woensdag 6 april 2016

The women behind the scenes Wednesday


Het begint iedereen erg te kriebelen, we zijn er allemaal klaar voor, dé nieuwe collectie van Tante Betsy. 
Ik heb zelf al diverse keren de vraag gekregen waar blijft hij nou...maar zo goed ben ik nu ook weer niet ingelicht...maar lieverds hij komt eraan, hij is er al ;). 


Als allereerste worden alle verkooppunten van Tante Betsy voorzien van de nieuwste jurkjes, rokjes... Ik zag dat 38 dresses, So Much en Mevrouw Janne al gedeeld hebben dat ze er zijn/eraan komen. 
Dus wie weet ook wel de stenen winkel bij jou in de buurt! Kijk even bij de verkooppunten lijst waar er zijn, http://www.tantebetsy.com/nl/verkooppunten, de winkel in Maastricht bleek er geen te hebben na even een telefoontje gepleegd te hebben...


Maar wie zijn nu de dames achter Tante Betsy?
Natuurlijk draait het hele modemerk om Tante Betsy herself, Alisa, zij is de ontwerpster, zij ís Tante Betsy. 
Ik heb haar nog niet persoonlijk ontmoet, inmiddels hebben we elkaar wel al een paar keer gesproken. 
Ik hoop stiekem dat het dit jaar wel eens gaat gebeuren...maar ze heeft het druk druk druk...
Ja wat veel mensen niet weten ze runt Tante Betsy in haar eentje met een lieve achterban natuurlijk. 


Maar sinds enkele maanden heeft ze versterking gekregen van Anita. Anita heeft Alisa al vaker uitgeholpen, maar nu werkt ze er dan ook echt. Vraag me niet hoeveel uren enzo, zo vaak heb ik zelf geen contact met de dames en laat ik ze zoveel mogelijk hun werk doen. 


Maar vandaag vond ik het tijd om een dikke virtuele knuffel naar ze toe te sturen want ik weet dat het achter de schermen razend druk moet zijn. Stapels dozen uit te pakken, orders klaar maken en versturen naar de verkooppunten. Zorgen dat de jurkjes daarna ook in de webshop komen... Het is een hele organisatie. 


Het toeval wilt dat vandaag Anita jarig is, ik trof ze net op het moment dat ze even uit aan het puffen waren en genoten van een lekker stuk taart. Nog van harte gefeliciteerd Anita! 
Bedenk maar dat jullie heel veel dames dolgelukkig maken met al die prachtige jurkjes (en rokjes, vestjes en tops) van de nieuwe collectie. 

Lots of love from Susan

12 opmerkingen:

 1. Leuk blogje heb je er weer van gemaakt.
  Het begint inderdaad te kriebelen bij iedereen voor de nieuwe collectie.
  Ik hou haar website in de gaten , en dit keer niet twijfelen maar gelijk bestellen want volgens mij gaat het best hard met de verkoop.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las een reactie van Tante Betsy op mijn Facebook pagina, vrijdagavond zal naar alle waarschijnlijkheid de jurkjes en rokjes die er nu zijn in de webshop staan.
   Zoals altijd druppelt de collectie stapsgewijs de verkooppunten en webshop binnen ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd Anita! Ik vind het lichtblauwe jurkje zo leuk! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk zijn die vogeltjes jurken hè. Ik ben gek van de zwarte versie <3. En de print van het blauwe rokje, daar komt ook een jurkje van die ik willl hebben hihihi, Peacock... Zuchtt zoveel leuke prints net zoals die rode print, love! Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. en ze draagt de nieuwe vogeltjes jurk.. Die in het ecru heb ik ook al gezien die vind ik dan weer erg leuk..en dat printje an de rok in rood/wit.blauw... oh die is mooi zouden ze daar ook een jurk van hebben?? Heb al een paar keer gekeken in de wegshop maar zie nog niks online... Kan gewoon niet wachten...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa Anita draagt al de vogeltjes jurk! Ja leuk is dat printje van de rode rok hè?! Jaaa daar komen mouwloze jurkjes van én doorknoopjurkjes...net zoals de Betsy Black die je toen gewonnen hebt. Oh jaaa je hebt natuurlijk nog die kadobon die je hier gewonnen hebt hihihi, begint zekers te kriebelen ;).
   Vandaag heeft Mevrouw Janne bij jullie ook de eerste jurkjes en rokjes... Dikke knuffels!

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd Anita!! Ik heb de vogeltjes jurk al besteld, ik kon niet wachten. En er zullen nog een hoop jurkjes volgen...hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi die jij hebt besteld met langere mouwen is ook wel heeel leuk! Morgen een fotoowtje? Kan ik die meteen delen in mijn blogpost :). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Anita!
  Ook hier stuiterdestuiter :-))))
  Geduld Sandra.... (Wasda??) :-)))
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha ik heb het al gelezen jij rijdt morgen stuiterend naar Pantalone ;). Hihihi leukk! De collectie komt druppelsgewijs binnen dus dat worden nog heel wat ritjes en fietstochtjes ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 7. Ongelofelijk dat ze al die jaren alles in haar eentje heeft gedaan! Fijn dat ze nu assistentie heeft! :) Het verbaast mij dat jij nog nooit Miss Tante Betsy herself hebt ontmoet! Hopelijk gaat die wens gauw in vervulling! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.