zondag 13 november 2016

Do it with passion Sunday


Hey girls jullie snappen natuurlijk al lang dat ik dit blog met heel veel passie maak. Ik ben gewoon zwaar verliefd op de jurkjes van Tante Betsy en ik deel die liefde graag. 
Maar bovenal is dit een feel good blog, ik kom hier geen reclame voor Tante Betsy maken (wat ik natuurlijk wel ook met dit blog doe, ik kan mezelf niet helpen) maar ik wil vooral laten zien aan jullie hoe verdomd goed deze jurkjes ons staan. En vooral ook de dames die geen klein maatje hebben zoals ik. 


Het gaat mij niet erom dat jullie meer Tante Betsy jurkjes kopen, maar wel dat jullie zien dat ook jij er mooi kan uitzien in een Tante Betsy jurk. 
Oh ik wou dat ik mijn zwarte mouwloze lievelingsjurk nog had die ik jaren met veel liefde heb gedragen, dan kon je het verschil zien dat ik in die jurk hoogzwanger uit zie en dat dat niet het geval is in een Tante Betsy jurk. 
Ik vind het ook super dat ik foto's van jullie mag delen (binnenkort laat ik de foto's van de dames op groter formaat zien) en dat we samen elkaar inspireren. 


Als jullie me life zouden zien dan zullen jullie me stuiterend horen praten over de Tante Betsy jurkjes. De verkoopsters van Pantalone hebben me al een paar keer stuiterend over de vloer gehad. 
En ik hoop natuurlijk dat ik Tante Betsy ook nog eens ga ontmoeten (het zit wel ergens in de planning hoor, een meet & greet...), ik zal dan mijn uiterste best doen om niet teveel te stuiteren. 
Alhoewellll als ik dan een aantal jurken van de nieuwe collectie in levende lijve zou zien dan ga ik vanzelf weer stuiteren whahaha. 


Vandaag heb ik me gehuld in Dress Akke, een jurk waar ik heel blij mee ben en die ik met liefde draag. Maar dat doe ik natuurlijk met liefde met alle Tante Betsy jurken die ik in mijn kast heb hangen en dat zijn er veel, inmiddels zullen dat wel 70+ jurken zijn. 


Ik heb effe geteld en de stand staat op 80 wel met 5 hoodies, waarvan ik er vandaag ook eentje draag. Met mijn nieuwste Fornarina cowboy laarzen en mijn groene (jolly green) Apollo panty (nu legging). 


Girls do what you love and love what you do!
Ik hoop dat ook jij lekker je passie volgt, al is het maar naast je baan. 
Als je iets met passie doet, je hart volgt dan maken we samen deze wereld een stukje mooier of een heleboel. 


Lots of love from Susan

15 opmerkingen:

 1. geweldig Susan je enthousiasme spat van het scherm en dat maakt me blij
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ben zo flieft op de Tante Betsy jurkjes ๐Ÿ˜ Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Hihi de passie is duidelijk! ๐Ÿ˜ En de akke blijft een prachtige jurk.

  Ik heb nog een panty vraagje. Welke kleur is mooi onder de blauwe winterflower of Bouquet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oops dat is een goede vraag. Alle kleuren die terug komen in de jurk, maar verder weet ik geen exacte kleuren hoor van de Apollo panty's...weet toevallig alleen van de groene dat hij Jolly Green heet hihi.

   En ja jouw favoriete model hรจ dress Akke, maar die was er niet bij deze collectie. Maar had gelezen dat dress Tammy nu je nieuwe favoriet is ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Heeeee Nice to see me ! - in ieder geval een zondag met kleur door alle vrolijkheid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja vond het ook nice, die Lilly light staat je echt fantastisch! Binnenkort eens de foto's op groter formaat...nu even snel bij de blogpost toegevoegd voordat we naar Duitsland gingen. Knuff!

   Verwijderen
 4. O, zijn jurkjes van Tante Betsy jouw passie? Had je best eerder wat van mogen laten merken! ;-p Heerlijk als iemand ergens vol passie over praat en van de foto's word ik gewoon altijd heel erg blij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha ja een van mijn passies ;). Goh had je daar dan niks van meegekregen :p hihi. Leuk om te horen dat je er blij van wordt. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 5. O, zijn jurkjes van Tante Betsy jouw passie? Had je best eerder wat van mogen laten merken! ;-p Heerlijk als iemand ergens vol passie over praat en van de foto's word ik gewoon altijd heel erg blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha je passie is duidelijk en je enthousiasme straalt weer uit dit blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi hi ik zie dat mijn Betsy koopfrenzie vandaag 2 van de 6 foto's heeft opgeleverd ๐Ÿ˜†. Morgen weer in een Betsy naar het werk! BOOTD volgt ๐Ÿ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk om een passie te hebben. Toch? En gelukkig delen we met veel dames de passie van Tante Betsy jurken (of rokken, shirts e.d.). Heerlijk om te lezen!

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'Follow your heart': helemaal waar! Sprankel maar lekker aanstekelijk door! :-) xxx Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey lieve stuiterbal stuiter jij maar lekker door, ik geniet ervan! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig die groene combinatie!
  Trouwens over stuiteren gesproken, wij stuiteren vrolijk mee hoor!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.