woensdag 16 november 2016

Happy Wednesday

Hey girls ik heb al een aantal dagen niks meer verteld over de Geefmaand November en hoe het met mijn geven en ontvangen met aandacht staat. 
Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik heel slecht ben in het bijhouden van lijstjes, echte grote geefacties heb ik niet gedaan...maar binnenkort komt er hier zomaar een grote winactie...ja girls jullie kunnen weer een Tante Betsy kadobon gaan winnen. 


Ik kreeg namelijk van die lieve Tante (nou ja van het Nichtje...daar heb ik tegenwoordig contact mee...nou ja al weer heel wat maanden ;)) weer mooie jurken toegestuurd en een van die jurken ga ik weggeven...nou ja per opbod verkopen op marktplaats en van de opbrengst koop ik een Tante Betsy kadobon die een van jullie kan winnen. Hou mijn blog maar goed in de gaten!


Er is al een tijdje sprake van dat ik een meet & greet met Tante Betsy zou gaan hebben, maar die dames hebben het enorm druk om jullie blij te maken met jurkjes enzo...
Máár na een brainstorm sessie onder de dames kwam er maandag een aantal voorstellen...en een van die opties daar ging ik al meteen van stuiteren...ik mag bij dé fotoshoot zijn van de wintercollectie 2017...hoe gaaf is dat?!


Ik mag in de keuken van Tante Betsy kijken, een kijkje achter de schermen. 
En er is nog een bofbips...beauty blogger Jurkjeszusje en Tante Betsy girl Hilde gaat er ook bij zijn. 
Leuk om dit samen met de andere Tante Betsy blogster en Tante Betsy jurkjes verslaafde Hilde mee te gaan maken. We zullen die dag heerlijk gaan staan te stuiteren. 


We mogen er dan wel nog niet over bloggen, natuurlijk komt er een gezellig verslag van die dag, máár we mogen dan nog geen foto's laten zien van de wintercollectie 2017, dat begrijpen jullie vast. Hilde en ik moeten eerst nog heel wat weekjes geduld hebben :). 


Vandaag had ik trouwens een nieuwe Tante Betsy jurk aan, die stond nog op mijn wishlist Dress Bibi Flora Black, een van mijn favoriete modelletjes en yess leuk met rode bloemen. I love it!


Ik zag hem eens bij andere Tante Betsy girls (ik maakte even een collage) en sindsdien steekt hij me de ogen uit. Ik ben er weer blij mee en ging vanmorgen even op de foto, buiten in de regen op het allerlaatste moment voor de camera van mijn iPhone gesprongen (de timer doet er tien seconden over ;)). 


Ik ging ook nog even op de foto met mijn Danefae softshell jas en ook nog steeds zo happy met mijn rode Tante Betsy laarzen die ik kocht bij de Oude Bieb (ik blogde er HIER over). 

Lots of love from Susan

18 opmerkingen:

 1. Bofbibsen zijn jullie maar wel verdiend hoor als pr meiden van de tante!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaaauw, wat gaaf zeg! Volgens mij blijven jullie hier nog wel een paar weken over nastuiteren, echt ontzettend leuk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh da's leuk nieuws !!! Harstikke tof voor jullie en voor ons ook als jullie het verslag hebben gemaakt.
  En dat van de winaktie ook natuurlijk :-)
  Benieuwd wat er te koop komt , in M tje misschien ;-)
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat is nog eens iets om naar uit te kijken! Het is altijd leuk om in andermans keuken te kijken & dan nog wel de keuken van tante herself ! Wow

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof zeg dat jullie erbij mogen zijn!! En die zwarte betsy is ook supertof inderdaad! Xxx jet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat spannend en wat lijkt me dan moeilijk dat je hier niet enthousiast mag stuiteren over wat je allemaal gezien hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeej, wat heerlijk voor jullie. En leuk dat wij tzt een beetje mogen mee genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk om de shoot bij te mogen wonen, maar oooohhh wat zal het dan moeilijk zijn om helemaal niet te kunnen zeggen wat voor moois je hebt gezien... alvast veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is leuk zeg. Gefeliciteerd. Dat is een kadootje voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is leuk zeg. Gefeliciteerd. Dat is een kadootje voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat GAAF!!!! Echt leuk. Dan kun jij al snel je wishlist maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat jij bij die fotoshoot kan bij zijn! Dit zal een unieke ervaring worden!
  groetjes
  Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat gaaf dat jullie bij de fotoshoot mogen zijn! Geniet ervan. Je nieuwe jurk staat je prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Cool zeg! Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow zeg, wat een leuk nieuws. Niet alleen van die give away, fantastisch natuurlijk maar wat leuk dat jij en Hilde bij de fotoshoot mogen zijn!
  Bibi flora black staat je prachtig!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wauw, wat gaaf. En lijkt me moeilijk om zo lang je mond te houden over de aller nieuwst collectie. Heel veel plezier alvast.. Staat de jurk al op marktplaats? Ga ik gelijk even kijken... Top hoor weer een winactie..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 17. oh, wat een leuk vooruitzicht. Er zijn vele dames jaloers.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Susan, de Flora Black is inderdaad ook een prachtige jurk. Hij was me nog niet eerder opgevallen.
  Wow wat leuk dat jullie een kijkje achter de schermen van Tante gaan krijgen. Super leuk! Alvast veel plezier al duurt het nog even.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.