zondag 12 juni 2016

Saskia Laan creative Tante Betsy girl Sunday


Hey girls jullie weten vast wel als jullie me al wat langer volgen dat ik hier ook wel eens blogposts deel van creatieve Tante Betsy girls. Er zijn namelijk heel wat creatieve Tante Betsy girls dus deel ik graag jullie foto's. 


Nu kwam ik onlangs weer een creatieveling tegen, Saskia Laan schrijfster van het boek 'Alles is Haken', die regelmatig Tante Betsy jurkjes draagt. 
Dames die haken en breien zullen haar vast wel kennen. 


Je kunt Saskia en de Tante Betsy jurkjes die ze draagt zelfs live bewonderen in de show Koffie & Wol van Wolplein.nl, die over breien en haken gaat. Zoals hier in de Alles is haken special en hier in de kerst special
Bij blogster Ellebel kwam ik haar ook weer tegen. In mijn lijst van blogger zag ik opeens Dress Birdie Blue op een foto staan en tsja dan wil ik daar het mijne van weten. Ellebel deed ook mee aan een aflevering van Koffie & Wol, waar je dus live kunt genieten van Birdie Blue. 


En nu gisteren kwam ik alweer leuke Tante Betsy foto's tegen op Instagram, dat vraagt om een blogpost. Saskia had bij Maureen van Studio Sier een boekensigneersessie. 


Wat blijkt Maureen is ook al dol op Tante Betsy jurkjes en staat samen met Saskia en Ellen op de foto. Maureen draagt op de foto Shirt Dress Petrol en Saskia dress Sakura Blue en Ellen (Ellebel) staat er ook op ;). 


Ik had stiekem gehoopt het nieuwste boek 'Alles is haken' van Saskia Laan te mogen weggeven en heb haar erover benaderd, ik dacht die Saskia wordt gesponsord door Tante dus dit zou een mooie samenwerking zijn. 
Saskia heeft mijn vraag doorgegeven aan de uitgeverij die erover gaat. 


Dus ben jij haakster en zou jij dat boek graag willen winnen, laat dan hier een reactie achter. Wie weet mag ik het boek dan hier gaan weggeven. Dit is dus nog géén winactie, maar wie weet komt die er wel! Laat dus van je horen als je een creatieve Tante Betsy girl bent en hier mee leest. Thanks! En natuurlijk ook als je genoten hebt van de mooie Tante Betsy jurkjes ;). 

Lots of love from Susan

12 opmerkingen:

 1. Tijdje terug heb ik een paar afleveringen van Koffie en wol bekeken, niet dat ik kan haken/breien maar het tis een gezellig programma en die jurkjes natuurlijk.
  Ik ding niet mee naar het evt winboek hoor, maar weet zeker dat er genoeg creatieve dames zijn die graag het boek willen winnen.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het viel mij al op dat ze inderdaad vaak TB jurkjes aanheeft. Ik volg haar al een poos zowel op Koffie&Wol als op haar blog. Mocht je ooit het boek weg mogen geven ding ik graag mee. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa!!!! Natuurlijk zou ik die willen winnen! Staat zooooo hoog op mijn verlanglijstje! Dus hoop dat er een winactie komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa!!!! Natuurlijk zou ik die willen winnen! Staat zooooo hoog op mijn verlanglijstje! Dus hoop dat er een winactie komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jeetje wat leuk zeg dat je mij hebt gevonden! Ben idd al heel erg lang (denk wel als een van de eersten in ons dorp) dol op Tante Betsy! Heerlijk vrolijk en lekker zittende kleding. De collectie wisselt nog wel eens omdat het anders echt niet meer in de kast past, er komen toch ieder seizoen weer zoveel mooie nieuwe dingen bij... Klein geluk! een mooi jurkje, een bol wol en een haaknaald en ik ben blij ;-) Sinds kort komt alles samen in m'n nieuwe winkel Studio Sier. #happy! lieve groet Maureen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als fervent haakster volg Saskia ook al een tijdje via allerlei kanalen. Ik ben niet alleen enthousiast over haar TB jurkjes en combinaties maar ook over haar kleurrijke haaksels. Ik heb al met een paar win acties mee gedaan maar ik viel telkens buiten de boot. Ik weet dat er een heel leuk vest in haar nieuwe boek staat die ik zeker wil haken. Ik doe dan ook heel graag mee mocht er een give away komen.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, Saskia en de Tante Betsy jurkjes kende ik ook al. Ook ik ben een haakster en natuurlijk erg dl op de jurkjes. Als je een boek mag weggeven dan doe ik graag mee.

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb het boek afgelopen zaterdag tijdens de signeersessie bij Studio Sier bij Maureen al gekocht. Helaas wel met de verkeerde naam (bij thuiskomst zag ik: Doriene ipv Dorine 😉). In het kwartiertje dat ik er was zag ik die middag al 4 Tante Betsies rondlopen in Studio Sier, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heeee, wat cool!
  Mocht het lukken, dan doe ik graag mee!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk, ik heb het blog van Saskia bekeken en kwam vandaag haar boek tegen in het dorp, ik kon de verleiding niet weerstaan en heb het gekocht, ik ben na 3 omslagdoeken nu een deken aan het haken, maar popel om aan het vest te beginnen, wie weet wel via een workshop bij Saskia, dank voor de tip Susan, lieve groet, Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haken en tante Betsy, een super combi! I love it

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.