woensdag 8 juni 2016

Tante Betsy Dresses Love Wednesday


Hey girls gisteren schreef ik over de liefde voor doorknoopjurkjes van Tante Betsy. Gek is dat soms hè dat je als je eenmaal iets hebt leren kennen dat je er helemaal in kan doorslaan. 
Ik weet nog toen ik voor het eerst verliefd werd op de Tante Betsy jurkjes (en dat is helemaal nog niet zo lang geleden) dat ik niks moest hebben van de retro modelletjes van de Tante Betsy collectie.

Ik heb net de blogpost nog eens opgezocht waar ik het allereerste doorknoopmodel scoorde 'in mijn nopjes' noemde ik het. 
Ik schreef dat het eigenlijk Tante 'haar schuld' was dat ik die jurk scoorde want ze had me geschreven dat de doorknoopjurkjes ook heel mooi bij mijn zandloper model zouden passen en ja hoor die Tante weet zekers wel wat goed voor me is en mooi bij me staat :). 


Vandaag ben ik ook in mijn nopjes, ik ben onderweg naar Maastricht als ik dit gedeelte van de blogpost schrijf om een uur of elf en ga in het appartement van mijn vader wat opruimen. 
Ik koos deze keer voor mijn zwarte polkadot jurk, valt het niet zo op als ik vies wordt, ik had hem allang niet meer aan. Maar hij is en blijft mooi, ook al is het een ouder model, ik gok van de zomercollectie van 2014. Alle jurkjes die ik in dit blogbericht deel zijn allemaal van oude collecties.


Voordat ik verliefd werd op de doorknoopjurkjes en retro modelletjes (wat ik absoluut niet verwacht had), koos ik veelal alleen voor polkadot jurkjes in het overslagmodel en jurkjes met bloemenprints, zoals te zien is in de twee collages. Op de twee collages staan wel 3 jurken die ik niet meer heb óf inmiddels een kleinere maat heb gescoord ;). 


Ik ben benieuwd hoe dat voor jullie is en hoe het bij jullie gaat, wellicht zijn er al genoeg dames die al veel langer gek op Tante Betsy zijn of misschien ben je wel door mij aangestoken met het Tante Betsy virus. 
Val je op bepaalde modellen of durf je ook wel eens een ander modelletje? Misschien ook wel omdat je hier ziet hoe het kan staan...ik vind dat leuk om te horen :). 

Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. Ik kende tante betsy al voordat ik jou kende. Ik had er 2 jurkjes van maar ben door jou wel van tante betsy gaan houden en heb al inmiddels meerdere jurkjes van tante. Ik draag het liefst een model waarbij mijn buikje niet zo opvalt, welke de aandacht meer naar het decolleté verlegd.

  Knuffels jet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur zwart is super & staat jou goed ! Ik heb niet echt een favoriet model - ik pas iets & kijk of het bevalt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. durfde nooit een jurk te bestellen bij Tante Betsy, omdat ik niet uit de maattabel kwam en... toen kwam de groene aardbei jurk in beeld met kraag, die moest ik hebben!!! Een email gestuurd over de maten en life contact met Tante gekregen en met de centimeter aan de gang en besteld. Sindsdien inhaal slag aan het maken op marktplaats.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. moet live ctc zijn, sorry type foutje

   Verwijderen
 4. Jij hebt mij aangestoken met het virus. Alhoewel ik nog maar 1 jurkje heb, wil ik binnenkort bij mij in de buurt naar een winkel waar ze Tante Betsy jurkjes verkopen en eens kijken wat ze hebben en wat mij bevalt en leuk staat, ook qua kleur want ik denk dat rood mij niet staat maar dat wil ik dan ook in het echt zien. Jij staat volgens mij met elke kleur he!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi, ik val met name voor de retro prints en de pasvorm die smalle taille accentueert, dat doen vrijwel alle modellen. Ik heb nu ook Vera blue en green en die zitten ook super. Hartelijke groet, Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende het al wel maar door jou zie ik steeds meer leuk en sla ik er lekker in door. Ik houd het meest van de lekker recht toe recht aan modellen alleen de overslag modellen vind ik niks omdat ik steeds het idee heb in mijn blootje te staan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende Tante Betsy ook al. Ik heb niet echt een favoriet model. Ik ben zo muts, die heel veel bestelt en vervolgens gaat passen en dan kom je soms tot leuke verrassingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben aangestoken door jou. Jij werd er zo vrolijk van en jurken draag ik altijd al graag. Ik ben begonnen met een saaie grijze jurk. Daarna volgde er vrolijke modellen: rood met bloemen, groene polkadot, theekopjes en de vogeltjes jurk. Ik ben er wel achter dat ik het beste een print kan dragen. Dan stoort ik me niet aan de onvolkomenheden van in lichaam en voel ik me het prettigst.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.