zaterdag 20 mei 2017

Tante Betsy on holiday


Hey girls als ik deze blogpost begin te typen zijn we bijna twee uurtjes onderweg, we zijn vrij laat vertrokken. 11.11uur zag ik toen we de straat uitreden op weg naar onze tussenstop Beauvais. Vandaar uit vertrekken we morgenvroeg naar Cherbourg waar we de Ferry hebben naar Rosslare Ierland. 


Het zou in totaal 7 uur rijden van bij ons uit, maar het leek me niet slim om het in een keer te doen. Dus vannacht een overnachting in Frankrijk. We zijn nu nog in België als ik dit begin te typen ter hoogte van Mons/Bergen dus niet meer zolang voordat we Frankrijk in rijden. 


Ik zal mijn roestige frans weer ergens vandaan naar boven moeten toveren.
Manlief spreekt geen enkel woord frans dus ik zal mijn best gaan doen, maar als het even kan communiceer ik wel in het Engels met een paar woordjes frans ertussendoor om te laten zien dat ik mijn best doe. Qui monsieur, mais bien sur madamme, je ne sais pas, je parle un petit peu francais...Nou net even bij een tankstation vlak voor de grens even onze benen gestrekt. Mijn Frans is enorm roestig, de jongen aan de kassa zei vanalles tegen mij maar ik begreep er geen woord van whahaha. Maar inmiddels in Frankrijk, nog anderhalf uur tot Beauvais. 


Ik heb als reisoutfit gekozen voor een oude jeanszippie, die is lekker dun en stretch. 
Ik moest vanalles van de zolder afhalen en dan is zo'n leuk oudje van Tante Betsy wel heel fijn. Een knalrode legging erbij en mijn rode ZOO Adventure outdoor laarzen, die zitten lekker comfortabel en passen bij veel Tante Betsy jurkjes. 


De jeans Urban Hippies Hip Pocket heb ik ook omgedaan, handig om mijn telefoon bij de hand te hebben en wat ander klein spul. 
TIP: de effen hip pockets zijn in de aanbieding, klik even op de rode tekst hierboven. 
Ik vind ze mega handig en je kunt ze ook als schoudertasje dragen :). De denim variant is uitverkocht by the way, maar genoeg andere leuke. 


Gisteren die leuke hartjes tas nog even aan de schouderband langer gemaakt. Heb hem met de hand moeten vastzetten, ik kwam er met mijn naaimachine niet doorheen. 


En ik nam ook nog even snel die leuke tekkel mee die ik eens genaaid heb. Lekker als nek kussentje in de auto en anders gezellig als knuffel hihi. 
Kijk maar eens hoe gezellig hij erbij zit ;).Op de foto lijkt mijn legging oranje door de zon die er op valt hihi, maar is knalrood, dit is dus die True Red Apollo legging die ik kreeg van Sokken-online. 


Manlief ook maar even die lieverd als kussentje aangeboden, zodat hij lekker een dutje kon doen. Ik liep wat rond en werkte aan deze blogpost. Tot morgen!

Lots of love from Susan

Ps. Tante Betsy is natuurlijk zelf niet op vakantie hihi, nou ja die heeft nu wel lekker weekend ;). Maar bestellen kan altijd hè :).