donderdag 3 mei 2018

Pretty in Pink Tante Betsy promotion teamHey girls vandaag ben ik weer heerlijk in het roze, in Dress Button Down Birds Blossom Pink.
Ik was net bij de Jumbo boodschappen doen, nadat ik mijn pakketjes en enveloppen had afgeleverd bij een PostNL pakketpunt (gisteren waren er storingen).
En daar sprak de kassière me aan en vroeg of ik klaar was voor de Toppers...
En ik zei voor de grap "Nee hoor ik ben van het Tante Betsy promotie team!".
Want dat ben ik natuurlijk als happy Tante Betsy blogger!

Nu google ik net even op de Toppers en zie inderdaad dat aanstaande 25 en 26 mei het Pretty in Pink 'The circus edition' concert is en dat de dresscode is Pretty in Pink is.
Ze spreken daar over ruim 65.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste over the top circus van spektakel en vermaak.Voor iedereen die naar het Toppers concert gaat en in een gave roze Tante Betsy jurk of outfit naar dat concert wilt, kun je natuurlijk bij Tante Betsy terecht.
En als je bij Tante Betsy in de webshop zoekt op Pink, dan krijg je een heerlijk roze overzicht van alle jurkjes, rokjes, tops, blouses en vestjes zodat óók jij Pretty in Pink bent.

Ik zie dat in de webshop van Tante Betsy deze jurk die ik vandaag aan heb, nog bijna in alle maten is behalve in maat 3 XL die is al uitverkocht.
Maar niet getreurd deze jurk valt groter uit, ik heb in plaats van mijn reguliere maat L in deze jurk maat M.
Ik zie wel bij Tante Betsy staan dat deze op maat valt, maar ik heb zelf de taille en de oksel tot oksel wijdte gemeten van deze jurk en ook vermeld in de blogpost Tante Betsy SS2018 Summer Collection part two photoshoot en hij valt toch echt een maat groter.

Ik ben nu eenmaal groot fan van roze en trek zo'n kleur dan ook vaak helemaal door en heb dan ook alles in roze aan.
En draag gewoon op een normale dag zo'n roze outfit en voor mij is dat geen over the top outfit, maar dit is gewoon wie ik ben, een kleurrijk mens die gek is op knalkleurtjes.
Natuurlijk kun je hier ook andere kleuren bij combineren, zoals bijvoorbeeld wit of groen, rood of geel of bijvoorbeeld paars of welke kleur jij ook verkiest.
Er komen best veel kleuren terug in de vogeltjes print van de jurk. Als jij er maar blij van wordt, dat is het belangrijkste!

En och als ik dan toch van het Tante Betsy pretty in pink promotie team ben dan laat ik ook nog even wat andere roze outfits van mij de revue passeren. Zodat jullie kunnen mee kijken hoe die uitzien op bij een vrouw met rondingen.
Ik heb namelijk ook Dress Auntie Birds Blossom Pink, deze jurk valt kleiner en die draag ik in maat XL.

Dress Victoria Stars Pink is ook een jurk waar ik blij van wordt. Deze heb ik gewoon in mijn eigen maat, maat L. Deze jurk valt op maat en ik combineer deze graag met rood.

En last but not least heb ik Dress Betsy Stars Pink, ook deze jurk heb ik in mijn eigen maat.
Ik zie dat hier nog alle maten van te koop zijn en dat Tante adviseert om die eventueel een maat groter te kopen. Naar mijn idee is dat niet nodig, want alleen de oksel tot okselwijdte is wat smaller, maar mijn flinke buste past er gewoon in ;).
Er valt me op dat in de kleur roze nog bijna alle maten te verkrijgen zijn bij de items die ik hier benoem en laat zien.

En natuurlijk niet te vergeten heb ik ook twee roze vestjes van deze collectie, Summer Cardigan Paris Pink en Cardigan Shorty Pink.
Zoals je kunt zien zijn die ook heel goed te combineren met andere kleuren.

Zo girls nu is dit echt een Pretty in Pink promotie blog geworden whahaha, ik had gewoon gezellig over de doorknoopjurk Birds Blossom willen kweppen, maar dit is ook leuk.
Ik plan bijna nooit blogpost, die worden gewoon spontaan geboren, zo ook deze ;).
Ik had toevallig wel mijn Tante Betsy promotie items vandaag op de foto gezet (je zag wellicht hogerop het zadelhoesje op mijn fiets langskomen).

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wie van jullie allemaal naar de Toppers in Concert gaan en heerlijk in een roze Tante Betsy outfit gaan.
Wie weet heb je wel een roze Tante Betsy jurkje van een oudere collectie in de planning om aan te doen of een hele andere soort outfit wat natuurlijk ook leuk is.
Alvast veel voorpret gewenst! De dames van de Jumbo hebben dat blijkbaar ook.
Je kunt natuurlijk ook kijken of er nog leuke roze Tante Betsy items te koop zijn bij een van de vele Tante Betsy verkooppunten. En ook al ga je niet naar de Toppers dan kun je toch heerlijk van je roze outfit genieten!Lots of love from Susan

PS De laarzen die ik vandaag aan heb zijn mijn Sendra laarzen van Boeties.nl, je ziet ook nog mijn Clumpy's laarzen in de kleur Plum op foto's langskomen én oudjes van Tante Betsy (die roze cowboy laarzen). De DWRS laarzen van Boeties.nl lijken daar veel op.
De roze panty van mijn OOTD (Outfit Of The Day) is van Kunert (klik voor een blogpost over panty's) en de tas is van Sticks and Stones.