donderdag 16 februari 2017

Love, Peace & Joy photoshoot


Hey girls vandaag had ik een hele leuke lunch date, met Ellen van Tante Betsy verkooppunt Love Peace & Joy (nou ja eigenlijk webshop, ze hebben geen stenen winkel ;))
We hebben eerst heerlijk geluncht bij BAM in de Geleenstraat in Heerlen en daarna hebben we een fotoshoot gehad, oftewel ik stond voor de camera en Ellen erachter ;). 
Foto's daarvan kan ik nog niet laten zien (die heb ik zelf ook nog niet), maar gaan jullie vast binnenkort zien in het Inspiratie Magazine op de website van Love, Peace & Joy, alsook een interview.


Ik heb wel een leuke foto die Ellen van me maakte met mijn iPhone, ik kreeg namelijk een heel lief kado, een Huisteil mini tasje.
En laat ik die al eerder deze week gespot hebben in hun webshop, dus helemaal mijn smaak en in mijn favoriete kleuren, blij mee!


En op het allerlaatst maakte ze ook een selfie van ons tweetjes en die kwam ik tegen op hun Instagram account. Ik vond het ook heel gezellig!


Maar ik kreeg nog iets, ik kreeg een jurk van de huidige wintercollectie (Dress Ola Takkie Green) en een rokje (Skirt Sakura White) van de zomercollectie 2016 gesponsord om er een winactie mee te houden. 
En zoals jullie inmiddels wel weten, bied ik ze op mijn Marktplaats account te koop aan.
En van de opbrengst koop ik dan kadobonnen bij Love, Peace & Joy die ik zal verloten, zodat iedereen een kansje kan wagen. Ik duim op een mooie opbrengst!


Ik heb een mooie foto van Natasja en Benthe (van het blog Beautyspots) om te laten zien hoe mooi Dress Ola Takkie Green staat (volgens mij draagt Natasja ook een XL), alsook een foto van Thea. Op Natasja haar blog zie je meer foto's in deze blogpost.


Inmiddels heb ik van de opbrengst van twee Tante Betsy setjes, kadobonnen gekocht bij Tante Betsy en een dezer dagen start daar ook een winactie van, maar dan weer een blogwinactie, ik ga dan twee Tante Betsy kadobonnen twv €55 weggeven. 
De winactie in samenwerking met Love, Peace & Joy zal net zoals de lopende winactie (klik hier om mee te doen) in samenwerking met SoMuch via mijn Facebook pagina lopen. 


Dus Tante Betsy girls als jullie heel veel wensen hebben wat betreft de te komen zomercollectie, mis dan vooral mijn winacties niet en hou mijn blogposts in de gaten. 
Naar verwachting is de eerste lichting in de loop van volgende week (pas halverwege...naar het einde van de week) in de eerste Tante Betsy verkooppunten, hou de Facebook pagina's van je favoriete winkel(s) in de gaten. 

Lots of love from Susan

19 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk zo een foto shoot. Ben benieuwd naar de foto's. Wat een lief tasje heb je gekregen en wat leuk dat er binnenkort weer een win actie komt. Op dat gebied mogen we niet klagen👍
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dag!! Ben benieuwd naar het interview!!! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een leuke acties weer. Mmm wat een gezellige dag heb je vast gehad. Leuk kadootje. Heerlijk genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super uit; ik ben benieuwd naar de foto's.
  Wat een heerlijke dag zul je gehad hebben, op naar de volgende :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave dag! En wat een winacties organiseer je steeds <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enig tasje en wat een leuke tante dag weer zeg
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne vooruitzichten weer! Leuke winacties, nu al weer zin om een kansje te wagen. Ben benieuwd naar je fotoshoot. Lijkt me een leuke webshop, dus maar eens een kijkje nemen. Door jouw blog vind ik telkens weer leuke nieuwe winkeltjes en merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ga het inspiratie magazine in de gaten houden hoor! Ben heel benieuwd. De foto's zien er gezellig uit.
  En weer een winactie... het kan niet op! Leuk hoor Susan, al die verwennerij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch maar weer via oude omwegen reageren, want ik loop steeds vast��. Je foto belooft veel goeds voor de rest van de foto's; je ziet er stralend uit Susan! Super die mini-ketting bij je rode cornflower en dan ook nog zo'n mooi bijpassend kadootje. Geniet lekker na van deze leuke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad! Wat een lief cadeautje heb je gekregen ❤
  En wat een super vooruitzicht die leuke acties weer 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk weer allemaal! En nu nog eventjes wachten tot eind volgende week op de nieuwe collectie ��

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk en gezellig die meeting en fotoshoot met Ellen van LPJ! ;) Leuke foto's en wat een schattig tasje! :) Fijn dat jij zelf ook lekker wordt verwend! Heb jij dik verdiend hoor, want jij verwend ons altijd weer met al die geweldige winacties! De ene is nog niet voorbij en je komt alweer met een nieuwe! :D
  Die cornflower jurk staat je zo leuk! Echt jouw kleurtjes! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je toch een fantastische samenwerking met de Tante Betsy verkooppunten. Ben benieuwd naar de foto's! En, Love je blauwe bril.😍

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat doe jij veel leuke contacten op zo. Een. Fotoshoot en een prachtig tasje. Echt leuk. Xx Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke middag heb je gehad. Kijk uit naar de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Klinkt als een leuke dag en wat een leuk cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Kei benieuwd naar de foto's!
  En dat tasje.... smelt....
  Ik ga eens even verder kijken naar die leuke tasjes :-)))
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Spannend ! ik heb al wat op het oog, dus volgende week hopelijk op tijd er bij zijn als het binnen komt :) Heidi C

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.