zondag 19 juni 2016

Welcome to all the Tante Betsy girls Sunday


Hey girls ik had eerst een andere blogpost in gedachten, maar die doe ik dan wel een andere dag ;). 
Ik wil me even gaan richten tot alle nieuwe Tante Betsy girls die op mijn blog verzeild raken. 
Leuk dat jullie hier een kijkje komen nemen, ik hoop dat jullie nog vaker op bezoek komen en mijn blog actief gaan volgen. 
Ik moet jullie wel een waarschuwing geven het is 'gevaarlijk' voor je portemonnee om mijn Tante Betsy blog te volgen. Het Tante Betsy virus heest hier!
Je zult hier jurkjes zien bij andere Tante Betsy girls en realiseren dat die jurk jou ook wel heel goed zou kunnen staan. Zoals Tante Betsy gisteren al aangaf op haar Facebook pagina kun je hier Tante Betsy jurkjes zien bij allerlei soorten typen en modellen vrouwen. 
Ik zal eens wat foto's van de diverse Tante Betsy girls delen die hier regelmatig voorbij komen (er zijn er nog veel meer hoor ;)). Máár nog leuker is het als jij ook jouw Tante Betsy foto's deelt, leuk om jezelf hier terug te zien maar ook help je er andere vrouwen mee om te zien hoe een Tante Betsy jurkje uit ziet. Hoe volg je mijn blog? Ik post hier iedere dag een blogpost en via Bloglovin krijg je dagelijks een mail, aanmelden bij Bloglovin kun je ook met je Facebook account. 
Verder deel ik mijn blogpost ook dagelijks op mijn Facebook pagina, je kunt dan doorklikken op de link (bij volgen kun je aangeven 'als eerste weergeven') en dan kom je hier terecht. 
Dit doe ik ook op Instagram, alleen moet je daar dan altijd in mijn profiel op de homepage link klikken ;). 
Alle links zijn ook altijd terug te vinden op de webversie van mijn blog. Als je namelijk op je mobiele kijkt ziet de pagina anders uit als via een tablet of pc. Scroll helemaal door tot onderaan en klik op webversie/internetversie weergeven.  En heb je al gezien dat ik hier een winactie heb waarbij je een Tante Betsy kadobon kunt winnen ter waarde van €70 ?
Daar moet je wel wat meer voor doen als bij Tante Betsy op Facebook (ja girls daar is nu ook weer een winactie :)). 
De voorwaarde hier is dat je een reactie achterlaat onder de blogpost van de winactie; http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/06/tante-betsy-give-away-wednesday.html?m=0
Én een Tante Betsy foto instuurt naar het vermelde emailadres. 
Actieve volgsters (girls die hier op blogspot regelmatig onder mijn blogposts een reactie achterlaten) krijgen extra kansen.
Delen van de winactie op Facebook (openbaar!), Instagram of op je blog telt ook als extra kans. 
Er doen nu 32 Tante Betsy girls mee, dus heel wat weiniger als bij Tante zelf dussss meer kans! Klik op de link en doe mee, ook voor Tante Betsy wannabees die moeten alleen wat creatiever zijn ;). 


Lots of love from Susan

21 opmerkingen:

 1. Zo leuk al die tante Betsy girls!!! Inderdaad is het verslavend (leuk) ��!
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik beken... Ik ben verslaafd. Ik kon het niet weerstaan. Steeds nieuwe kleuren en prints. Ikbkom er nooit meer af 😃

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha te erg hè, maar ze zijn dan ook wel errug leuk en ze staan ons zo verdomds goed :). Geniet er maar van! Knuff!

   Verwijderen
 3. Ik vroeg me de afgelopen week bij een instagram post of het ook leeftijd gebonden was. Nu ik deze foto's zie heb ik het antwoord gekregen�� Ik houd je blog in de gaten, want het is wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk Rita ja de Tante Betsy jurkjes zijn niet leeftijdsgebonden. Ik weet natuurlijk niet de exacte leeftijd van de Tante Betsy girls maar weet wel dat we twintigers, dertigers, veertigers en denkelijk ook vijftigers erbij hebben. Ook weet ik dat ik eens met een dame heb gemaild die een zestiger was en uitzag als een vijftiger dusss gewoon lekker dragen die geweldig leuke Tante Betsy jurkjes! Hoe oud of jong je ook bent! Knuff!

   Verwijderen
 4. Zo leuk weer al die verschillende vrouwen in hun betsy's. De jurkjes staan echt iedereen goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè ik vind het echt genieten al die leuke foto's van al die happy Tante Betsy girls :). Knuff!

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Suzanne stevense boeters19 juni 2016 om 20:25

  Wat een vrolijkheid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk hè en jij staat er bij de blogpost van vandaag bij! Knuff!

   Verwijderen
 7. Super leuk weer! Sowieso gaaf om te zien dat er zoveel mogelijkheden zijn. De combinaties maar ook de verschillende vrouwelijke figuren. Super blog post weer!


  XxxxX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad zo leuk om te zien bij al die verschillende Tante Betsy girls, ook ik word regelmatig verleid en mijn wishlist groeit ;). Knuff!

   Verwijderen
 8. Hi , wat een leuke foto's en blog weer en inderdaad herkenbaar die drang naar nog een leuk vrolijk jurkje, soms ook inspiratie om een jurk die ik al draag met andere kleuren te combineren, waardoor het net een nieuwe jurk lijkt! Lieve groet, Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad zo herkenbaar Nicky ik krijg er ook inspiratie van om eens een ander kleurtje uit te proberen bij een jurk of leuke sneakers ;). En ook jullie steken me aan tot een grotere wishlist als ik al had whahaha en dan mag ik me gelukkig prijzen dat ik al heel wat jurkjes van mijn wishlist heb. Knuff!

   Verwijderen
 9. Mooie foto's weer, ik moet ook nodig mijn foto gaan maken en insturen. Maar creativiteit is nu wel nodig, want ik pas ze niet allemaal meer (snik). Maar een (leuke) foto komt je kant op.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oops Neeltje dat is dan even afkicken, je zult nog een heel aantal maandjes geduld moeten hebben dan. Wie weet kun je net zoals Petra kijken of je een maatje groter kunt scoren of een oudere jurk die nog heel goed mee geeft ;). Knuff!

   Verwijderen
 10. Mijn bankrekening laat het niet altijd toe, maar ik ben zo verslaafd aan de Tante Betsy jurkjes!! Nu mijn ook laten vallen op een jurkje zonder mouwen, voor de zomervakantie... Wie weet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oops ja ik begin me een klein beetje schuldig te voelen whahaha, nee het is Tante Betsy schuld dat ze zulke leuke jurkjes ontwerpt ;) hihi. Ja het wordt ook echt tijd dat ik mijn mouwloze jurkje weer eens kan gaan aandoen. Knuff!

   Verwijderen
 11. Tja een verslaving ligt zomaar op de loer! ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, het begint bij een jurkje en dan komt er een tweede bij of zit je nu al op drie jurkjes ;). De start van een verslaving...oftewel van te gekke jurkjes die je prachtig staan en waar je veel complimentjes over krijgt :) knuff!

   Verwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.