vrijdag 4 mei 2018

One huge step for meHey girls vandaag heb ik uiteindelijk de stap durven wagen, iets waar ik al maanden lang tegenaan zit te hikken heb ik nu gewoon in volle vertrouwen gedaan.
Ik blijf nog even in abacadabra taal spreken, binnenkort zal jullie wel duidelijk worden wat die stap is geweest die ik heb gezet.
Och weet je wat ik ga gewoon met de deur in huis vallen, kunnen jullie er ook alvast aan wennen aan de verandering die gaat plaats vinden ;).

Ik ga een WordPress blog beginnen! Ik heb net niet één maar zelfs twee domeinnamen aangekocht.
Ik heb een hosting pakket afgesloten...dat vond ik tot nu toe de allermoeilijkste stap.
Mennnn wat is dat best ingewikkeld om te begrijpen waar je uit kunt kiezen, wat wijsheid is wat je nodig hebt qua opslag en wat je krijgt voor je geld.
Zoveel ingewikkelde termen, waar ik allemaal niks van snapte. Het heeft me heel wat stress gekost om daar in wegwijs te worden.

Eigenlijk wil ik al sinds mijn bezoek aan Tante Betsy dat eind januari dit jaar was, Happy Tante Betsy Day,overstappen naar een WordPress blog.
Die dag dat we daar op bezoek waren, bleek onderweg in de auto dat mijn Blogger app niet meer werkte en ik geen foto's meer via mijn iPhone kon toevoegen.
Ik maakte namelijk bijna al mijn blogposts via de app op mijn telefoon, gewoon heerlijk wanneer het uitkomt en waar het uitkomt.
Dat heb ik al die maanden niet meer gekund, op mijn iPad kon dat gelukkig nog wel, dus die weer vaker gebruikt en vooral de laatste tijd veel aan mijn desktop pc gedaan.

Eigenlijk begon het er allemaal mee dat ik affirmeerde tijdens de overvloedschallenge, Living in abundance with Tante Betsy, dat ik een succesvol blog heb.
Bamm de dag erna begonnen de eerste problemen whahaha, ja als ik een succesvol blog wil hebben moest ik overstappen en was het tijd voor verandering.
Ik had al eens veel eerder over een WordPress blog nagedacht, ik vond die altijd zo mooi uit zien.
Maar eigenlijk wilde ik en dat wil ik nog steeds, een gewoon gezellig kneuterig kwebbelblog hebben.
En omdat ik al jaren bekend ben met bloggen via Blogger en me dat altijd goed is bevallen, heb ik het zo gelaten.

Een WordPress blog stond voor mij synoniem aan professioneel blogger zijn, iets wat ik helemaal niet wil.
Ik wil gewoon heerlijk onafhankelijk zijn en gewoon lekker mijn eigen ding kunnen doen.
Natuurlijk denk ik na voordat ik wat schrijf...ook al kwebbel ik een eind weg hier op mijn happy Tante Betsy blog...ik ben nu eenmaal een Miss Positive, zo sta ik in het leven en dit is wat ik wil uitdragen.
En ja natuurlijk ben ik ook een influencer, maar liever nog ben ik een motivator en een inspiratiebron.
Ik wil vanuit mijn hart blijven bloggen, gewoon zoals het me invalt, zoals ik ben.

Nu is de knop toch doorgehakt net voor het weekend, ik heb een eigen domeinnaam en hopelijk ook heel snel een mooi WordPress blog, waar het voor jullie veel makkelijk wordt om te reageren.
Het is nog heel veel uitzoekwerk voor mij, welk thema wil ik en welke plugins heb ik nodig en oh zucht dan moet ik ook nog gaan denken over een privacy policy, over cookies.
Met dat mooie weer zou ik het liefst lekker het bos in gaan, maar we gaan binnenkort een weekje weg en dan is het wel zo handig als mijn blog gewoon werkt zoals ik wil dat het werkt en dat ik lekker kan bloggen vanaf mijn iPhone.

Lieverds ik hoop niet dat jij ervan in de stress schiet, het komt allemaal goed schatjes.
Het zal zich straks vast vanzelf wijzen hoe te reageren en te volgen en wie weet heb je wel al vaker op een WordPress blog gereageerd.
Dit blog blijft gewoon beschikbaar met al zijn informatie, zoals ook de Tante Betsy shops pagina.
Ik ga gewoon met een geheel nieuw blog beginnen.
Ik heb sinds dat ik hier mijn Tante Betsy blog startte op 24 september 2015 meer dan 900 blogposts geschreven en die ga ik natuurlijk niet allemaal overzetten. Dat is gewoonweg niet te doen en zal ook veel te veel opslag kosten.
Heb een fijn weekend lieverds en jullie horen vanzelf hoe en wat nu verder. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan

40 opmerkingen:

 1. Spannend!!!! En stoer. Zeker als je niet bekend met al die abracadabra taal. Succes met uitzoeken. En ik denkπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚dat ik je wel blijf volgen πŸ˜‚

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch helemaal jouw ding en veel plezier met je WordPress blog. Ben heel benieuwd en wens je succes.
  Weer een spannende stap voorwaarts.
  Groetjes en het was leuk fit te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard om dit te lezen. Fit is een ander ding

   Verwijderen
  2. Gaat vast helemaal goed komen. Ik denk dat je via dit blog al veel van de handigheidjes weet die je daar ook nodig hebt. Ik blijf je natuurlijk volgen.

   Verwijderen
 3. Spannend, maar eerlijk gezegd denk ik een hele goede stap! Heb je al eens geΓ―nformeerd of iemand alle artikelen van deze blog kan overzetten? Volgens mij moet dat voor iemand die er verstand van heeft, niet zo moeilijk zijn hoor. Heb je lekker alles bij de hand. Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joyce siemons4 mei 2018 om 19:39

  ik begrijp je helemaal! maareh... professioneel op wordpress hahaha nee joh, ik zit er toch ook en eh... ik doe ook maar wat. ik begrijp nog steeds niet alles, maar gewoon dingen uitproberen en dan komt het goed!!! yeah!!!! liefs van Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik blog al heel lang bij wordpress zoals je weet Susan en ik ben echt geen professioneel blogger, het is gewoon een geweldig fijn platform. Ik hou ervan! en die plugins komen allemaal goed... You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aimee Moolenaar-Dols4 mei 2018 om 19:40

  Wauwww sjiek leeve. Daar had je het al in de auto over. Stoer dat je het doet Ben erg benieuwd en blij voor je
  Groetjes en liefs Aimee xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat stoer dat je de stap gezet hebt! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe blog straks. Maar ik weet zeker dat de inhoud net zo gezellig blijft als hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel verstandig van je Susan
  Een hele stap m aar wel de.moeite waard
  Het aantal kleine betsy Bloggers rijst de pan uit op de groepen en je zult je moeten onderscheiden wat je al doet door jezelf te blijven
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh Lieverd, No Stress! 't gaat vast allemaal goed komen, gewoon hulp vragen aan andere die dat ook doen en voor je het weet is 't appeltje/eitje voor jou. Maar kan me heel goed voorstellen dat het hele lastige keuzes zijn... 900! heb je er op deze manier allemaal op gezet en nu ben je voor het blok gezet vooruit te blijven gaan maar als 't iemand lukt is 't miss Positivo! Geniet van jou mooie zonnige weekend samen met manlief knuff uit 't Delftse xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker een dagje met Joyce en Hanne gaan zitten oefenen... beiden bloggen met wordpress, zo leuk!! Het wordt vast prachtig❤️πŸ‘πŸ»

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat knap van je! Ben er niet bekend mee, maar wel heel nieuwsgierig! Een heel fijn, zonnig weekend voor jullie, geniet er van!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed bezig ... Ik heb ook een tijd een website en forum gehad. Als he eenmaal doorhebt hoe het werkt is het heel prettig werken. Neem gewoon alle tijd om dingen uit te zoeken ... het hoeft niet volgende week klaar te zijn!probeer tussendoor lekker van de zon en natuur te genieten �� heel veel succes met uitvogelen ��

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo leuk en gefeliciteerd!
  Goed van jou dat jij dit aandurft πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
  Ben zo benieuwd...
  Het kost zeker veel werk...
  Velen vergeten dat dit een dagtaak is.

  Geniet ze Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Komt goed Susan en ik blijf je volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wilma Rommelse4 mei 2018 om 20:32

  Wow Susan,

  Gave stap! Op naar gemak en wereldwijd ;)
  Blijf bij jezelf, dan lukt het vast en zeker. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Vind het knap hoor!! Gaat vast helemaal goedkomen, het komt allemaal zo vanuit jezelf. Je kan het!!! Knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gaat je vast allemaal goed lukken lieverd. Ik ben zeker een van je vaste volgers en blijf dat ook. Fijn weekend.Geniet van mooi weer en elkaar.
  😘 Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat gaat je vast allemaal goed lukken lieverd. Ik ben en blijf een vaste volger van je. Fijn weekend . Geniet van het mooie weer en van elkaar. 😘knuffel Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anneke Peters4 mei 2018 om 20:44

  Dat komt vast en zeker helemaal goed hoor! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je bent zo professioneel als je je voelt, toch? Gewoon lekker doen. En als je de links op Facebook blijft delen, dan zal het terugvinden ook geen probleem zijn! Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super...stilstaan is achteruitgang ...jij neemt stappen dus gaat vooruit. Alle succes. Neem je tijd. Komt allemaal goedπŸ€♥️πŸ€

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat goed van je Susan, alweer stappen gezet van al die plannen die je in je hoofd hebt. Ik zelf weet niet echt het verschil met hoe je het nu doet,maar als het voor jou beter werkt en wij je kunnen blijven volgen,dan juich ik het alleen maar toe. Succes en geniet van het weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Zo, wat een stap om te gaan doen. Wel fijn als het allemaal prettig werkt en goed functioneert. Heel veel succes met deze omschakeling! Fijn weekend, hopelijk tussen de bedrijven door nog even van het mooie weer genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Klinkt goed! Leuk dat je die stap zet! Ben benieuwd hoe het gaat worden. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Tamara van As4 mei 2018 om 21:29

  Wat leuk zeg! Heel veel succes met het uitzoeken van hoe alles werkt de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat leuk, ik ben heel benieuwd. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik en meerdere met mij zijn trots op je en ik bkijf je gewoon volgen komt allemaal goed aan het eind 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het lijkt mij eigenlijk een logische en professionele stap in een hele goede richting. Zolang je maar de juiste jurk en schoenen draagt ga je altijd de goede kant op! Ik kijk uit naar je nieuwe blog, kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Je kan t hoor, WP is gebruikersvriendelijk dus het komt goed. Blijft vast gewoon een gezellige blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat leuk Susan! Gefeliciteerd met deze stap - ben heel benieuwd wat er dan allemaal anders is! Weet je jij blijft gewoon Susan, dus het wordt zeker leuk!😘

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Goed om de knoop door te hakken. En wij blijven je gewoon volgen hoor, niks aan de hand.πŸ˜‰ Veel succes met al het uitzoekwerk hoe alles werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dat is een hele stap met een hoop uitzoekwerk! Komt uiteindelijk vast helemaal goed! Heel veel succes! Ik blijf je gewoon lekker volgen. 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 33. You go girl! Kleurrijke outfit kiezen en ervoor gaan! Het gaat je lukken. Ennuh ik kom kijken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hi Susan, ik weet absoluut niet wat het verschil ia eerlijk gezegd, vind dit blog al erg professioneel. Ik vind het erg leuk om te lezen denk dat je een geweldig lief mens bent en krijg er inspiratie van. Dus zal je zeker blijven volgen. Ook dit zal lukken hoe het ook mag heten wordpress of blog hihi. Succes������

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.