zaterdag 14 mei 2016

Tante Betsy in Belgium Saturday


Zo girls dag 3 in België zit erop, brr wat was het koud vandaag ik had vandaag gewoon mijn winterjas aan, soms ook uit als het zonnetje scheen. Maar we staan daar op een enorm stoffig terrein waar het goed waait en je het gevoel hebt dat je in een zandstorm zit zoveel zand en stof dwaalt er rond. 
Ik zei net tegen manlief dat ik dolblij ben dat ik daar niet in een tentje zit en dat gewoonweg alles wat je vast pakt onder het stof zit. 


Dus lekker dadelijk thuis onder de douche en al dat stof van ons afwassen in een lekker warme douche (waarvoor je niet in de rij hoeft te staan) en dan in een comfortabel bed kruipen in plaats van op een luchtbed of matje in een slaapzak...


Gisteren was het pracht weer met veel zon en je merkt toch dat iedereen nog betere zin heeft. Ik stond nog even gek te doen bij een fleurige mini van Peggy van de Girl Power Mini Club hihi. Ik zag wel mensen gek kijken maar daar heb ik schijt aan whahaha, ik ben gewoon lekker mezelf de ene keer serieus en de andere keer wat minder ;). 


Zo girls we zijn alweer bijna thuis, ik ga proberen vandaag niet te vergeten om deze blogpost op Facebook en Instagram te delen.
Ik zag dat ik nog een aantal foto inzendingen heb ontvangen en ook nog aanmeldingen voor de Tante Betsy Give Away Wednesday, leuk! http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/05/tante-betsy-give-away-wednesday.html
Doe vooral mee, maak je geen zorgen om de foto, het is alleen een vereiste (je wint er niet mee). Je hoeft er niet helemaal op te staan, gewoon doen waar jij je prettig bij voelt. Ik vind het gewoon leuk dat ik weer een aantal foto's kan delen van jullie en het is natuurlijk heel leuk voor de andere Tante Betsy girls als ze kunnen zien hoe de jurkjes, rokjes van de nieuwe (of oudere) collectie(s) staan. 


Lots of love from Susan

4 opmerkingen:

 1. leuke foto's en rood staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je leuke dagen hebt gehad in België.
  Het was echt koud he! Behalve als het zonnetje erdoor kwam had ik weer spijt dat ik mijn winterjas aan had gedaan maar dat duurde nooit lang want zodra de wind zijn kop op stak was het weer behoorlijk koud.
  Jij zag er in ieder geval weer top uit in je leuke jurkje!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat straal je op alle foto's! Mooi om te zien. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat staat die hartjesjurk je toch goed!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.