vrijdag 4 mei 2018

One huge step for meHey girls vandaag heb ik uiteindelijk de stap durven wagen, iets waar ik al maanden lang tegenaan zit te hikken heb ik nu gewoon in volle vertrouwen gedaan.
Ik blijf nog even in abacadabra taal spreken, binnenkort zal jullie wel duidelijk worden wat die stap is geweest die ik heb gezet.
Och weet je wat ik ga gewoon met de deur in huis vallen, kunnen jullie er ook alvast aan wennen aan de verandering die gaat plaats vinden ;).

Ik ga een WordPress blog beginnen! Ik heb net niet één maar zelfs twee domeinnamen aangekocht.
Ik heb een hosting pakket afgesloten...dat vond ik tot nu toe de allermoeilijkste stap.
Mennnn wat is dat best ingewikkeld om te begrijpen waar je uit kunt kiezen, wat wijsheid is wat je nodig hebt qua opslag en wat je krijgt voor je geld.
Zoveel ingewikkelde termen, waar ik allemaal niks van snapte. Het heeft me heel wat stress gekost om daar in wegwijs te worden.

Eigenlijk wil ik al sinds mijn bezoek aan Tante Betsy dat eind januari dit jaar was, Happy Tante Betsy Day,overstappen naar een WordPress blog.
Die dag dat we daar op bezoek waren, bleek onderweg in de auto dat mijn Blogger app niet meer werkte en ik geen foto's meer via mijn iPhone kon toevoegen.
Ik maakte namelijk bijna al mijn blogposts via de app op mijn telefoon, gewoon heerlijk wanneer het uitkomt en waar het uitkomt.
Dat heb ik al die maanden niet meer gekund, op mijn iPad kon dat gelukkig nog wel, dus die weer vaker gebruikt en vooral de laatste tijd veel aan mijn desktop pc gedaan.

Eigenlijk begon het er allemaal mee dat ik affirmeerde tijdens de overvloedschallenge, Living in abundance with Tante Betsy, dat ik een succesvol blog heb.
Bamm de dag erna begonnen de eerste problemen whahaha, ja als ik een succesvol blog wil hebben moest ik overstappen en was het tijd voor verandering.
Ik had al eens veel eerder over een WordPress blog nagedacht, ik vond die altijd zo mooi uit zien.
Maar eigenlijk wilde ik en dat wil ik nog steeds, een gewoon gezellig kneuterig kwebbelblog hebben.
En omdat ik al jaren bekend ben met bloggen via Blogger en me dat altijd goed is bevallen, heb ik het zo gelaten.

Een WordPress blog stond voor mij synoniem aan professioneel blogger zijn, iets wat ik helemaal niet wil.
Ik wil gewoon heerlijk onafhankelijk zijn en gewoon lekker mijn eigen ding kunnen doen.
Natuurlijk denk ik na voordat ik wat schrijf...ook al kwebbel ik een eind weg hier op mijn happy Tante Betsy blog...ik ben nu eenmaal een Miss Positive, zo sta ik in het leven en dit is wat ik wil uitdragen.
En ja natuurlijk ben ik ook een influencer, maar liever nog ben ik een motivator en een inspiratiebron.
Ik wil vanuit mijn hart blijven bloggen, gewoon zoals het me invalt, zoals ik ben.

Nu is de knop toch doorgehakt net voor het weekend, ik heb een eigen domeinnaam en hopelijk ook heel snel een mooi WordPress blog, waar het voor jullie veel makkelijk wordt om te reageren.
Het is nog heel veel uitzoekwerk voor mij, welk thema wil ik en welke plugins heb ik nodig en oh zucht dan moet ik ook nog gaan denken over een privacy policy, over cookies.
Met dat mooie weer zou ik het liefst lekker het bos in gaan, maar we gaan binnenkort een weekje weg en dan is het wel zo handig als mijn blog gewoon werkt zoals ik wil dat het werkt en dat ik lekker kan bloggen vanaf mijn iPhone.

Lieverds ik hoop niet dat jij ervan in de stress schiet, het komt allemaal goed schatjes.
Het zal zich straks vast vanzelf wijzen hoe te reageren en te volgen en wie weet heb je wel al vaker op een WordPress blog gereageerd.
Dit blog blijft gewoon beschikbaar met al zijn informatie, zoals ook de Tante Betsy shops pagina.
Ik ga gewoon met een geheel nieuw blog beginnen.
Ik heb sinds dat ik hier mijn Tante Betsy blog startte op 24 september 2015 meer dan 900 blogposts geschreven en die ga ik natuurlijk niet allemaal overzetten. Dat is gewoonweg niet te doen en zal ook veel te veel opslag kosten.
Heb een fijn weekend lieverds en jullie horen vanzelf hoe en wat nu verder. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan