zondag 14 mei 2017

Happy Mother's Day


Hey girls naar de blogpost van vandaag zullen heel wat Tante Betsy girls en ook Tante Betsy wannabees hebben uitgekeken.
Vandaag wordt bekend gemaakt wie de winnaressen zullen zijn van de moederdag winactie die Hilde van Hillybilly beauty en ik hebben gedaan in samenwerking met Tante Betsy. Wie gaat er een Tante Betsy jurkje winnen en wie gaat er een Tante Betsy vestje winnen?!


Normaal krijg je bij Hilde altijd een mailtje, maar ik maak er altijd een gezellige blogpost omheen om de spanning nog even wat op te bouwen. 
De afgelopen dagen hebben Hilde en ik regelmatig even contact gehad over hoe we het zouden aanpakken om beide een winnares te trekken die op allebei onze blogs heeft gereageerd. 


We hebben besloten dat onze kinderen deze keer de notarissen zijn en dat zij mogen beslissen wie er gewonnen heeft door een getal op te noemen.
Of een paar getallen voor het geval diegene niet bij allebei heeft gereageerd en dan beslissen we samen naar aanleiding van de reactie van de winnaressen, wie de Tante Betsy jurk naar keuze krijgt en wie het Tante Betsy vestje naar keuze. 


In het kader van moederdag is dat natuurlijk meteen een hele leuke oplossing. Ik trek normaal altijd lootjes (of laat manlief de notaris dit doen), maar dit is altijd een heleboel werk. 
Volgens mij doet Hilde dit wel vaker op deze manier en vooral bij zoveel reacties als deze winactie is dit wel de makkelijkste oplossing voor ons allebei. Vooral omdat we natuurlijk allebei ook moederdag vieren. 


Daarom vul ik deze blogpost ook met leuke foto's van ons samen met onze kids. Ik heb een dochter van 24 en Hilde heeft drie kids, twee tiener dochters (Amy en Fenna) en een zoontje, Thomas.


Oh wat ben ik een blije moeder dat ik mijn dochter weer afgelopen week in mijn armen heb kunnen sluiten. Ze woont al een drietal jaren niet meer thuis en ze was samen met haar vriend op vakantie. Maar vandaag weer heerlijk van elkaar kunnen genieten en ook afgelopen week is ze gezellig een middag op bezoek geweest en heeft allerlei vakantie verhalen verteld. 
Op de foto van vandaag draag ik Dress Summer Cross Stripe Grey met Summer Cardigan Formula One. En ja ik heb er een onderbroek topje onderaan :p.


Maar ik zal jullie niet veel langer meer in spanning houden en ga bekend maken wie de gelukkige winnaressen zijn geworden. 
Ik keek welke naam bij het getal hoorde dat dochterlief als eerste had doorgegeven en dat blijkt iemand te zijn waarvan ik zeker weet dat ze ook bij Hilde gereageerd heeft. 


Daarna nam ik contact met Hilde op en ook zij gaf me een naam door met reactie en zei al tegen mij, dat is toch die meid die jou om hulp gevraagd heeft ?!
En opeens had ik zoiets van oh shipsss die ben ik helemaal vergeten, oh wat blond van mij...ik had nog wel gezegd daar kom ik morgen op terug, maar ik ben het straal vergeten.
In overleg besloten met Hilde dat we haar toch de prijs gunnen...maar wie oh wie zijn nu de winnaressen?


Omdat Hilde het initiatief heeft genomen voor de winactie hebben we besloten dat Jessica een Tante Betsy jurk mag uitzoeken. 
En het Tante Betsy vestje naar keuze is voor Tante Betsy girl Hennie. 
Van harte gefeliciteerd girls! Heel veel plezier van jullie gewonnen prijs. Hilde zal jullie allebei een mail sturen. Alle andere dames die nu teleurgesteld zijn, wees gerust over niet al te lange tijd komt er weer een gave actie aan op onze Tante Betsy blogs. 
Leuk dat jullie allemaal mee deden en zulke gezellige reacties achtergelaten hebben, we hopen dat jullie regelmatig op bezoek komen op onze blogs en eventueel ook een reactie achterlaten...kunnen jullie blijven oefenen voor de volgende winactie ;).

Happy Mother's Day! Liefs van Hilde en Susan

Lots of love from Susan