donderdag 2 augustus 2018

Tante Betsy Pixel Rose dressesHey girls vandaag ga ik de Pixel Rose jurkjes van Tante Betsy laten zien. Gisterenavond toen het wat was afgekoeld heb ik een paar jurkjes gepast waaronder Dress Auntie Pixel Rose Old Blue
Ik had mijn fuchsia roze onderbroek topje nog aan en het leek me een leuk moment om de jurk op de foto te zetten. En er een blogpost aan te wijden. 
Als jullie vorige week de live passessie op mijn Facebook pagina hebben gezien. Dan zagen jullie en hoorden jullie dat het me toch niet lukte om actief mee te doen met het showen van alle ontvangen jurkjes. Gelukkig showden Vera en Angelique met veel liefde een paar extra jurkjes. 

**In de blogpost Happy Tante Betsy girls live on Facebook deelde ik alle afmetingen van álle jurkjes die ik ontvangen heb.


Dochterlief die onlangs op bezoek was vroeg me al of die Pixel Rose print eigenlijk wel iets voor me was. Ze is gewend me in allerlei gekke printjes te zien en dan is deze print wat klassieker. 
Ja hoor ik ben gek op bloemenprints en ik hou van deze kleurrijke combinatie. 


Ik deelde van de week ook even een foto van mijn Clumpy’s klompjes in de kleur Plum en Mel op de Pixel Rose print, in de blogpost Another Tante Betsy Autumn Winter 2018 preview
Wow wat een super combinatie is dat!


Gisteren ontving ik nog een paar Clumpy’s, model Eva, in de kleur Float. Dit is een nieuwe kleur bij Clumpy’s en wow wat is hij gaaf! Volgens manlief is het geen roze en is het wijnrood, ik vind het eerder de kleur van frambozen hebben. 
Een kleur die heel mooi combineert bij veel Tante Betsy jurkjes en daar ben ik heel blij mee. Vandaag trotseerde ik het warme weer en trok ook de andere Pixel Rose jurken aan, zodat jullie meteen een goed beeld krijgen van alle verschillende modellen van deze print.


Ik ben blij verrast met het Mia model, Dress Mia Pixel Rose Ice Blue.
Ik heb al eerder jurkjes in dit model gehad en ze waren het net niet. 
Nu werd ik meteen blij toen ik in de spiegel keek, de Ice Blue kleur maakt me niet bleek, wat ik wel verwacht had.
Ook was ik benieuwd hoe de oker kleur bij mij zou staan van Dress Bibi Pixel Rose Gold.
Deze staat ook mooi bij mijn blonde haren. Ik deed er meteen verschillende kleuren en modellen Clumpy's bij aan om te laten zien hoe ze staan. Zoals het nieuwe model Lien enkellaarsjes in de kleur Mel.


Let op girls model Lien valt exact hetzelfde als model Eva, ze vallen beide een maat groter. Ik heb beide in maat 38 ipv 39. 
Model Roos (de hoge laarzen in de kleur Plum) heb ik wel in maat 39.


Last but not least deed ik nog even Dress Auntie Pixel Rose Black aan, ik maakte maar een enkele combinatie (het is veel te warm met 30 graden buiten). Deze jurk had ik van de week een keer 's avonds gepast en al gezien dat hij me prachtig staat. Nu heb ik er wel even een kobalt blauw onderbroek topje onderaan (vandaag draag ik met dit warme weer de mouwloze Summer Cross Dress Breton) en ook dat kan qua combinatie. Straks zal ik de jurk eerder combineren met fuchsia roze, dat is nu eenmaal mijn favoriete kleur.De Pixel Rose jurken van Tante Betsy hebben echt oneindige mogelijkheden om mee te combineren. Zoveel verschillende kleuren zitten in de print en je kunt het dus met knalkleuren combineren, maar zeker ook met de prachtige herfsttinten. 
Nu te koop bij diverse Tante Betsy verkooppunten, medio augustus bij Tante Betsy in de webshop.Welke kleur van deze gave jurken is jouw favoriet en welk model? En hoe zou jij je jurk of rokje combineren? De dames die nu al een Skirt Pixel Rose hebben gescoord kunnen nu al heerlijk aan het combineren slaan.
Deze jurken gaan jullie zeker nog eens in mijn outfit posts zien voorbij komen en wie weet mag ik ook wel eens leuke foto's delen van diverse Tante Betsy girls in deze jurkjes, rokjes en/of blouses. Altijd leuk om te zien hoe het bij diverse dames staat. 

Lots of love from Susan