vrijdag 11 mei 2018

Enjoying days off in Tante Betsy Dress Snappie Cross RedHey girls vandaag heb ik niet zo heel veel te vertellen, mijn hoofd is in lang weekend en vakantie modus. 
Vandaag heb ik een stapel t-shirts van manlief staan te strijken. Wat is het toch fijn dat ik mijn Tante Betsy jurkjes nooit hoef te strijken, zo blij mee en jullie vast ook. 
Alhoewel er genoeg dames zijn die de jurkjes wel zullen strijken. 
Ik hang ze gewoon aan een hanger en aan de lucht te drogen. Eigenlijk ben ik wel blij dat ik voor mezelf heb besloten dat ik waarschijnlijk niet ga bloggen komende week, maar wie weet deel ik wel een paar foto’s en maak ik er een fotoplog van. Jullie gaan het zien...
Het geeft mij in ieder geval rust om het gewoon los te laten aan het moment. Vandaag koos ik voor Tante Betsy Dress Snappie Cross Red, eigenlijk had ik nog live willen gaan om te praten over onderbroek topjes
Want onder deze jurk heb ik in de zomer natuurlijk geen singlet of top aan, dat is me veel te warm. Maar gewoon een verknipte onderbroek die dienst doet als topje. 
Ik hou van luchtig gekleed te gaan en zal me daarom ook nooit persen in een shapewear broekje, dat is me allemaal veel te benauwd. 
Die buik van me die is er nu eenmaal, ik hoop beetje bij beetje wat gewicht te kunnen gaan verliezen maar om mezelf in shapewear te persen is so not me. Nou girls geniet van jullie lange weekend, wij gaan van een weekje weg genieten aan de Engelse kust. 
Het zou dus zomaar kunnen zijn dat ik volgende week wat foto’s deel...tot ziens!

Lots of love from Susan