dinsdag 5 april 2016

Creative Tante Betsy Tuesday


Hey girls vandaag was ik weer eens lekker creatief op mijn werk. Ik naaide pashokjesgordijn nummer twee aan elkaar. Ik had al een gedeelte gespeld en puzzelde nog wat verder en naaide het geheel aan elkaar (in gedeeltes en op het allerlaatst de hele lap). 
Er komen nog lussen aan en er wordt nog een achterkant aan genaaid en dan zijn ze klaar en kunnen ze richting de nieuw te openen winkel. 


Ik ging meteen ook nog even op de foto met het 'memobord' cq opbergbord dat ik maakte als kado. Als je raad voor welke winkel het is, noteer dat dan even niet in je reactie. Zo blijft het nog een verrassing ;). 


Maar ik wil ook eens even een foto collage van een andere creatieve Tante Betsy girl delen, jurkjeszusje Jorina AKA Instagrammer Crochetrainbowtales, ze heeft ook een Etsy winkeltje https://www.etsy.com/nl/shop/Crochetrainbowtales
Ik heb al heel wat mooie fleurige kleurrijke creaties van haar op Instagram voorbij zien komen, maar nu is ze me toch bezig aan een kleurrijke stola wowww!
Ik maakte een collage van een paar van haar foto's, de stola bij de molen alsook van de andere dame is/zijn gemaakt door Adinda waar ze de workshop bij volgt. 
Ik geniet volop van de prachtige kleurencombinaties die voorbij komen. 


Natuurlijk maak ik ook meteen een beetje reclame voor Adinda, ze draagt dan wel geen Tante Betsy jurkjes (tenminste nog niet gespot op de foto's ;)), maar ze maakt wel prachtige creaties. 
Hierbij een collage, maar ga ook eens op Adinda's World op Instagram of haar Facebook kijken. 

Lots of love from Susan

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige omslagdoeken maakt ze zeg. Ik zie ze wel eens voorbij komen op Facebook en instagram. Krijg meteen zin om weer te gaan haken bij het zien van die prachtkleuren en bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hilde Janbroers5 april 2016 om 20:25

  Prachtige creaties!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waanzinnig zeg die omslagdoeken!
  En wat een hip pashokje wordt het zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaah wat maakt die Adinda prachtige dingen he? Super. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.