woensdag 3 mei 2017

Sendra Ibiza Boots - Boeties.nl review


Hey girls als jullie me al langer volgen dan weet je inmiddels wel dat ik gek op laarzen ben, dat ik naast mijn Tante Betsy liefde...uhm zeg maar verslaving ook een laarzen verslaving heb. 
Vooral cowboy laarzen kunnen me erg bekoren, ik hou er wel van de stoere look van cowboy laarzen te combineren met mijn Tante Betsy jurkjes. Je ziet hier dan ook regelmatig outfit foto's voorbij komen met laarzen ;). 


Maar zoals ik ook al in de blogpost 'How to become a Tante Betsy girl' schreef...waar vind je dan dit soort stoere laarzen? Ik kreeg al regelmatig de vraag waar ik mijn vrolijke laarzen gescoord had. 
In een normale schoenenwinkel kom ik zelden een paar laarzen tegen waar ik blij van wordt en zo kwam ik googlend Boeties.nl tegen. 
Wat hebben ze daar gave laarzen en wat heb ik al vaak smachtend naar al dat moois op hun webshop gekeken, maar ook verwezen. 
Onlangs trok ik de stoute schoenen aan, nou ja in mijn geval laarzen ;) en nam contact met ze op om te vragen of ze een samenwerking zagen zitten. En yes yihaa dat was het geval!


Eerst had ik een paar gave fleurige DWRS cowboy laarzen willen uitzoeken, maar die prachtige Sendra Ibiza laarzen in die mooie lichtblauwe kleur riepen heel hard mijn naam. 
Die zouden gaaf staan bij heel veel van mijn Tante Betsy jurkjes en ik had nog geen cowboy laarzen in die kleur. Samen besloten we tot een leuke deal en al snel had ik die prachtige laarzen in mijn handen. Oh wat was het een feest om ze uit te pakken.Wat zijn ze gaaf in het echt, nog veel mooier als op de afbeeldingen in de webshop en ze lopen meteen heerlijk. Ik hoef ze ook niet echt in te lopen, ze zitten heel comfortabel. Ik lees dat ze binnen veertien draagdagen zich helemaal aanpassen aan de anatomie van mijn voeten. 
Sendra laarzen staan dan ook wel bekend om hun hoge kwaliteit laarzen en zijn dan ook dé cowboylaarzen onder de kenners en liefhebbers.  
Wel moet ik nog even gaan kijken hoe ik deze nubuck laarzen het beste kan verzorgen zodat ze ook mooi blijven. Maar gelukkig zat er een duidelijke uitleg bij de laarzen en heb ik net een goede spray gekocht bij de schoenmaker en ook daar advies gekregen. 
Dat is toch weer anders als een paar gladde leren laarzen waar er ook veel mooie in de webshop staan. Ik lees ook dat als ze uitverkocht zijn dat je ze kunt laten bijbestellen, dan worden ze bij geproduceerd. Wow wat een service, deze laarzen zijn ook speciaal door Boeties ingekocht voor deze zomer. 


Ze hebben bij Boeties.nl ook heel veel andere gave merken zoals Tony Mora, Frye, Junk Gypsy, eigen merk Boeties en ook budgetvriendelijk merk DWRS en nog veel meer gave merken en laarzen.
En zelfs ook voor kids zoals Zecchino en Mim-pi, wat een heerlijke vrolijke kleurtjes. 

 Ze hebben ook nog een andere webshop FashionBootZ daar verkopen ze geweldig leuke regenlaarzen en ook regenjassen van Rains, HappyRainyDays en Ilse Jacobsen. 
Mijn oog viel meteen op de leuke Joules regenlaarzen, met prachtige bloemenprints maar ook leuke strepen print.
Volgens mij zijn dit ook heerlijk comfortabele laarzen om te dragen en zullen prachtig staan bij onze Tante Betsy outfits. Maar ze hebben ook stoere regenlaarzen in een cowboylaars uitvoering van Bostons en Talolo en ook van eigen merk FashionBootZ zie ik leuke laarzen voorbij komen. 
Zoals ik al schreef in mijn blogpost 'How to become a Tante Betsy girl' vind je normale bijpassende items om je Tante Betsy outfit mee af te maken nog wel in gewone winkels. Maar een paar leuke vrolijke regenlaarzen en regenjassen vind je niet zo snel, dus FashionBootZ is zekers ook een aanrader. 
En je kunt als je hun Facebook pagina liked een leuke kortingscode van € 7,50 gebruiken op je bestelling.
En mis de gave winactie niet op de Facebook pagina van Boeties.nl, ik deelde die gisteren al even.En de Boeties.nl banner  alsook die van FashionBootZ kun je altijd terug vinden op de internet versie van mijn blog, tesamen met mijn andere sponsors.
Ben jij ook gek op cowboy laarzen en was je al bekend met Boeties.nl? Ze hebben in ieder geval ook wat minder uitgesproken laarzen, dus voor ieder wat wils ;).
Dit is een bedrijf dat persoonlijk contact en service hoog in het vaandel heeft staan, ik weet van Tante Betsy girl Hennie dat ze de laarzen ter plekke gaat passen en kopen (klik voor contact gegevens).

Lots of love from Susan