donderdag 10 november 2016

Sensitive Thursday


Hey girls ik ben wat leeg, ik heb vannacht mega slecht geslapen...manlief was midden in de nacht wakker...ik werd weer wakker van hem (ik sliep op de andere kamer omdat hij al om half negen was gaan slapen) omdat ik hem had horen lopen (ik slaap heel licht). 
Omdat ik geen klok op die kamer heb dacht ik dat het tijd was om op te staan, hij had licht aan...zag daarna dat het pas half vier was (3.22uur). 
Maar bij mij was al alles in de modus om op te staan...nou val dan nog maar eens in slaap, dat lukt mij dus niet...nou ja ergens is het me gelukt want ik schrok om 6.44uur wakker van de wekker. 


Dus vandaag maar een korte blogpost...ik hoop vannacht beter te slapen, maar het zit er dik in dat dit niet het geval is. 
Heb je trouwens de komende nachten slaapproblemen dan zou het kunnen komen door de volle maan van maandag 14 november. 
Het is deze keer een super maan, de volste maan van deze eeuw, dus zit het er heel dik in dat je er extra gevoelig voor bent. 


Ik ben daar heel gevoelig voor, vaak weet ik niet eens dat het bijna volle maan is, maar als ik dan om 5 uur 's morgens klaar wakker ben en de dag erna weer...dan begin ik me eens te bedenken hoe dat zo zou kunnen zijn...en dan is het vaak of volle maan of een bijzondere planeetstand. 


Ik doe de komende dagen maar rustig aan en zorg goed voor mezelf, op mijn werk ben ik trouwens lekker creatief bezig. We zijn sinterklaas snoep kransen aan het maken, werk dat normaal op een andere afdeling gedaan wordt, maar ze hadden onze hulp nodig...mensen nodig die secuur werken...nou die zitten wel bij ons ;). De foto's zijn van gisteren, ik had bewust een oudere Tante Betsy aan gedaan...ook omdat het gisteren precies twee jaar geleden was dat ik deze jurk op Marktplaats kocht...mijn allereerste Tante Betsy jurk :). 

Lots of love from Susan

5 opmerkingen:

 1. Wat mooi die eerste spreuk. Zelf ben ik ook zo gevoelig en snel tot tranen geroerd. Ik schaam me er niet meer voor. En... je kwetsbaarheid tonen is inderdaad juist krachtig.
  Wat vervelend dat je zo slecht hebt geslapen, dat beïnvloedt ook meteen je dag. Ja, volle maan heb ik ook wel eens last van, niet altijd gelukkig. Ik hoop dat je vannacht beter slaapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat blijft een mooie jurk. Ik hoop dat je vannacht beter slaapt. Ik merk dat ik ook altijd slecht slaap rond volle maan. Niet fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om die kransen maken en die jurk blijft leuk he.
  Sterkte met jezelf,hopen dat je gauw weer prettiger gaat voelen.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Antoinette vissers10 november 2016 om 20:03

  Bijzonder is dat met die volle maan hè. Ik zelf slaap nu juist heel goed, zo richting volle maan. Gek hè.
  Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks girls vannacht beter geslapen, maar wel al weer wakker vanaf half zes ongeveer. But so be it ;). In ieder geval weer wat meer uurtjes geslapen...ja we blijven het positief bekijken. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.