donderdag 9 juni 2016

Heart for dresses Thursday


Hey girls ik vertelde al eens in blogpost 'the women behind the scenes Wednesday' over de dames achter het scherm bij Tante Betsy. Nu denken veel vrouwen dat daar een heel team aan mensen achter zit en dat is ook wel een heel team, maar dan van twee dames ;). 


Van de week vroeg Adriëtte me iets over de winactie bij Tante Betsy op Facebook dat er nog niets bekend was gemaakt en dat die 's maandags er toch al uit zou gaan...
Ik reageerde dat Tante het vast heel erg druk zou hebben dat ze het daardoor misschien was vergeten óf dat ze er gewoonweg de tijd niet voor had genomen. 
En herinnerde haar eraan dat het hele merk op één vrouw draait, gelukkig nu met een hele goede hulpkracht erbij. 
Dat ze naast de bestellingen van de huidige collectie, zeker twee collecties vooruit werken, dat de productie van de wintercollectie al zal lopen en alles wat erbij komt kijken. Zomercollectie 2016 modellen die vast ook al gepresenteerd moeten worden, zodat de verkooppunten hun bestellingen kunnen doen dus er gebeurd heel wat 'behind the scenes'. Oh ja ik vergat nog te vertellen dat ze vast ook al voor winter 2017 aan het ontwerpen is...
Adriëtte reageerde dat ze duidelijk liefde voor haar vak heeft en dat brengt me op deze titel van de blogpost van vandaag, ik had er eerst Heart for Business van willen maken ;). 


Maar ik wil het ook over de hartjes jurken hebben, speciaal ook daarom weer eens Dress Lola Hearts Red uit mijn kast genomen ipv Dress Peacock die ik had willen nemen :). 


Ik deed vandaag mijn rode kanten Bandelettes aan en voor het eerst mijn rode Moheda klompjes. 
En over mijn jurk deed ik vanmorgen Jacket Dress Denim aan...


Vandaag is trouwens je laatste kans om mee te doen met de Bandelettes winactie! Morgen maak ik de winnares bekend. 


Maar er komt ook een nieuwe winactie, ik ga dress Akke in maat XL verkopen op marktplaats en van de opbrengst ga ik weer een kadobon kopen die ik hier ga verloten!
Zo maken alle Tante Betsy girls een kansje en niet alleen de XL'tjes ;). 
Heb jij XL ga dan vooral een leuk bod doen op deze jurk, het zou mooi zijn als hij evenveel opbrengt als Birdie Black. 


Ik ben zelf voor de L gegaan, die zit mij het mooiste en ik heb wel een heel klein stukje dichtgenaaid zodat er een knoopje open kan. Ik vind het wel fijn om er geen topje onder aan te hoeven en een knoopje open maakt hem voor mij wat speelser. 


Catherina uit Denemarken, ja daar wonen ook een heleboel Tante Betsy girls, ging voor Dress Zippie Hearts Green. Ook zo'n pracht jurk en hij staat haar super!
Zo girls ik ga ervandoor, links plaatsen en foto's ertussenin zetten en hupsakee online zetten (heb net de advertentie op MP gezet). 

Lots of love from Susan

6 opmerkingen:

 1. Leuke blog weer geworden!! Je ziet er tof uit! Respect voor tante betsy en haar rechterhand om haar maar even zo te noemen gezien ik haar naam niet weet. ..haha x jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow zeg, ik had geen idee dat ze maar met z'n tweetjes werken. Wat zullen ze het druk hebben. Die hartjes jurkjes zij zo leuk! Geweldig ook jouw klompjes.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Winaktie ! altijd leuk.
  En de fotos zijn ook weer leuk, die hartjesjurk...:-)
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk: alweer een winactie.
  Dat model met ritsje vindt ik heel mooi ( ik heb dat model in een andere print), ik hoop dat model terug te zien jin de wintercollectie met lange mouwen. Hartelijke groet, Nicky

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.