vrijdag 12 mei 2017

Love Dress Summer Klaver Blue


Hey girls vanmiddag heerlijk aan het genieten van het zonnetje hier in het zuiden. Wat een feest om hier lekker op het terras in de tuin te zitten in Dress Summer Klaver Blue, genietend van een boek dat zich afspeelt in Ierland. 


Binnenkort gaan we er ook heen, en dan zal ik denkelijk alleen outfit posts delen. Ligt er allemaal even aan hoe de internetconnectie daar is en wat we allemaal mee maken, dan zijn jullie een beetje mee op vakantie. 
En natuurlijk gaan mijn Summer Klaver jurkjes mee, ik heb ze nu in alledrie de kleuren :D.


Mijn Tante Betsy vestjes gaan ook mee hoor, het is daar nog frisjes zag ik. Maar vandaag geniet ik heerlijk van blote benen weer in mijn Bandelettes. Ik heb vandaag de zwarte unisex bandelettes aan en oh dames als je last hebt van schurende bovenbenen net zoals ik, is dit echt een uitvinding. 
Okay ik heb wel van een paar dames gehoord die er niets mee hadden, maar dat zijn dames die ook alleen maar katoenen leggings dragen en geen gewone panty's. 
Nu hebben Bandelettes niks met panty's te maken hoor, het zijn elastische banden met siliconen randen die op je been plakken. 
Ik was ze wel altijd even in lauw water met wat shampoo uit na het dragen en laat ze op een handdoek liggend drogen (met de siliconen strips op elkaar). 


Oh ja mijn benen heb ik al een tijd lang ingesmeerd met bruin zonder zon crème van Dove, daar ben ik al mee begonnen in maart of zo. Ik ben namelijk geen zon aanbidder en mijn benen hebben nog niet veel zon gezien. Vorig jaar liep ik voor het eerst met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkjes sinds jarennnn...


Ook heb ik vandaag mijn Clumpy's aan en ben er ook mee naar de winkel gewandeld, gewoon lekker zonder vestje en met blote benen dankzij mijn Bandelettes. 
Ik kan eindelijk binnenkort een review schrijven en het is natuurlijk wel belangrijk dat ik daarin ook echt mijn ervaringen met deze leuke groene Clumpy's kan delen. 
Ze lopen heerlijk kan ik je nu al vertellen en ik hoef ze niet in te lopen, ze zitten meteen goed!


Zo ik ga er weer vandoor, doe je al mee met de moederdag winactie die Hilde en ik samen doen. En je hoeft er geen moeder voor te zijn hoor, het belangrijkste is dat je op allebei onze blogs onder de winactie reageert dat je mee doet. 
Klik hier voor mijn blogpost van de winactie en klik hier om naar de winactie te gaan bij Hillybilly beauty. 


Lots of love from Susan