zondag 17 september 2017

SoMuch creative Tante Betsy girls


Hey girls vandaag was weer een bijzondere dag, eerst ging ik samen met manlief naar een autominiatuurbeurs in het noorden van Limburg. 
Daar zijn we samen weer op classic mini cooper jacht gegaan, altijd leuk om weer wat autootjes te scoren. Vandaag heb ik speciaal mijn Dress Lemonade Butterfly Blue aan gedaan, manlief had deze geregeld bij Tante Betsy. Wat is het een gave jurk! Ik deed er een petrol panty van MarcMarcs bij aan en mijn Sendra Ibiza cowboy laarzen


Daarna zijn we naar Schijndel gereden, daar vond een workshop plaats 'dikke dames schilderen' georganiseerd door Tante PietjeEr waren een heel stel Tante Betsy girls die er samen een gezellig weekend van gemaakt hebben (foto van de dames aan het ontbijt heb ik van een Facebook groep geplukt). Zandra die het georganiseerd heeft, had gevraagd of ik ook langskwam. En wat ook heel gaaf is dat diegene die de mooiste 'dikke dame' heeft geschilderd een Tante Betsy jurk wint. Hoe leuk is dat?!


Maar wat zal dat een moeilijke keuze worden, want wat heb ik prachtige schilderijen zien langskomen, maar gelukkig hoef ik die keuze niet te maken ;).
Maar er was eigenlijk nog een reden waarom we er heen gingen, Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen zou ook komen. 
Volgens mij ook weer door Zandra geregeld. Binnie had de nieuwe collectie bij zich en natuurlijk gingen de dames helemaal los. Heerlijk is dat al dat enthousiasme. En jawel hoor mijn wishlist jurk was er gelukkig nog, Dress Sporty Cherry Blossom Black in maat L. Manlief had stiekem aan Binnie gevraagd of ze die nog had, ik wist van niks maar rukte hem meteen uit het rek whahaha. 


Kijken jullie gezellig mee naar wat outfit foto's?!

De gekste Tante Betsy jurk foto mét pruik wint trouwens een workshop Pruiken maken...een prijs van Brigitte!
Ik ben benieuwd wie dat gaat worden...
Deze foto hieronder had nog een staartje, want Ria stond zo gek te doen dat we samen een flinke smak gemaakt hebben...ik begin het nu we thuis zijn van alle kanten te voelen... Deze foto telt trouwens niet mee voor die prijs hoor Ria :p.

En het verslag van dat gezellige weekend kun je binnenkort gaan lezen bij Natasja van het blog Beautyspots. Kijk eens wat leuk, op haar dikke dames schilderij staat ook haar hond Benthe die altijd zo leuk mee poseert. Morgen in haar weekverslag zal vast al een gezellig stukje staan. Lots of love from Susan