woensdag 31 mei 2017

Bye bye beautiful Ireland


Hey girls als ik dit bericht typ zitten we alweer op de boot, de Stenaline Ferry, op weg naar Frankrijk. Gelukkig een goede nacht achter de rug (wel met oordopjes ;)), zo blij we hadden de vierpersoons hut weer voor onszelf. 
Gisteren zijn we van ons Airbnb huisje te Westport vertrokken. Het was heerlijk om zo'n grote ruimte tot je beschikking te hebben. Ons appartement was onderdeel van het grote huis, twee slaapkamers, een badkamer, een huiskamer met keuken...helemaal perfect. De foto hieronder van het airbnb huis maakte ik de dag ervoor ;). 


We besloten om langs de zuidkust omlaag te rijden. Manlief had gekeken wat er nog onderweg te doen was, maar uiteindelijk hebben we moeten beslissen om een verkorte versie te doen omdat we nog zo'n 5 uur moesten terugrijden naar de boot. Maar we hebben die gelukkig op tijd gehaald ;). We bezochten een waterval, Aasleagh falls te Leeane. Ik had mijn slippers nog aan dus snel mijn ZOO Adventure outdoor laarzen aangedaan. Wat was ik blij dat ik die aanhad, want zo kon ik heerlijk daar langs de natte waterkant lopen en over stenen klimmen bij de waterval. 

Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn Dress Summer Klaver navy aan met mijn Tante Betsy vestje, Swedish Blue. En zoals jullie kunnen zien heb ik ook blote benen dankzij mijn bandelettes, wat is het toch een uitvinding. Jarenlang met leggings onder mijn jurkjes of geen rokjes of jurkjes in de zomer, die tijd is voorgoed voorbij. 


Manlief had nog een abbey gezien waar hij heen wilde, maar die stond in de stijgers en er waren heel veel toeristen, dus snel weer weg. We reden weer een stuk terug om een weg binnendoor te doen, wow wat is het toch een prachtig land. Zo ruig, al die hoge groene bergen en prachtige meren, hier geniet ik zo van en ik wou dat we hier langer konden verblijven. Maar ja manlief is sowieso niet zo'n natuurliefhebber, die kan daar niet zo van genieten, die neemt de tijd niet om stil te staan. Ik liep nog even over een kerkhof, manlief bleef in de auto zitten. Dit was niet echt een kerkhof waar ik me helemaal thuis voel, maar ik nam de gelegenheid even om mijn benen te strekken. 
Ik wist dat we nog minstens vier uur voor de boeg hadden en dat er niet veel gelegenheid zou zijn om onderweg te stoppen. We kwamen nog een bord van een kasteel tegen onderweg, dus ook daar nog even genoten. Oh ik denk dan altijd even terug aan hoe het vroeger zou zijn geweest. En nee Heidi gelukkig ben ik nig gewoon in 2017 gebleven ;) hihi. 


Onderweg maakte ik nog wat mooie plaatjes en zorgde ervoor dat ik mijn blogpost van gisteren klaar zette om te publiceren. Jammergenoeg hadden we geen tijd om al die mooie plekken te bezoeken...
Zoals ik dat zo dadelijk ook met deze ga doen, we hebben hier op de ferry wifi.
Als we straks om 16.15uur aankomen rijden we langs de Franse kust naar ons laatste vakantie adres, waar we een nacht verblijven. 
Morgen rijden we dan op ons gemak naar huis. Lots of love from Susan

8 opmerkingen:

 1. Goeie reis terug naar huis.grt. Hennie⛴🛳

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede reis terug, heb genoten van je verslagen, knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede reis terug en wat een mooie trip naar Ierland heb je zo gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke foto's. Prachtige natuur. Ik kan daar ook echt van genieten. Heerlijk ook die rust en stilte. Fijn dat je zo hebt genoten en hopelijk ben je weer lekker opgeladen!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's en daar wil ik zeker een keer graag naar toe gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal zen word ik van al die mooie plaatjes, heerlijk tijd met je mannetje doorgebracht, meer hoeft het niet te zijn toch! 😙

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig land Ierland!
  Leuk om ze even met jullie mee te kijken en te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.