Tante Betsy shopsLet op lieve Tante Betsy girls en fans deze Tante Betsy shops lijst/pagina is niet meer up to date!!! 

Ik ben inmiddels overgestapt naar mijn nieuwe 365 days of happy Tante Betsy dresses blog https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/ en ook te vinden als https://happysusanblog.nl/


De Happy Tante Betsy shops list vind je nu hier; 


Ga vooral mijn nieuwe 365 days of happy Tante Betsy dresses blog actief volgen om niks te missen, ik deel outfitposts met maatadvies en heb ook twee overzicht posts gemaakt van de nieuwe AW2018 winter collectie;
Eerste lichting; https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/tante-betsy-aw2018-collection/
Laatste lichting; https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/tante-betsy-aw2018-dresses-giveaway/

Je kunt mijn nieuwe Happy Susan blog ook volgen via Bloglovin (je krijgt dagelijks een update), maar ook via mijn Facebook blogpagina en mijn Instagramaccount, daar post ik ook dagelijks een update.


Tante Betsy haar webshop is natuurlijk hét allerbekendste verkooppunt, met de grootste keuze aan Tante Betsy items.


LET OP; Deze pagina wordt niet meer ge-update, check in vervolg liever mijn Happy Tante Betsy shops list pagina op mijn nieuwe WordPress blog.


De Tante Betsy verkooppunten zijn hier onder verdeeld per provincie met de plaatsnamen op alfabetische volgorde, dat leek mij het makkelijkste.
De Tante Betsy webshops zijn te vinden tussen de Limburgse verkooppunten en de Belgische ;).
Er zijn meerdere stenen winkels die ook een webshop hebben, klik op de naam van de winkels en dan zie je vanzelf of ze een webshop hebben.Let op: de Tante Betsy verkooppunten worden altijd als allereerste voorzien van de nieuwe collectie voordat het bij Tante Betsy in de webshop komt en ook hebben zij als allereerste sale.
Kijk vooral eens in mijn lijst of je er eentje of meerdere in de buurt hebt, maar natuurlijk ook leuk om er een dagje uit van te maken.

Tante Betsy heeft trouwens tegenwoordig ook een storelocator (alsook een lijst met de adressen) op haar website staan, maar bij de mijne vind je ook de links naar de Facebook pagina's van alle winkels en webshops waar updates worden geplaatst of een leuke actie.GRONINGEN

Diezijner te Groningen een Tante Betsy verkooppunt met stenen winkel, welke ook te vinden is op Facebook.
*Ook zij hebben de Tante Betsy collectie voor meisjes ingekocht.

Kloffieleut te Leens heeft nu ook Tante Betsy in Winkelhuis Leens, ook op Facebook te vinden.

ApothekeR mode te Veendam verkoopt ook Tante Betsy, te vinden op Facebook.


FRIESLAND

So Much stenen winkel in Heerenveen, je kunt er live gaan shoppen maar ook in de webshop.
Binnie deelt regelmatig op Facebook foto's hoe de jurkjes, rokjes uitzien...fijn om haar tot de Tante Betsy girls te mogen rekenen.
* Nu ook voor kleine Tante Betsy girls/meisjes Tante Betsy AW2018 te koop bij SoMuch.

Looks like vintage te Koudum gaat miv 2e lichting van SS2018 zomercollectie ook Tante Betsy verkopen. Hou hun Facebook pagina in de gaten.

38 dresses te Leeuwarden (stenen winkel en webshop), ook Betty is hier al regelmatig te zien geweest tussen de foto's van de Tante Betsy girls, ze deelt de foto's op haar Facebook pagina.
* Ook hier Tante Betsy voor (kleine) meisjes te koop.

Kdo&Zo te Midsland op Terschelling, Kleurrijk, vrolijk, fair trade en duurzaamheid is het uitgangspunt van de merken die ze verkopen. Dit is hun Facebook pagina.

Ziggo Fashion te Sneek een knusse, gezellige winkel en hippe winkel met diverse modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.


DRENTHE

Amis Mode te Meppel is een stenen winkel (en webshop) waar moeder en dochter samenwerken. We deden samen al eens een leuke winactie. Ze delen altijd leuke outfit foto's op Facebook.
*Ook zij verkopen een plukje van de kindercollectie van Tante Betsy.

HeBbeS in ZuidLaren een stenen winkel met kleurrijke dameskleding en mode accessoires. Dit is hun Facebook pagina.


OVERIJSSEL

Holy Cow in Deventer stenen winkel (en webshop) met slogan 'het leven is een cadeautje', met een uitgebreide Tante Betsy collectie...ook te vinden op Facebook

Mevrouw Janne in Enschede is een stenen winkel met vrolijke jurkjes, met natuurlijk Tante Betsy in het assortiment. Dit is haar Facebook pagina.

Art Enschede is ook een Tante Betsy verkooppunt in Enschede, ook zij zijn op Facebook.

Kunstig Kitschwerk in Kampen is een stenen winkel (en webshop). Hun motto op de Tante Betsy webshoppagina; iedereen 365 dagen in een happy Tante Betsy dress! Ook op Facebook.

Tuthola in Markelo. Tante Betsy dinnetje Petra schreef al eens een gezellige guestblog over haar shopervaring. Tuthola haar motto; Het leven is te mooi om als een grijze muis door het leven te gaan. Dit is de Facebook pagina.

Freule Oldenzaal in Oldenzaal, stenen winkel én webshop. Vintage inspired dameskleding in een eigentijds jasje. Natuurlijk ook op Facebook.

Holy Cow is ook te vinden in Twello. Deze stenen winkel (en webshop) heeft al langer Tante Betsy te koop in Deventer en sinds enige tijd ook in Twello een winkel. Holy Cow Twello heeft haar eigen Facebook pagina.

Art Zwolle met een stenen winkel te Zwolle, ook zij hebben Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Villa Mooi (voorheen Villa Tovertoren) te Zwolle met origineel speelgoed en mooie, vrolijke en stijlvolle dameskleding, waaronder Tante Betsy. Ook te vinden op Facebook


GELDERLAND

Eigen Stijl in Arnhem ik deed al vaker een gave winactie samen met deze mooie winkel in de geboortestad van het merk Tante Betsy en was er ook al zelf op bezoek en schreef deze blogpost.Dit is hun Facebook pagina waar Tante Betsy girl Heidi bij de nieuwe Tante Betsy collectie model staat.

Poortman Mode te Bemmel verkoopt ook Tante Betsy en heeft ook de AW2018 wintercollectie voor kleine meisjes. Dit is hun Facebook pagina.

Satisfashion te Beuningen heeft een diversiteit aan merken in hun winkel en sinds SS2018 ook Tante Betsy. Op hun website zie je een impressie, je kunt ze ook op Facebook vinden.

KadoTante te Culemborg Tante Betsy girl Daphne was onlangs in de winkel en showt een aantal AW2018 items in deze blogpost. Dit is hun Facebook pagina waar ze allerlei leuks delen.

Stijl Iconen te Doesburg vind dat iedere vrouw mag stralen, of het nu feest is of niet. Een leuke grote winkel met ruime keuze van leuke merken, waaronder Tante Betsy. Ook op Facebook.

Blue Moon te Doetinchem een nieuw verkooppunt (met webshop) miv AW2018, Tante Betsy girl Jacqueline was meteen ter plekke om heerlijk de nieuwe collectie te passen, check deze blogpost. Ook op hun Facebook pagina deelden ze de foto's.

Satisfashion te Duiven heeft een diversiteit aan merken in hun winkel en sinds SS2018 ook Tante Betsy. Op hun website zie je een impressie, je kunt ze ook op Facebook vinden.

Mona Lisa in Elburg heeft duidelijk twee stijlen in hun winkel, omdat je niet elke dag hetzelfde aan wilt schrijven ze op hun website. Ook zij zijn te vinden op Facebook.

Tante Pos in Lochem is een cadeauwinkel, ze hebben ook nieuwe en tweedehands merkkleding, alsook schoenen en tassen. Dit is hun Facebook pagina.

Subba in Nijmegen is bont, hip, vrolijk en mooi. Een winkel (met webshop) met een bonte verzameling aan producten met natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Fifth in Nijmegen met een breed scala aan modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.
*Hier is ook Tante Betsy voor kleine dametjes te koop.

Hippe-Dingen te Oosterbeek is een hippe kledingwinkel (met webshop) met trendy cadeau artikelen en accessoires. Natuurlijk zijn ook zij op Facebook te vinden.

Villa Kado in Terborg, is een winkel (en webshop) waar je terecht kunt voor leuke cadeaus, maar ook mooie kleding, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Studio Marneth te Ulft verkoopt naast bloemen ook veel leuke Nederlandse merken waaronder Tante Betsy, ook op Facebook.

Studio Eigenzin in Velp, een collectie vol woonaccessoires, mode en ultieme hebbedingetjes. Dit is hun Facebook pagina.

Ter Laak in Wageningen. Ze houden van gypsy, folklore, landelijk en lief én in gezellige jurkjes. Niet op Facebook ;).

S-ter in Winterswijk een winkel (en webshop) met heel wat leuke merken (voor een kast vol kleurrijke inhoud), waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Ook op Facebook.
*Ook hier vind je de Tante Betsy collectie voor meisjes.

New Inch te Zelhem verkoopt sinds SS2017 Tante Betsy naast andere modemerken. Google even op hun adres. Ze hebben geen website, maar zijn wel op Facebook.

Hippe-Dingen te Zutphen is een hippe kledingwinkel (met webshop) met trendy cadeau artikelen en accessoires. Dit is hun Facebook pagina.


UTRECHT

Keizerin te Amersfoort met unieke en kleurrijke damesmode, waaronder Tante Betsy. Ze hebben nu ook een Koffieboetiek. Updates en nieuws vind je op hun Facebook pagina.

The little shop of colours te Amersfoort heeft sinds SS2018 Tante Betsy aan hun retro collectie toegevoegd. Hun motto 'Add a little sparkle to your life!'. Natuurlijk ook op Facebook te vinden.

Art Utrecht in Utrecht. Een klein knus winkeltje met verschillende modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

BlendUT in Utrecht Een conceptstore/een leuke 'rent-a-shelf' winkel waar het winkeltje van Hippie Chic Style te vinden is. Dit is hun Facebook pagina.
*Hippie Chic Style heeft ook een plukje van de kids lijn te koop zie ik in de webshop.

XPClothing in Woerden met motto; Expresse yourself  in clothing. Is miv SS2017 een Tante Betsy verkooppunt, ook op Facebook.

Wai Wurrie in Zeist, Een winkel met trendy en eigentijdse fashion, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.


NOORD HOLLAND

Indeed Fashion in Alkmaar, Een kleine gezellige winkel met een groot aanbod in dameskleding waaronder Tante Betsy. Check hun Facebook pagina voor updates en aanbod.

Sjerpetine in Amsterdam. Een winkel met een zeer uitlopend assortiment van snuisterijen, brocante spullen, kleding en accessoires. Op Facebook maar niet actief. De eerste link vond ik op nlstreets.nl

Yellow Birds conceptstore te Bussum een winkel met fashion, tassen sieraden en wooninspiratie die ook Tante Betsy verkoopt. Ook te vinden op Facebook.

Summertime in Egmond aan Zee, Stenen winkel en webshop met diverse stijlen, eigenzinnig, eigenwijs, apart en uniek noemen ze zichzelf. Dit is hun Facebook pagina.

La Vie en Rose in Enkhuizen, naast hun grote stenen winkel met een uitgebreid assortiment, is er ook een webshop. Op hun Facebook pagina laten ze regelmatig zien hoe items staan.
*Ook hier kun je terecht voor de Tante Betsy collectie voor kleine meisjes.

Polka Dot in Haarlem, het gezelligste winkeltje van Haarlem voor kleding en accessoires met een uitgebreid assortiment aan Tante Betsy items. Ook op Facebook.

Lef Hilversum in Hilversum, een kleurrijke winkel met een uitgebreid aanbod van leuke en bijzondere merken, waaronder ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

*'t Lant van Teksel (Winkel op Texel) in Den Burg op Texel verkoopt naast cadeau artikelen ook de collectie voor kleine meisjes in hun stenen winkel. Dit is hun Facebook pagina.

Tomahawk boots & more is een stenen winkel in Den Burg op Texel, ik zie geen website maar ze zitten wel op Facebook. Tante Betsy girl Corine schreef een keer een enthousiaste guestblog over Tomahawk boots & more.


ZUID HOLLAND

Art & Casey te Delft de sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel (ze hebben meerdere winkels in de Randstad). Dit is hun Facebook pagina.

Art & Casey te Den Haag is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 zomercollectie, zij zijn onderdeel van meerdere winkels in de randstad. Ook op Facebook te vinden.

Mevrouw Adriaanse te Den Haag kiest voor kleurig, speels, tijdloos en comfortabel in de collecties van 25 topmerken die ze verkoopt, waaronder Tante Betsy. Dit is de Facebook pagina.

Bibliss in Dordrecht fairtrade, vrolijk, kleurrijk, verrassend en betaalbaar zijn steekwoorden die bij Bibliss passen. Dit is hun Facebook pagina. Tante Betsy girl Monique schreef al enkele keren een leuke gastblog over deze leuke winkel (kijk maar eens mee).

Art & Casey te Gouda met leuke mode, design, vintage en interieurartikelen. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel. Ook op Facebook te vinden.

Art & Casey te Leiden verkoopt ook Tante Betsy in hun assortiment. Let op niet alles dat in de webshop staat is ook verkrijgbaar in iedere winkel. Je kunt een paskamerreservering doen. Dit is hun Facebook pagina.

Art & Casey te Rotterdam is een onderdeel van meerdere winkels in de randstad. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel. Ook op Facebook te vinden.

Vidi Vici te Rotterdam, een stenen winkel met echte (en nieuwe) vintage en retro items, waaronder Tante Betsy miv SS2018. Ook op Facebook te vinden.


ZEELAND

Oui-Couture te Axel verkoopt ook Tante Betsy in de winkel (de webshop is miv 1 september online), maar je kunt wel al in de Facebook shop items kopen.
*Hier is ook Tante Betsy voor kleine dametjes te koop.

Het Zwaailicht in Domburg verkoopt leuke retro merken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.
*Hier ook de Tante Betsy collectie voor meisjes.

Si-Sa-Soep in Middelburg een verrassende winkel met allerlei hippe zaken van Scandinavische en Hollandse bodem, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.
* Ook zij verkopen de Tante Betsy meisjes collectie in hun winkel en webshop (dameskleding verkopen ze alleen in de winkel).

Kompassen te Zierikzee is een nieuw verkooppunt in Zeeland miv SS2018 zomercollectie. Ook te vinden op Facebook.


NOORD BRABANT

Mijn lievelingskleding in Bergen op Zoom. Een winkel (en webshop) met retro en vintage geïnspireerde kleding en accessoires. Ook op Facebook.

Toos Mode te Bladel is gelegen tussen Eindhoven en Tilburg aan de grens met België, dus zeer zeker ook interessant voor Belgische bezoekers of toeristen van het Landal vakantiepark. Dit is hun Facebook pagina.

Sans-Trop-Pay in Breda met een uitgebreid assortiment dameskleding, hip, origineel, kleurrijk en soms een tikkeltje retro. Tante Betsy past natuurlijk ook in dat rijtje thuis. Ook op Facebook.

Pantalone te Eindhoven is een grote jurkjes snoepwinkel, ik ben er zelf al een aantal keer geweest. Ook Pantalone heeft een Facebook pagina die je zekers in de gaten moet houden.

Tante Betje in Oosterhout vintage en lifestyle winkel, maar is ook te vinden op Facebook.

Studio Knots te St. Michielsgestel, stenen winkel met webshop en natuurlijk ook te vinden op Facebook.


LIMBURG

B-Beth te Nederweert is een nieuw Tante Betsy verkooppunt, stenen winkel, miv AW2017 collectie. Ook te vinden op Facebook.

Our Favourite Shop stenen winkel in Roermond is nu ook een Tante Betsy verkooppunt, dit is hun Facebook pagina. Ik schreef er een gezellige blogpost over.

Donna Donna met stenen winkel in Venlo is ook een Tante Betsy verkooppunt, ook te vinden op Facebook.


TANTE BETSY WEBSHOPS

Art & Casey heeft ook een webshop naast diverse verkooppunten in Zuid Holland.
Ze hebben de mogelijkheid tot een paskamerreservering, waarbij je de items toevoegt aan je paskamer en die op een later moment kunt gaan passen in het verkooppunt van jouw keuze.

Een theelepel geluk is een nieuwe webshop die Tante Betsy verkoopt, deze webshop is ontstaan vanuit een passie voor vrolijke vintage jurken en schrijven. Dit is het lifestyle blog van Cynthia, dat ook op Facebook is te vinden.

Hippest Fashion is een webshop waar je een complete outfit kunt kopen met bijvoorbeeld een mix aan verschillende merken, waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Hippe Wolfjes een nieuwe webshop in mijn Tante Betsy shops lijst. Webwinkel met vooral ecologische en biologische Scandinavische kinderkleding met een plukje van de kidslijn van Tante Betsy. Ook te vinden op Facebook.

Kleingebleven is een nieuwe Tante Betsy webshop met duurzame en leuke kinderkleding, waaronder de nieuwe AW2018 collectie voor Tante Betsy meisjes. Ook te vinden op Facebook (eigenaresse is Eva, Tante Betsy girl en jurkjeszusje en oprichtster van Tante Betsy Liefde en retro jurkjes Facebook groep).

Love Peace & Joy is een webshop (online boetiek voor een retro lifestyle). Natuurlijk ook op Facebook te volgen. En je kunt een interview met mij lezen in het Inspiratie magazine.

Miss Vintage is een webshop ontstaan uit een liefde naar retro & vintage geïnspireerde dameskleding. Tante Betsy hoort daar als merk helemaal thuis. Hou hun Facebook pagina in de gaten.
Er loopt nu een leuke winactie ism met mijn happy Tante Betsy blog (van 13/7/'18 t/m 19/7/'18).

Pinka is een webshop met kleurrijke kleding met een vleugje retro, afhalen in Goes is eventueel ook mogelijk. Pinka heeft een nieuwe webshop eigenaar, jurkjeszusje en ook Tante Betsy girl Thea. Volg Pinka's Facebook pagina om niks te missen.

Solvejg is een webshop met kleurrijke mode voor hippe vrouwen en natuurlijk hoort Tante Betsy daar ook bij. Ook zij zijn te volgen op Facebook.

TopVintage is een welbekende webshop met retro kleding die nu ook Tante Betsy gaat verkopen miv SS2018. Natuurlijk ook te vinden op Facebook waar iedere vrijdag een Friday Giveaway wordt gedaan.

Tip; Naast deze webshops hebben meerdere stenen Tante Betsy winkels ook een webshop, die ik niet allemaal zo benoemd heb bij de beschrijving (zie de lijsten onder iedere provincie).
Klik op de namen van de shops en kijk of ze een webshop hebben, er zijn er best veel die naast hun stenen winkel ook een webshop hebben.


België:

Seventy One te Antwerpen met stenen winkel (en webshop) en Tante Betsy verkooppunt , ook te vinden op Facebook.

Seventy One is ook met een stenen winkel te vinden in Gent, dit is de Facebook pagina.

Gantoinette ook in Gent te vinden in de Jan Breydelstraat 40. Carolien schreef er een gastblog over. Ook te vinden op Facebook.

Seventy One te Hasselt is een leuke retro boetiek die nog niet zo lang geopend is met nu ook Tante Betsy in het assortiment. Seventy One Hasselt is ook op Facebook.

Mamz'Elle Coquelicot Boutique te Haine-Saint-Paul (Franstalig België) ook Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 is te vinden op Facebook.

Retro Boutique (voorheen Boutique Sourire) is een online shop, maar ook stenen winkel (op afspraak) in Sint-Lenaarts. Dit is hun Facebook pagina.
*Ook de kids collectie van Tante Betsy is er te koop.

Ly-Lou in Sint Niklaas (bij Antwerpen) met kleurrijke duurzame en ecologische dameskleding (met webshop). Dit is hun Facebook pagina.

Lillefant, een webwinkel met kleurrijke kleding en hippe spulletjes. En natuurlijk past Tante Betsy daar perfect bij. Lillefant is ook op Facebook.
*In hun webshop ook Tante Betsy girls collectie te koop.


Lots of love from Susan

LET OP; Deze pagina wordt niet meer ge-update, check in vervolg liever mijn Happy Tante Betsy shops list pagina op mijn nieuwe WordPress blog.