zaterdag 18 maart 2017

ART Den Bosch Tante Betsy blog giveawayHey girls het is weer eens tijd om een winactie de lucht in te gooien, deze keer een winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt ART Den Bosch
Eigenlijk is dit een winactie voor Tante Betsy girls die in het midden en het zuiden van het land wonen en natuurlijk ook leuk voor Belgische Tante Betsy girls.
Maar natuurlijk mogen Tante Betsy girls die verder weg wonen en die graag eens gaan shoppen en cultuur snuiven in Den Bosch ook mee doen.
Bezoek Den Bosch is een mooie overzichtelijke website daarvoor. Ik vind het een heerlijke stad om te struinen, met veel leuke winkeltjes maar ook mooie historische gebouwen. 


ART Den Bosch stelt twee kadobonnen twv € 40 ter beschikking om te verloten aan Tante Betsy girls die mijn blog volgen en aan de winactie mee doen.
Deze kadobon kan vrij besteed worden in de ART Den Bosch winkel in het centrum van Den Bosch aan de Kolperstraat 26.
Het is natuurlijk wel leuk als je er een Tante Betsy jurk/outfit van koopt. Het shoptegoed zal geldig zijn tot het einde van het jaar. 


De dames van ART Den Bosch hebben leuke foto's voor me gemaakt om jullie een kijkje te laten nemen in hun winkel. 
Zoals je op de foto's kunnen zien hebben ze diverse Tante Betsy jurkjes van de eerste lichting van de zomercollectie. 
Dress Senorita Black zie ik en Dress Retro Go Royal Black & Blue en twee zippie jurken.
Dress Summer Zippie Green en Dress Summer Zippie Red zijn beide al bijna uitverkocht bij Tante Betsy in de webshop, maar wel nog te koop bij ART Den Bosch ;).  


Ze verwachten volgende week de tweede lichting van de Tante Betsy zomercollectie te ontvangen. Dus zeker een reden om een bezoekje aan deze leuke winkel en aan Den Bosch te brengen. 
Ook verkopen ze diverse items van Urban Hippies, de bekende roosjes, de dots oorbellen en de Peony armbanden.
Leuke accessoires die heel mooi combineren met de Tante Betsy jurkjes en rokjes. 
Daarnaast verkopen ze ook mooie schoenen, zoals Art en Sanita klompen, vertelde Karin van ART Den Bosch.


Vorige zomer was ik voor het eerst in deze mooie winkel (dat verslag is hier te lezen) en ik hoop er zelf ook deze zomer nog eens heen te gaan. 
Wie weet breng ik morgen nog wel een bliksembezoek want die zwarte Art clogs (the Art company) vind ik zo gaaf! 
We gaan namelijk morgen naar de British cars & lifestyle beurs in Rosmalen (in de buurt van Den Bosch ;)). 


Maar nu naar de winactie, er zijn twee kadobonnen (shoptegoed te besteden in de winkel van ART Den Bosch) van € 40 te winnen.
Ik heb besloten om één kadobon te verloten hier op mijn blogpagina en één kadobon te verloten op mijn Facebook pagina. Je mag met beide mee doen!

Hoe doe je mee?
* Het spreekt vanzelf dat je mijn Tante Betsy blog volgt, dit kan via Blogger en Bloglovin, maar ook via mijn Facebook pagina en mijn Instagram account.
* Daarnaast is het leuk voor de Facebookers onder ons als je de Facebook pagina van ART Den Bosch gaat liken/volgen. 
* Doe je mee met de winactie hier op mijn blog, dan doe je dit door een reactie hieronder deze blogpost achter te laten. Doe je dit anoniem dan wel graag met naamsvermelding (graag ook de eerste letter van je achternaam of volledig). 
* Let op! Vertel in je reactie hoe jouw shop ervaring bij ART Den Bosch gaat zijn. Stel je voor dat je die kadobon wint en maak er een heerlijke verhaal van! Welke Tante Betsy jurk zou je gaan kopen, ga je meteen ook van die leuke klompjes passen en in die prachtige spiegel jezelf bekijken...wie neem je mee? Maak er wat leuks van!
* De winactie loopt van 18 maart t/m 26 maart 2017.
 
* Wil je ook mee doen aan de Facebook winactie, klik dan hier om mee te doen en lees de voorwaarden aldaar hoe mee te doen. 
* Delen van deze winactie is lief. Zo vinden meer Tante Betsy girls mijn blog en kan ik meer van deze leuke winacties doen. 


Op maandag 27 maart (in de loop van de avond) maak ik de twee winnaressen (één blog winnares en één Facebook winnares) bekend hier op mijn blog. Succes!

Lots of love from Susan