dinsdag 10 mei 2016

Having a good time Tuesday


Hey girls een hele late blogpost en de komende dagen zal dit wel vaker het geval zijn omdat we naar de Mini meeting in België zullen zijn, maar slapen thuis dus zodra het kan komt hij online. 


Ik ben hier al een uur of twee geleden aan begonnen. Had een collage van jullie foto inzendingen gemaakt, maar miste een paar...
En dan ga je zoeken en dan ben je weer een half uur verder. 
Het avondeten moest nog opgeruimd worden, wat afwassen...want vandaag hebben we thuis gegeten samen met onze Britse vrienden en zoefff twee uur verder...oh ja ik pakte ook nog even mijn doos met drie paar klompjes uit die ik via Kiala ontvangen heb :). Binnenkort laat ik ze jullie zien...nu eerst deze blogpost online gooien. 


We gingen vanmiddag met onze mini vrienden naar de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Kwamen er gisteren langs met de mini cooper van Mark op weg naar huis...
Maar eerst moest iedereen nog bijkomen van ons avondje uit in Duitsland gisteren, het was heel gezellig en ik was wat tipsie maar de rest had genoeg gehad...behalve manlief want die is onze BoB :). 


Ik maakte wat foto's op de begraafplaats, altijd indrukwekkend. 
Vandaag mijn Dress Bibi Black aan want het was toch een stuk frisser én ik deed mijn Happy Rainy Days regenjas aan. 
Eigenlijk vond ik hem pas nog wat erg opvallend, maar och wat boeit het...je wordt er vrolijk van in de regen. 
Nu was het gelukkig wel droog toen we er rond liepen. 

Lots of love from Susan

2 opmerkingen:

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.