woensdag 21 juni 2017

Tante Betsy Summer Sale



Hey girls misschien hebben jullie al gezien dat gisteren een heel aantal items in de webshop van Tante Betsy in de sale zijn gegaan. Vandaag is de rest in de sale gegaan, behalve de streepjes collectie (die zal op een later moment de sale ingaan) en natuurlijk de vaste collectie zoals de vestjes, de Vera zippie dresses, de denim rokjes...


Vandaag heb ik zelf weer het Skirt Denim Red aangedaan, die leuke Summer Cross Top Poppy Blue riep heel hard naar me. Dat was ook een geweldig leuke print geweest voor een mouwloze jurk hihi. 
Het is enorm heet hier in Zuid Limburg dus ben enorm blij met al die mouwloze modelletjes. 


Ik heb het Summer Cross topje wel met een veiligheidsspeldje vastgezet (ik heb een enorme buste whahaha en draag hier maat L).
Máár je kunt natuurlijk ook een onderbroek tot topje verknippen (zie mijn live on Facebook filmpje waar ik ze show) of een bh top ergens scoren. 


Vandaag trouwens ook weer Bandelettes aan, oh wat is het toch een genot om niet meer verplicht een legging of panty aan te doen met blote benen weer. Vandaag de zwarte kanten Bandelettes, model Black Jasmine. Op de foto zie je goed hoe fijnmazig het kant is, in een ander Facebook live filmpje toon ik mijn Bandelettes. 


Maar terug naar de Tante Betsy Summer Sale...ga je slag slaan! In de internetversie kun je ook zoeken op maat, wel zo handig. 
Ben je benieuwd hoe een van de jurken mij staat, zoek dan op 'happy tante betsy' met de naam van de jurk/model. Anders wil ik morgen nog wel op verzoek foto's posten...als ik die betreffende jurk heb of heb aangehad bij een Tante Betsy verkooppunt. 



Ook bij de diverse Tante Betsy verkooppunten hebben ze sale, heb je vragen of ze een bepaald model hebben kun je ze het beste even bellen. Als het goed is staat onder iedere link op mijn Tante Betsy shops pagina ook het adres van de winkel. 



Ik heb de Tante Betsy verkooppunten lijst net ook nog even aangepast.
Er bleek een Tante Betsy verkooppunt bijgekomen te zijn in Utrecht, BlendUT een concept store met rent-a-shelf winkeltjes. 
Ook heb ik bij een paar Belgische winkels/webshops een link geplaatst zoals bij Seventy One (Leuven en Gent) en Gaintoinette (ook in Gent), alsook bij Mevrouw Adriaanse in DenHaag. 


Verder zie je op de website/webshop van Tante Betsy de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor de Tante Betsy Outlet dag op zaterdag 8 juli te Elst. 
Op vertoon van dit kaartje mag je één introducée meenemen, zonder entreekaartje kom je helaas niet binnen dus vergeet hem niet. 


Lots of love from Susan