zaterdag 26 augustus 2017

Relaxing Saturday


Hey girls dankjewel voor al jullie lieve reacties en virtuele knuffels. Vandaag wissel ik inspanning met ontspanning af, net zoals ze me aanraden bij het traject waarmee ik bezig ben. 


Vandaag draag ik Dress Lola Hearts Blue, een jurk die ik eens kocht met een bijdrage van dochterlief. Deze verjaardag besloot ze een ander soort kado te geven (we gaan samen een creatieve workshop doen). 
Ook al draag ik deze jurk niet zo heel vaak, hij is me wel lief. Ten eerste omdat hij natuurlijk door een bijdrage van dochterlief er is gekomen, maar ook omdat het een geliefd model is het Lola model met zijn prachtige halslijn. 



Na wat opgeruimd te hebben, afgewassen te hebben en de was opgehangen te hebben was mijn batterij weer leeg dus ging ik lekker languit op de ligstoel op ons terras. 


Met een ontspannen boek erbij van Nora Roberts, gewoon lekker wegdromen bij een roman. Zoals jullie kunnen zien koos ik er vandaag voor om mijn nieuwe rozen armband van Urban Hippies om te doen. Ik hou van kobalt blauw en ik heb deze 3D armbanden altijd gaaf gevonden dus was blij verheugd toen ik van Femke twee Primrose leren bloemen armbanden als verjaardagskadootje mocht uitzoeken. 



Urban Hippies is een van mijn sponsors, maar de blauwe hip pocket kocht ik mezelf toen ik zag dat hij in de sale was. Femke had me toevallig toen ook al een kado willen sturen, maar ik had zoiets stuur me dan nog maar een andere erbij op ;). Altijd leuk om zo'n kleine ondernemer te steunen en ik ben gewoon echt enorm blij met deze handige heuptasjes



Manlief en ik zijn trouwens nog even gaan wandelen in de omgeving en gaan nu uiteten (tegen de tijd dat jullie dit lezen zal dat wel al op zijn hihi). 

Lots of love from Susan