maandag 29 mei 2017

Final day of IMM 2017 Ireland


Hey girls vandaag deel ik dan mijn blogpost over de laatste dag van het IMM, de internationale mini meeting. Ik heb genoten van het evenement, maar ben toch ook stiekem blij dat het nu weer over is. Ik heb wel weer genoeg mini's gezien whahaha. 
Nu zit het er wel dik in dat we nog mini's gaan tegenkomen onderweg, niet iedereen is al naar huis vertrokken. 


Ik vond het wel enorm leuk om een mini vriendin uit Polen te zien, we kennen elkaar toch ook alweer heel wat jaartjes. Alleen jammer dat haar vriend haar niet de tijd gunde om even lekker te staan kletsen. Dus hebben we alleen heel even gepraat, elkaar een paar keer geknuffeld en natuurlijk zijn we wel even samen op de foto gegaan. Ze zal zeker zo'n 15 jaar jonger zijn als ik ben, maar het is zo'n heerlijke spring in het veld. Ik trof ook nog even Steve Simpson, kijk hem eens blij staan. 


Deze mannen sprak ik de avond ervoor. Een gezellig koppel uit Duitsland. 


En natuurlijk ging ik ook even samen met hem op de foto. 


Hij heeft de mini afgekregen, volgens mij heeft hij er niet alleen aan gewerkt hoor. Maar wat zal het een opluchting zijn dat de klus geklaard is. #roadtoimm17 is de tag op Instagram. En tegen de avond was het tijd om van onze mini vrienden en nieuwe Ierse mini vrienden afscheid te nemen. De IMM key (sleutel) was overgedragen aan de Portugezen, IMM 2018 zal in Portugal zijn, maar wij hebben besloten dat we er niet heen gaan. In plaats daarvan zillen we dan een mini meeting in Engeland gaan doen of wie weet wat volgend jaar op ons pad komt. 


Morgen weer een blogpost met de avonturen van vandaag langs de westkust van Ierland. 


Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. Leuk, Susan! Ik kan me heel goed voorstellen hoe zo'n convention gaat, wij hebben iets vergelijkbaars met mensen die allemaal van de band Queen houden. Erg gezellig altijd! Een hele goede reis terug en ik verwacht nog wel een paar plaatjes van het prachtige Ierland :). xx!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he om je vriendin weer tegen te komen. Dat zijn van die mooie ontmoetingen. Geniet van wat je nog meer te zien krijgt in Ierland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt op zo'n mini meeting. Weer genoten van je leuke outfits.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe fijn zulke dagen ook zijn op een gegeven moment ben je er gewoon weer aan toe om op jezelf te zijn. Heel herkenbaar! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat heb jij mooie dagen gahd. Super afsluitende jurk en vest ook ;-). Het zal wennen worden om weer terug te gaan naar het 'gewone' leven. Zal wel even inkomen zijn. Ik heb in de tussentijd meegedaan aan een wedstrijd en strijd mee voor een prijs. Misschien vind je het leuk om te zien dat ook lingerie zelf gemaakt worden?

  http://mamarieke.blogspot.nl/2017/05/finalisten-van-de-naaiwedstrijd-stem-mee.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk verslag!
  Je hebt een mooie dress aan.
  Prachtige versierde auto's.
  Fijn om te zien dat je het zo naar je zin had.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice outfit hoor, staat je ook super deze kleurencombinatie en supergave mini van Steve Simpson!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke meeting was dat he ? Dit jaar ook naar Portugal geweest ?....Je Poolse vriendin heet trouwens Jagoda ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.