zondag 22 november 2015

Happy Tante Betsy Dresses Sunday

Hey girls soms weet ik niet meer welke foto's ik van jullie wel of niet heb gedeeld en och dan zien jullie sommigen nog een tweede keer ;). 
Ik wilde weer eens een negenluik maken met allemaal foto's van jurkjes van de nieuwe collectie van Tante Betsy. 


Ik heb bovenin twee drieluiken geplaatst met mijn eigen jurkjes van de herfst/wintercollectie van Tante Betsy. 

Mijn jurkjes dress Tika Black, dress Trixie en dress Love the Forrest black

In het midden een foto van Esther_Eva met jurk Trixie

Dan weer een drieluik van mijn jurkjes dress Mimi Red, dress Anita en dress Bibi Red

In het midden vlnr

Patricia met haar Ollie Green jurk, ze heeft ook nog een Tante Betsy jas op marktplaats weten te scoren uit een oudere collectie (te zien in de collage). 

Dan een foto van de allernieuwste zippie jurken bij Mevrouw Janne http://www.mevrouwjanne.nl/ te Enschede te koop (nog niet in de webshop bij Tante Betsy). 
Zie je die leuke tasjes, oh zucht zo eentje zou ik ook nog wel willen voor bij mijn jurken, ze zijn van Urban Hippies lees ik net. 

Saskia_Saarenmien met Bibi of Mia Black

Onderste rij van het negenluik vlnr

Dan weer een foto van een shop die Tante Betsy jurkjes verkoopt, Marleen van LEF Hilversum in dress Ollie Blue http://www.lefhilversum.nl/

Brigitte in haar dress Twiggy Blue

En last but not least nog eens Esther_Eva die hier dress Pepita Green aan heeft


Vergeten jullie niet mee te doen aan mijn winactie Tante Betsy girls/lovers ;). 
Even reageren onder de blogpost van de winactie dat je mee doet en hoe je me volgt en een foto insturen via mail, dat mag op een later tijdstip, maar vóór de 26ste ;). 

Lots of love from Susan
http://www.tantebetsy.com/nl/verkooppunten is de link naar de lijst met verkooppunten en natuurlijk ook naar Tante Betsy haar webshop

5 opmerkingen:

 1. Jajajaaa! Die nieuwe Zippie heb ik oooook!! En die zit fijijijn! Ik 'leef' er al twee dagen in, zo lekker zit ie! Tralalalaaaaaa :-)))
  Liefs,
  Happy San

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja ik dacht al meteen toen je me je foto collage toestuurde dat ik die al eerder gezien had ;). Heerlijk zijn die sweatstof/dikkere jurkjes van Tante Betsy hè, alleen zou ik zoiets wel met een heerlijk drukke print willen zien hihi. Dat is tegenwoordig toch meer mijn stijl ;). Geniet heerlijk van je happy zippie jurkje! Dikke knuffels!

   Verwijderen
  2. Hint.... Tante! Hint!! :-)))) xxx

   Verwijderen
 2. Hihi Neeltje ik snap nu de verwarring, ik heb even de blogpost aangepast en erbij geschreven...maar vóór de 26ste ;). Ivm je vraag of je de foto later mocht insturen hihi. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.