donderdag 10 mei 2018

Enjoy your loved ones


Hey girls velen van jullie zullen heerlijk genieten van een paar extra vrije dagen, alleen jammer dat het weer niet zo mee speelt. Maar met een hoodievest over onze jurkjes of een leuke jas/vestje genieten wij natuurlijk heerlijk van onze Tante Betsy jurkjes.
Of wie weet pak je vandaag wel een 'winterjurkje' uit je kast. Ik koos voor Dress Lola Viola Black, een jurkje dat ik zelf kocht met inlevering van een kadobon van dochterlief voor kerst.
Het roze Urban Hippies armbandje kreeg ik ook van haar. En de Clumpy's laarzen in de kleur Plum maken mijn outfit af. 


Vandaag komt dochterlief weer gezellig op bezoek, die heeft nog wat naaiklusjes voor me voordat we op vakantie gaan hihi. Ze gaan zelf ook binnenkort, dus zien we ons langere tijd niet. Ik geniet altijd enorm van qualitytime met dochterlief. 
En met moederdag komt ze ook gezellig. Ik verheug me erop!
Deze foto is trouwens alweer van heel wat jaartjes geleden ;). 


Ik kan me voorstellen dat moederdag niet voor iedereen een feestje is, sommigen doen bewust niet mee aan zo'n commerciële feestdagen en vinden dat moeders iedere dag in het zonnetje gezet mogen worden. 
Het is sowieso altijd belangrijk om de lieverds om je heen regelmatig te laten weten dat je van ze houdt en dat je blij met ze bent en dankbaar bent. 


Zo'n dag als moederdag brengt ook vaak verdriet met zich mee, wellicht is je moeder wel vroeg gestorven of had je dolgraag zelf moeder willen worden en is dat niet gelukt of ben je moeder van een overleden kindje. Of heb je geen contact meer met je moeder of je kinderen. 
Ik hoop dat je op zo'n momenten ook kunt kijken naar alles wat je wel hebt.
Dankbaar bent voor de mooie momenten die je samen met je moeder hebt gehad, dankbaar met wellicht een lieve bonus moeder die nu in je leven is of een lieve schoonmoeder of iemand die als een moederfiguur is. 


Natuurlijk mag er plaats voor verdriet zijn, het is ook goed om daar niet van weg te lopen en het gewoon even te voelen of gewoon een dag niet happy te zijn. 
Maar toch hoop ik dat je kunt genieten van al die mooie kleine dingen in je leven, in je omgeving. 
Van je neefjes en nichtjes, van de buurkinderen of van je huisdier er is zoveel om van te houden. 
Zoals Tante Betsy girl Tjaaktje (heppiedress op Instagram) die heerlijk geniet van haar hondje Luke en een hele serie nichtjes en neefjes :). Verwen jezelf op zo'n dag als moederdag, maar natuurlijk ook iedere dag ;). Wees lief voor jezelf en wees een goede vriendin voor jezelf. Koop jezelf wat leuks, leg jezelf in de watten met een spa dagje of iets dat je graag doet. Doe samen wat met vriendinnen die ook geen moederdag kunnen vieren of ga een dagje uit met je partner. 


En voor de moeders met kleine kinderen die kunnen zich verheugen op leuke zelfgemaakte kadootjes en wie weet met een leuk gedichtje. 
Ik heb nog altijd in en rondom huis zelfgemaakte items staan van dochterlief. Zo belangrijk voor kids dat ze zien dat je blij met hun creaties bent.
Ik geniet nog steeds van al die leuke zelfgemaakte kadootjes en creaties. En krijg nog steeds zelfgemaakte creaties, zo leukk! Deze hieronder op de foto zijn oude creaties...de gieter versierde ze eens op de lagere school en het schilderij was geen kado, maar vind ik veel te leuk...die staat beneden in de gang...ik zette er even een gedichtje bij dat op haar allereerste kadootje van de peuterspeelzaal zat. Ik heb het destijds ingelijst en heb het nog steeds (inmiddels is dochterlief 25). 
Wie weet krijg je wel een kadobon van Tante Betsy voor moederdag of bestel je jezelf een leuk jurkje/rokje/top of vestje. 
Ik zag net dat Tante Betsy een hele leuke actie heeft, dat je bij je bestelling een zakje bloemzaadjes krijgt in het kader van 'save the bees', https://www.tantebetsy.com/nl/Save-the-bees
Niks leukers als zorgen dat we met ons allen bloemen gaan zaaien, waar de insecten heerlijk van kunnen gaan genieten. 
Let op je bestelling wordt wel pas ná moederdag verzonden (het Tante Betsy team heeft ook lang weekend).
Een kadobon kopen kan wel altijd, die krijg je gewoon in je postvak...daar zitten dan wel geen zaadjes bij hihi :p. Bij je uiteindelijke bestelling wel, zolang de voorraad strekt! Nou girls ik heb weer een eind weg gekwebbeld tegen jullie, ik werd weer eens geïnspireerd whahaha. 
Geniet van het lange weekend! Morgen zien jullie nog een blogpost van me en volgende week dat laat ik even over aan mijn tijd, mijn gevoel...jullie gaan het zien ;). Als jullie deze blogpost lezen zijn wij al heerlijk gaan uiteten in Duitsland met ons drietjes. 


Lots of love from Susan