dinsdag 7 augustus 2018

More news about Tante Betsy AW2018 collectionHey girls als je Tante Betsy haar webshop regelmatig bezoekt of de Facebook pagina in de gaten houdt.
Dan is je wellicht deze afbeelding opgevallen; Week 34 nieuwe winter collectie.Dus lieverds jullie moeten nog ‘even’ geduld hebben!
De eerste lichting van de nieuwe wintercollectie komt in week 34 online in de webshop van Tante Betsy. 
Er stond al op de website in het bericht van de vakantie dat dit medio augustus zou zijn. Ik had zelf gedacht dat de dames (met uitzondering van Anita) deze week alweer terug van vakantie zouden zijn, maar dat blijkt dus pas volgende week te zijn. Dan zal er heel hard gewerkt worden om alles online te zetten. Tante die niet op vakantie heeft kunnen gaan (haar zoon kreeg 6 weken geleden een ongeluk met zijn cross motor en verbrijzelde daarbij zijn voet), heeft het fort bewaakt en doet driedubbel werk naast het ontwerpen van een nieuwe collectie. Gelukkig dan wel weer met hulp van manlief. 
Dus echt petje af hoor voor die lieve Tante (en oom) van ons. 
Lieve Alisa ik hoop echt dat je ook momenten van rust neemt en goed voor jezelf zorgt. En dat je heel snel kunt gaan genieten samen met je gezin van een weekje vrijaf én in de herfstvakantie nog een keer ;).En om jullie dan toch blij te maken, laat ik jullie alvast nog wat zien van de tweede lichting van de wintercollectie.
Voor al die dames die naar regen verlangen en het helemaal gehad hebben met deze hittegolf.
Én voor al die dames die van rustige prints houden ;). Ik deelde al eens een preview in deze blogpost; Another Tante Betsy Autumn Winter 2018 preview. Klik op de link als je hem gemist hebt.Er komt een gave jurk met paraplu print; Dress Selma Rain in het blauw en in het zwart. De halslijn lijkt op het populaire Twiggy model. En een paar heerlijke steekzakken in een jurk is nooit weg ;).En er komt ook een zippie jurk (Dress Sporty Rain) in dezelfde print. Ik ging met beide jurken op de foto in de showroom ;). Zippie modellen zijn ook altijd populair en heerlijk sportief. Er komen ook polkadot jurken aan in model Selma (Dress Selma Dot)! Ik ben gek op polkadot printjes <3. En met mij veel Tante Betsy girls, het is en blijft een mooie klassieke print die altijd kan. En ook leuk voor de dames die van kleur houden in rood en groen.En in model Auntie (Dress Auntie Little Dot) met gave pixel rose print! Geen borduursel deze keer, maar het lijkt wel op zo'n heerlijk ouderwetse geborduurde roos.En yihaa...ook als zippie (Dress Sporty Dot). Ze zijn zo gaaf! En die hebben dan wel weer op de mouwen een borduursel (hetzelfde als op de Long Hoodie van de eerste lichting). Oh zucht zo mooii!Ondertussen kunnen alle dames die wel gek zijn van de eerste lichting van deze wintercollectie, een uitstapje maken naar een van de vele Tante Betsy verkooppunten of daar online gaan shoppen. Óf nog geduld hebben dat het in week 34 online staat in de Tante Betsy webshop

Ik ben beetje bij beetje mijn Tante Betsy shops lijst aan het passen en aan het vermelden als er ook een webshop is naast de stenen winkel. Dit alles ook vanwege mijn nieuwe WordPress blog. Shop ze! En voor iedereen die wacht op Tante Betsy je moet nog een paar weken geduld hebben!Binnenkort als het wat koeler is deel ik outfit posts van de eerste lichting ;). In mijn blogpost; Happy Tante Betsy girls live on Facebook vind je álle afmetingen van de ontvangen jurkjes, altijd handig als je online gaat shoppen. 

Lots of love from Susan