zondag 27 november 2016

Happy Tante Betsy Family Sunday


Oh wat kwamen er nog meer leuke Tante Betsy foto inzendingen binnen onder mijn Tante Betsy Facebook Giveaway post
Weet je wat zo leuk is, er deed ook al een man mee van een van de Tante Betsy girls, heerlijk toch?!
En met een heerlijk originele post en foto, love it Marco!Ja girls als je nu wel heel graag die Tante Betsy kadobon wilt winnen ter waarde van €45 dan is het natuurlijk super als je man ook een kans wilt wagen voor je. 
Graag ook wel met een originele foto en niet een foto die je zelf al eens ingestuurd hebt ;). 
En wat zo lief is van Marco dat hij ook meteen de winactie blogpost deelde op zijn tijdlijn...ook al wilt hij natuurlijk die kadobon gewoon lekker zelf winnen ;).  Ook thanks aan diverse Tante Betsy girls die hem deelden, héél lief :). 


Jaaa het zou zomaar een super leuk sinterklaas kado zijn! En als we het dan toch even over Sinterklaas hebben en zijn pieten. 
Dan heb ik hier een heel leuk pietje bij mama Petra op de armen. Petra draagt Dress Ola Flora Red, haar lievelingsjurk van het moment. 
Wat is die Nora gegroeid hè?! Petra beviel zelfs in een Tante Betsy jurk zo snel wilde die Nora ter wereld komen :). Hier kon je dé blogpost lezen


Corine deelt haar nieuwste jurk Dress Fraulein Winterflower Green
Een te gekke jurk en ja dat vind ik nu ook :D.  


Adriëtte doet ook gezellig mee in Dress Fraulein Winterflower Brown. Oh wow dit is ook een mooierd, gek dat je dan nooit een bruine jurk hebt gedragen en dat je als je nu zo'n foto ziet dat je denkt oh hebbe hihi. Ik heb hem al in het groen en zwart ;)...ja je bent verslaafd of niet hè :p. 


Adriëtte is ook al gezellig lid geworden van de Facebook groep 'Tante Betsy Liefde' (oops de link vergeten te plaatsen, vul even in op je Facebook zoekvak) en wat is het heerlijk om gewoon lekker onder elkaar te kunnen kwebbelen over Tante Betsy jurkjes enzo. 
Er worden al zelfs leuke plannen gesmeden...poink poink. Oh al 132 leden...dat gaat hard!


Heidi deelde daar vandaag ook haar OOTD, de hoodiejurk die je ook weer ziet terugkomen bij de foto inzending van haar man. 
Heidi draagt hier Hoodie-jurk Black die je niet vind bij Tante Betsy in de shop (hey die lieve Tante ben je die misschien stiekem vergeten in de webshop te plaatsen ;)), maar wel bij Betty van 38dresses. Het is dus een jurk en geen vest!


Er waren nog meer foto inzendingen, van Ilse, nog twee Petra's, Elke, Evy, Anita en Andrea, die deel ik een andere keer. Het is al bijna 20uur dus ik moet doorwerken om mijn blogpost enigzins op tijd online te zetten. Nog een fijne avond!

Lots of love from Susan