woensdag 1 februari 2017

Healing Wednesday
Hey girls vandaag ben ik naar Maastricht geweest, ik had namelijk gisteren een afspraak kunnen maken voor een healing/reading. Mijn gevoel zei me dat dit voor mij de enige manier was om oude patronen en pijnen achter me te laten. 
En wat ben ik blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb, wat heeft me die healing/reading goed gedaan. 
Ik ben er niet genoeg in thuis om uit te leggen wat er met me gebeurd is of hoe het in zijn werk gaat zonder te zweverig te klinken. 
Maar wat ben ik blij dat ik naar de spirituele dokter ben gegaan :). Hihi het is natuurlijk geen dokter, maar ik noem het maar even zo ;). 


 
Vanmiddag ontving ik een mooie omslagdoek gemaakt door Tante Betsy girl Gracia, ik zag de doek op Facebook langs komen en wederom zei mijn gevoel die moet ik hebben. 
Ook al val ik meer voor een knalkleur groen...toch vind ik hem heel mooi. 
Ze heeft hem voor me gepimpt met wat prachtige rozen, ik ben er blij mee.
Groen en roze zijn trouwens dé hartchakra kleuren dus heel toepasselijk voor mij.
 

 
Ik zal me in ieder geval de komende dagen, de komende tijd, vaker gaan omhullen met deze kleuren en met deze omslagdoek. Ja jullie wisten vast al dat kleuren je goed doen.
Ik ga er niet echt dieper op in, want wederom daar ben ik wel een beetje in thuis, maar ook niet helemaal onderlegd om dat helemaal te gaan uitleggen.
Wil je er meer over weten dan kun je ook googlen naar de werking van kleuren en chakra kleuren.
 


 
Maar wellicht is er wel een reden waarom je je altijd in groen hult en dus groene Tante Betsy jurkjes draagt. Groen is een hartchakra kleur, maar groen staat ook voor groei. 
Roze is ook een kleur waar ik me graag in hul, als ik niet lekker in mijn vel zit wil ik graag voor roze kiezen. 
En soms ook heel veilig voor zwart...vandaag koos ik voor mijn zwarte Tweety jurk, die toch ook heel kleurrijk is (met roze en groen erin ;)), samen met een fuchsia thermopanty (nu legging) en mijn knalroze Tante Betsy hoodievest.


 
En als jas ging ik vandaag voor mijn knalgroene Danefae jas (die ik kocht bij Tante Betsy verkooppunt/webshop Pinka), ja wederom hartchakra :).


 
Ja girls het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen en vandaag deed ik dat. Toch ook wel bijzonder dat ik in Maastricht ben geweest voor een healingsessie, er mocht ook nog wat oud zeer uit mijn jeugd worden opgeruimd.
Voor het geval je het nog niet wist, ik ben een geboren en getogen Maastrichtse/Mestreechse, die inmiddels alweer dik 10 jaar in Heerlen woont.
 
 

 
En als je goed kijkt zie je mijn nieuwe ZOO Adventure laarzen, waar ik vandaag best een flink stuk mee gewandeld heb.
Eerst vanuit het centrum van Maastricht naar het station en daarna reed de sneltrein vanwege een defect niet verder als station Valkenburg, daardoor moesten we overstappen naar de stoptrein en miste ik mijn aansluiting.
Maar ik besloot naar huis te lopen vanuit het centrum van Heerlen, door het bos heen en dat heeft me goed gedaan.
Zo had ik extra beweging, ook al was ik total loss toen ik thuis kwam, maar even lekker gronden in het bos is altijd goed!


  
Ik kreeg ook nog leuke post vandaag, een kaart met een classic mini cooper op en een lekker zakje thee erbij, zo lief van Conny, die volgens mij geen Tante Betsy girl is en me kent via mijn 365 dagen creatief blog toen ik er nog actief op was :). Ik deel hem even zodat jullie nog even de print van de Tweety jurk van dichtbij kunnen bewonderen, en zo zie je ook goed dat de ZOO Adventure laarzen mooi zwart zijn ;).
Zo girls ik ga er weer vandoor, ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te lezen. 

Lots of love from Susan

8 opmerkingen:

 1. Je ziet er weer prachtig uit, ik hoop dat je je eigen ook gauw zo gaat voelen.
  De omslagdoek is ook zo mooi,compliment voor Gracia.
  Goed van je om naar je gevoel te luisteren om naar een healing/reading te gaan, heb daar meer goeie over gehoord.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je baat hebt gehad bij de reading. Voor ieder wat wils en als het helpt, daar doe je het tenslotte voor! Was het eenmalig of is het de bedoeling dat je vaker gaat?

  Die zwarte Zoo laarzen zijn ook heel mooi en past natuurlijk overal bij. Leuk dat ze sponsor zijn geworden!
  Geweldig die omslagdoek. Leuk gepimpt met die bloemetjes. Groen is toch ook wel een van mijn favoriete kleuren.
  Geniet van je avond. Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je je intuïtie hebt gevolgd, die wijst je altijd de juiste weg.
  Wat een prachtige omslagdoek heb je gekregen, mooi cadeau!
  Over goed voor jezelf gesproken: ik heb mezelf vandaag na een heel drukke januari-maand een bijkomdag gegund. Lekker gerommeld in huis, zonder deadline en het was zo lekker rustig alleen, dat komt niet vaak voor. Daarna nog even naar favoriete muziek geluisterd en in een boek gelezen. Ik voelde mijn batterij weer opladen. Aan te raden, zo'n dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed van je Susan dat je je gevoel volgt. Toch weer een stap genomen en weer lekker gewandeld, heerlijk hé, lekker aarden, dat doet je goed, zeker als je zo overloopt. Die laarzen wil ik ook nog eens gaan passen ergens. Leuk vind ik ze. Leuk om dat te lezen van die kleuren, ik draag de laatste tijd meer groen, wel apart te lezen. Ik ga er zeker eens wat van googlen en opzoeken. Mooie ervaring zo een healing, een hele aparte gewaarwording is dat. Ook al eens mogen ervaren, heel bijzonder.

  Liefs voor jou 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat de healing je heeft geholpen. Het is vetstandig dat je goed voor jezelf zorgt. De jurk en omslag staan je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig Susan! Groen en roze zijn mijn 'lievelings'; ik ga es googlen morgen. M'n middelste zoontje van 5 is erg ziek dus ga nu maar wat slaap proberen te pakken.
  Nog ff benieuwd: zijn die laarzen niet erg zwaar? Vind ze heel leuk.
  Liefs, Cro

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaahhh, súper gedaan, fijn dat het zo geholpen heeft.
  Laat het nog maar lekker verder indalen.
  Mooie omslagdoek!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien moet je mijn Healer een keer proberen! Die is ook in Heerlen en altijd 24/7 en overal bereikbaar en je hoeft nooit een afspraak te maken! ;)
  Wat een leuke omslagdoek! Staat je erg mooi en leuk! :)
  Die Tweety is zo'n schattig jurk!
  Erg leuk die kaart.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.