vrijdag 10 juni 2016

Happy Bandelettes Winner Friday


Hey girls vandaag ga ik de winnares bekend maken van de Bandelettes Give Away maar ik laat de twaalf dames die mee deden met deze winactie nog even in spanning. 
Ik had stiekem gehoopt dat er meer dames zouden mee doen, want er zullen zeker meer dames, Tante Betsy girls, zijn die last hebben van schurende bovenbenen, maar wie weet komt er nog wel eens een winactie van Bandelettes
Ik ben er zelf heel blij mee, ik vind het zo fijn om gewoon lekker met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkje te kunnen als het mooi weer is. Vandaag heb ik ze ook weer aan onder mijn Dress Birdie Black, ik koos de zwarte Unisex Bandelettes en ze zitten nog exact daar waar ik ze vanmorgen om mijn bovenbenen heb gedaan. De siliconen randen aan de boven en onderkant zorgen ervoor dat ze goed op hun plaats blijven. 
Zorg wel dat je de juiste maat uitzoekt, ik had eerst een maat kleiner genomen, dat moet je dus niet doen. Op de website van Enchanted loves Bandelettes staat uitgelegd hoe te meten; http://www.enchantedlovesbandelettes.nl/c-2982172/meest-gestelde-vragen/


En girls ik heb goed nieuws, ik heb dress Akke zo goed als verkocht, yihaaa! Gisteren ging het opeens snel met bieden, Corry was enthousiast aan het bieden. Ik heb al eens gemaild met Corry en Corry is een stille volgster van mijn Tante Betsy blog, maar heeft toch al twee keer gereageerd ;), leuk!
De opbrengst voor de jurk is €67,50 máár ik zal die aanvullen tot €70, dat was het bedrag dat ik in mijn hoofd had en dat is weer een prachtig bedrag voor een mooie Tante Betsy kadobon winactie, die online komt zodra alles geregeld is. 
UPDATE: Corry vult hem zelf aan tot €70, is voor een goed doel schreef ze zelf, zo lieff!Jullie weten wat dat betekent?! Ja jullie mogen weer creatief gaan zijn met foto's maken. Je hoeft er echt niet herkenbaar op te staan, mag natuurlijk wel :). Ik vertel er binnenkort nog wel eens over als de winactie online is. 
En ook al sturen veel Tante Betsy girls een collage in, dat hoeft niet hoor, een foto is voldoende, maar een collage mag natuurlijk wel. 
Hieronder een collage die ik maakte om te showen hoe de Birdie jurk uitziet bij diverse Tante Betsy girls. Petra met Birdie Blue en Wendy die Birdie Black kocht en waardoor ik de vorige winactie kon doen :). Wendy en ik dragen allebei een L hier. 


Oh girls ik wilde er bijna afsluiten zonder de winnares bekend te maken whahaha, so blonde :D. 
De winnares heb ik live ontmoet, misschien begint je nu al wat te dagen als je hier mee leest ;). Ja Bonny jij hebt gewonnen, gefeliciteerd!
Bonny reageerde als 'Kikibo Kidsfashion' en ze heeft deze gezellige kwebbelkont al twee keer in haar shop gehad om een DHL pakket af te leveren :). 
Bonny laat mij weten welke maat je hebt en welke Bandelettes je graag zou willen, dan geef ik je gegevens aan Bandelettes door (een adres is ook handig ;)). Mailtje sturen graag aan mijn 365happytantebetsydresses gmail adres (zonder 'days of'). Lots of love from Susan

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Bonny.
  Wat is dat toch een schattig motiefje met die lieve vogeltjes. In het zacht blauw vind ik ook heel mooi. Zucht.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Bonny!
  En leuke schoentjes Susan! xxx Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoehoew!! Ben er super blij mee!! Wilde ze super graag hebben. Nou maar hopen dat we heel veel mooie warme dagen gaan krijgen deze zomer... En ze gaan zeker mee op vakantie. En uhm Susan... als ik me mooi voel erin, zal ik een foto sturen! Thanks!! Dikke kus!! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.