop koffie. 
Een kusje geven omdat je van elkaar houdt of een heleboel kusjes ol een dag. Jaa manlief en ik geven elkaar regelmatig een kusje als we samen zijn. Die kleine dingen om te laten zien dat je van elkaar houdt, dat je aan iemand denkt. Een kaartje sturen om iemand te laten weten dat je aan ze denkt of gewoon een whatsapp of berichtje op Facebook. 
Het zijn kleine dingen en je kunt er iemand heel blij mee maken. 


Natuurlijk doe ik dat altijd al, soms niet dan denk je aan iemand maar ben je te druk en vergeet je het weer. Als dit een paar keer achter elkaar voor komt dat je aan iemand denkt, neem die telefoon dan op en bel. 


Vandaag ben ik bezig geweest met een begin te maken om kleding weg te doen. Ik heb een hele kast vol, nee twee kasten vol met kleding die ik niet meer draag. 
Ik heb al een aantal truien in een tas gedaan om weg te geven aan een goed doel. Het is nodig om meer ruimte in huis te creeëren, om spullen weg te doen. Ik ben niet van de wegggooiafdeling, onze vuilniscontainer gaat tegenwoordig nog maar een keer per jaar de straat op. 
Maar nu is het tijd om wat dingen weg te doen, weg te geven aan een goed doel. 


Ik heb jarenlang alleen maar tweedehandskleding gedragen, ik was blij met een jurk uit de kringloop voor €4 en €10 uitgeven aan een tweedehandsjurk vond ik mega veel. Twee jaar geleden veranderde dat allemaal toen Tante Betsy in mijn leven kwam. Ik gaf €25 of soms zelfs €35 uit aan een tweedehands Tante Betsy jurk. 
Ik kon dit doen omdat er tegenover stond dat ik ook weer kleding verkocht die ik niet meer droeg. Zo doe ik dat nog steeds, alleen koop ik nu mijn jurken bij Tante Betsy of een Tante Betsy verkooppunt. 


Deze week is het twee jaar geleden dat Tante Betsy in mijn leven kwam en ik ben er enorm dankbaar voor. Ik heb nog nooit zo goed uitgezien in kleding en dat is me wat waard. De jurken zijn van een hele goede kwaliteit en doen mijn lijf gewoon goed. 
Ik hoef geen kleine meisjes meer te vragen of haar jurk er ook in mijn maat is, ik draag nu de jurken waar ik van droomde. Ik draag nu al die vrolijke jurkjes of die sjiekere jurk. Ik voel me geweldig in een Tante Betsy jurk. 


Ik had pas nog eens een aantal jurken aan die ik vroeger met veel plezier droeg, mennn ik leek wel zwanger in zo'n jurk...
Heel dankbaar dus voor die geweldige Tante Betsy jurken die me fantastisch staan en zo leuk om dat met jullie te kunnen delen.
Hieronder een collage met Tante Betsy jurken die ik weg deed/verkocht omdat ik ze niet mooi vond staan. Die oranje staat me wel heel mooi, die had ik eigenlijk alleen smaller moeten maken ;). Die hawaiiprint vond ik eigenlijk wat te groot, terwijl als ik hem nu zie vind ik hem wel weer heel leuk.


En jullie girls hoe voelen jullie je in een Tante Betsy jurk of Tante Betsy outfit? Jullie zullen vast ook in bepaalde modellen beter uitzien als andere...wat is jouw favoriete model?

Lots of love from Susan