maandag 22 mei 2017

I need vitamine sea


Hey girls als ik dit bericht typ zit ik op het achterdek van de boot, de ferry naar Ierland. Manlief ligt al op bed, maar ik heb behoefte aan vitamine Sea. Lekker in de buitenlucht in het avondzonnetje in alle rust genieten, dat doet een mens goed...dat doet mij goed. Onze mini staat linksachteraan ;). 


Deze foto heb ik met de panorama functie genomen, maar de man op de foto heeft bewogen dus staat een beetje raar op de foto whahaha. 
Ik heb enorm tegen deze vakantie, vooral deze boottocht opgekeken. Maar ik voel me vooral de laatste dagen geleid door de engelen. Zaterdagochtend heel vroeg was ik wakker en maakte me zorgen om mijn gezondheid, of ik wel genoeg slaap zou hebben deze vakantie en hoe het nu allemaal verder moest.  Tegenwoordig slaap ik vaker 's nachts in een andere kamer omdat manlief snurkt en ik er wakker van wordt. Gebroken nachten heb ik ervan. Op vakantie gaan zoals vroeger in een tent of in een hotelkamer zit er niet meer in, dat trek ik niet vanwege slaapgebrek. 
Dus zo'n overtocht op een boot in een vierpersoons hut was mijn grote nachtmerrrie. 


Maar tot nu toe blijkt dat we alleen zijn in deze hut, de boot is niet volgeboekt en daar ben ik enorm blij mee. Dan kan ik toch makkelijker mijn ding doen, ook heb ik vanmiddag terwijl manlief een middagdutje deed eens even een paar oordopjes uitgeprobeerd voor gevoelige oren en vrouwen met een kleine gehoorgang. 
Het blijven ondingen, maar ze zorgden ervoor dat ik manlief niet zo hard hoorde snurken. Hoe het dadelijk gaat weet ik niet, hij ligt al op bed en ik zit dus op het achterdek te genieten en even dit berichtje te typen. Ik heb in ieder geval een dik boek bij me van Maeve Binchi, maar ik duim dat de oordopjes mij een goede nachtrust gaan geven als ik ze kan blijven verdragen. 


Op het dek onder mij staan een tiental Mini's opgesteld, ja leuk we zijn alweer bekende Mini gezichten tegen gekomen. Uit Duitsland, uit Nederland en ik heb net met een paar Franse Mini dames gepraat (er was een Nederlandse bij ;)).Leuk zo'n internationale mini meeting, je leert altijd weer nieuwe mensen kennen en ontmoet oude bekenden die je ieder jaar terug ziet op het IMM en maakt een praatje. 
Ik ga zorgen dat ik dit bericht al klaar zet voor morgen, zodat ik heerlijk van het Ierse landschap kan genieten. 


En kijk wie ook heerlijk aan het genieten is, fotomodel Suze in een jurkje van de Spring Summer 2018 collectie (zag deze foto/video net op Tante's Instagram). Oh wat leukk! Poink poink poink...


Lots of love from Susan

11 opmerkingen:

 1. Jij blij dat de boot lang niet vol is, zou ik ook zijn!! Geniet van de vitamine sea, misschien slaap je dan ook beter en door het schommelen van de boot. Hier ook snurkende man��. Enjoy the trip!! Knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! En ik kan het mij voorstellen hoor dat slaapprobleem. Ik herken het hier en het breekt je idd op! Sterkte met het slapen en ik wens je een hele fijne vakantie XCorina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je een goede nachtrust zult hebben, dat is zo belangrijk. Heerlijk dat het niet zo druk is. Geniet van de frisse lucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, hoop dat je een goeie nacht heb en daarna weer lekker genieten en energie op doen van het mooie Ierland :-)
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat leuk allemaal! Ik hoop dat je heerlijk hebt geslapen en dat je volop kunt genieten. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi ik zie dat ik de blogpost toch anders had moeten inplannen. Ik dacht dat omdat het hier een uur eerder is hij bij jullie op het juiste tijdstip wordt geplaatst. Maar toch een uur te vroeg hihi. Oh ons eten is er...zoeff. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je oordopjes hebt. Ik hoop dat het helpt. Fijne tocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoop dat je een fijne overtocht hebt met veel slaap. De engeltjes zijn er altijd voor je. Maar dat wist je al :-)
  Liefs,
  Sandra xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoop dat je toch goed kan slapen want gebroken nachten dat is niet fijn. Kunnen ze niks doen aan jullie snurk probleem? Leuk a die klein mini's zo bij elkaar. Ik moet iedere keer denken aan mijn paard als je het over Mini hebt. hihihihi zij heet zo. Nou nog heel veel plezier en je hebt toch wel je klavertjes jurk bij je he?

  Lieve groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja lieverds goed kunnen slapen, als het goed is kunnen jullie dat zo lezen hihihi.
  Ik ga eens kijken of dat gelukt is. Dikke knuffels😘😇

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Al die mooie mini's !! Zó leuk ! Hopelijk gaat je nachtrust voorruit!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.