zaterdag 30 september 2017

Tante Betsy ladies in red #dressredday


Hey girls wat was dat een feestje hè om gisteren al die Tante Betsy girls in het rood te zien in blogpost Tante Betsy Dress Red Day ROOTD.
En natuurlijk doe je ook mee aan Dress Red Day als je alleen een rood vest of zo aan had, niet iedereen heeft een rood jurkje in de kast hangen ;). 
Natasja opperde zelfs het idee om volgend jaar met z'n allen af te spreken op 29 september 2018 Dress Red Day, allemaal in het rood, hoe gaaf zou dat zijn?!
29 september valt volgend jaar op een zaterdag, dat zou zomaar een heel leuke dag voor een meeting kunnen zijn.


Ik heb nog een heleboel foto's en nog meer als ik gisteren al had, vandaag dus nog een blogpost vol Tante Betsy girls die met Dress Red Day een rode Tante Betsy jurk of rode Tante Betsy outfit aan hadden. Zo leuk dat er met zoveel enthousiasme is meegedaan, op de Tante Betsy liefde en retro jurkjes groep zag ik ook heel veel andere mooie rode jurken en outfits langskomen :). 

Tante Betsy dinnetje Petra deed gisteren in het kader van #dressredday haar Dress Ola Flora Red (AW2016) aan. 

José had dezelfde jurk aan, Dress Ola Flora Red (AW2016). Ik heb de jurk ook en die gaat deze winter zeer zekers weer uit de kast komen. Zo blij met die prachtige rode jurken van Tante Betsy. 

Om dan nog even in dezelfde stijl te blijven deel ik ook meteen de foto van Trijntje die Dress Bibi Flora Red (AW2016) aan had, ook een leukerd. Ik ben zelf fan van het Bibi model met die mooie halslijn. 

Ook Heidi had Dress Bibi Flora Red (AW2016) aan. Zo leuk om weer eens foto's te kunnen delen van verschillende Tante Betsy girls. Heidi had niet expliciet toestemming gegeven, maar ik heb al eerder foto's mogen delen dus zal ze dit nu vast ook goed vinden ;). 

We maken nu weer een overstapje naar de huidige wintercollectie. Zandra deelde een foto van haar #dressredday outfit in Dress Mollie Big Apple Red (AW2017). Oh ik kan er niks aan doen maar vind al die rode appeltjes jurken zo gaaf en word er enorm hebberig van whahaha. Mmm deze zie ik nog niet terug in de webshop van Tante Betsy, als ik zoek op Mollie.

Judith had gisteren Dress Ola Little Apple Red (AW2017) aan, zo mooi ook...deze heb ik zelf ook ;). 

Oh dan deel ik meteen nog eens de foto van Kelly van Tante Betsy verkooppunt Ly-Lou die me liet weten dat ze gisteren ook haar Dress Ola Little Apple Red jurk aan had. 

Bertine had haar Dress Ola Big Apple Red (AW2017) aan, door haar OOTD werd ik destijds ook verliefd op deze versie en kocht ik die ook bij Tante Betsy ;). 

En dan nu ook nog Linda in Dress Twiggy Little Apple Red (AW2017) dan hebben we alle rode appeltjes jurken van dit seizoen gezien ;). Wat zijn ze gaaf! Chapeau voor Tante Betsy haar ontwerptalent <3.

Oh nog even stiekem de foto van Myrthe erbij, die droeg gisteren geen rood, maar ik mocht wel haar Dress Twiggy Little Apple Red foto delen. Door haar outfit foto had ik meteen zoiets die wil ikkkk whahaha, maar ik heb me tot nu toe weten in te houden... 

Van Titia mocht ik deze foto delen in Dress Snappie Stardot Red ((AW2017). Oh nu ziet mijn oog pas die gave retro achtergrond! Leuk!

Mirna had gisteren dezelfde jurk aan, Dress Snappie Stardot Red. Wat een heerlijk enthousiaste foto! Dankjewel dat ik deze mag delen :). 

Neeltje had gisteren haar Dress Lemonade Stardot Red (AW2017) aan. Die had ik gisteren al willen delen, maar het werden er wat veel ivm het laden van al die foto's voor jullie whahaha. Neeltje heeft cursus en ze laat zien dat je ook heel zakelijk gekleed in Tante Betsy kunt gaan. 

Ik zie net een reactie op mijn blogpost van gisteren dat Nicolette heel verdrietig is dat zij een dame met twee open hart operaties er niet op mocht.
Nou lieverd vandaag zit je er gewoon bij hoor, ook ik moet keuzes maken en moet goed voor mezelf zorgen. Ik kon op de Tante Betsy liefde groep door de bomen het bos niet meer zien, dus heb eerst alle foto's gedeeld van dames die op mijn bericht bij Tante Betsy happiness in a dress hadden gereageerd. Dan hoef ik niet eerst door al die andere jurkjesfoto's te scrollen ;). Ik ben iedere dag een paar uur bezig met mijn blog en wilde gisteren weer eens creatief zijn :). 

Nicolette heeft die geweldige streepjes jurk aan van de zomercollectie, Dress Patsy Stripe Rose Red (SS2017). 

Ellen die een zware cva heeft doorgemaakt past hier wel mooi na. Ze droeg gisteren Dress Snappie Dalia Red (SS2017), wat leuk is dat zij moeder is van een van de Tante Betsy modellen :D. 

Oh ik dacht al dat ik ze allemaal had gehad maar heb er nog meerrr. Nicolette droeg gisteren weer haar Dress Lola Hearts Red (SS2016). 

Patricia droeg haar Dress Mila Cornflower Red (AW2016) met een verzoek aan Tante Betsy om dat model nog eens te maken, ze is er zo blij mee. Maar ze is ook heel blij met het nieuwe overslag model, het Lemonade model

Margreet had gisteren haar Dress Betsy Big Flower Red (SS2017) aan, met daarbij Sweatvest Lotte Black

Anneke had ook haar Dress Betsy Big Flower Red aan. 

Nielke heeft volgens mij Dress Vera LS Red aan op deze enthousiaste foto. 

Phylia heeft een leukerd van een hele oude collectie aan, ik was zo blij dat ik deze kon scoren op de Tante Betsy fan dag. Nieuwsgierig naar oudere collecties van Tante Betsy, dan kun je eens een kijkje nemen op haar Pinterest pagina, maar ze staan er niet allemaal bij hè. 


Last but not least deel ik deze Instagram foto van Miss Forty die blogt voor Love, Peace & Joy.
Deze foto is gemaakt tijdens een gave fotoshoot, je kunt er op de inspiratie pagina over lezen in het stukje van Marloes. Ze heeft hier Dress Lemonade Stardot Red aan en een rode Danefae jas (links zijn even naar de webshop van Love, Peace & Joy).
Deze foto past wel bij het weer van vandaag!
Ik hoop dat jullie weer net zoals ik genoten hebben van al die prachtige foto's. 

Lots of love from Susan

PS Jurkjes van de Tante Betsy zomer collectie SS2017 kun je op de Tante Betsy outlet pagina vinden, waar alle sale items bij elkaar staan.
Oh ja girls morgen weer een gewone blogpost want zo'n blogpost als deze vergt ook heel wat tijd en werk. Ik zal op een ander moment nog andere rode Tante Betsy outfit foto's delen van diverse Tante Betsy girls, dus wordt vervolgd.

vrijdag 29 september 2017

Tante Betsy Dress Red Day ROOTD


Vandaag is het dan Dress Red Day, een dag die in het teken staat van aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen, ik schreef er woensdag al een blogpost over.
En deed gisteren op de twee Tante Betsy Facebook groepen een oproep met de vraag of ik Tante Betsy outfit foto's mocht delen van de Dress Red Day outfits van diverse Tante Betsy girls. 
De prachtige collage hieronder is gemaakt door Margreet, dankjewel lieverd dat ik hem mocht delen.


Vandaag ging ik zelf eerst naar mijn gecombineerde fysio en psycholoog afspraak en deed ik mijn nieuwe Tante Betsy Zipper Sweatpants Denim Navy aan en een rood Luna Shirt (AW2016) met mijn Asics Gel Lyte 3 sneakers.


Thuisgekomen verwisselde ik die al snel met een mouwloze Tante Betsy jurk Dress Betsy Summer Red (SS2016).
Ik had nog lekker in bad gewild, maar ik kreeg inspiratie en ben creatief bezig geweest. Lekker relaxed op het terras van het mooie weer hier in Zuid Limburg genoten, heerlijk!


Zo en nu is het tijd voor al die Tante Betsy girls die hun #Dressredday foto's wilden delen. Ik ben bewust niet online geweest sinds vanochtend om mijn hoofd rustig te houden. Ik ga kijken wat ik vandaag allemaal kan delen, anders zie je ze in volgende blogposts terug ;). 
Als het effe kan en ik het me herinner vermeld ik de naam van de jurk en uit welke collectie hij komt. 

Tamara die ook in het zuiden van het land woont heeft zich kunnen omkleden. Het was haar ook wat te warm in haar Dress Bibi Cornflower Red (AW2016) met gaaf jasje erop. 's Middags had ze Dress Snappie Denim Red aan (SS2017).

Van Petra mag ik deze gave foto delen in haar Dress Vera LS Red (AW2017). Dit is een iets oudere foto maar ze zou hem vandaag ook aandoen, dus deel ik hem samen met alle andere ROOTD's.
Wat staat hij haar mooi en wat is het een gave jurk <3. Deze valt iets ruimer in de maat, meer als 44 in maat L (L=42-44). 

Jacqueline heeft ook haar Dress Vera LS Red (AW2017) aangedaan, ik had die ook aan willen doen, maar dat is echt te warm voor het zuiden van het land ;).

Hennie deelde deze foto gisteren al met me, in Zippie Blossom Red (AW2017), maar haar foto van vanmorgen was nog met natte haren hihi. En nu kunnen we genieten van deze gave Sendra Cowboy laarzen. Hennie koopt haar laarzen trouwens bij Boeties.nl 

Eveline heeft hier op de foto Dress Betsy Big Flower Red (SS2017 collectie) aan. Wat lief dat ik haar ROOTD mag delen, speciaal aangedaan voor Dress Red Day.

Corinne heeft dezelfde jurk aan, ik zie nu dat de foto kwaliteit niet echt goed is, maar het is zo'n leuke foto.

Daphne staat op beide foto's, hierboven in haar Dress Red Day outfit met Dress Mimi Red (AW2015).

Daphne vertelde bij deze foto met Dress Colar Red (SS2016) dat hun zoon, een kleine hartafwijking heeft. 
Zo zijn er meerdere vrouwen die heel bewust vandaag ook voor hun familie leden rood dragen. Net zoals Jacqueline in haar Vera LS Red, dit speciaal doet voor haar man.

Johanna heeft hier Dress Lemonade Stardot Red aan (AW2017).

Heidi heeft haar Dress Tori Stripe Red n Blue (AW2017) aangedaan en haar man bleek vandaag zomaar ook wat roods aangedaan te hebben. Leuk!

Peet heeft hier een Tante Betsy rokje aan, ik weet even niet welke van de twee het is; Skirt Stitchy Black/Flap Pocket Skirt Black gecombineerd met King Louie, mooi die bordeau rode combinatie.

Janet heeft hier ook een sportieve Tante Betsy outfit aan naar de fysio, Polypants Navy (AW2016) met Raglan Shirt Stripe Red (SS2017).

Debbie heeft hier een hartjes zippie jurk aan, waarvan ik de naam niet meer weet. SS2016 collectie weet ik dan wel weer.

Joke heeft Dress Lola Hearts Red aan van hetzelfde SS2016 zomerseizoen :).

Jolanda heeft hier Dress Patsy Stripe Red aan (SS2017).

Aimée heeft Dress Snappie Dalia Red aan, ook van het zomerseizoen 2017.

Natasja van Beautyspots draagt vandaag de mouwloze Summer Cross Stripe Red (SS2017) aan en volgens mij ook met Tante Betsy vest (AW2016)

Cheska draagt vandaag ook heel bewust haar rode Tante Betsy, Dress Snappie Denim Red (SS2017). Ze is zelf hartpatiënt.

Petra heeft hier een rode zippie aan, ik weet even niet van welk seizoen. Die komen namelijk elk jaar terug ;). Ze heeft er een hele sportieve outfit van gemaakt met denim jasje en sneakers.

Margreet draagt hier een oudje van Tante Betsy (wellicht van de SS2012 collectie), ik zou het niet weten... Maar je kunt altijd een kijkje nemen op de Pinterest pagina van Tante Betsy.

Last but not least Ria die vandaag weer een fotoshootje heeft gehouden in de tuin, bij de boom waar de as van haar vader is begraven.
Ook in een rode zippie jurk, volgens mij van de zomercollectie SS2017, want ik zie een embleempje ;).


Lieve Tante Betsy girls dankjewel allemaal dat ik jullie foto's mocht delen.
Er zijn er nog veel meer (zelfs nog meer als de collage hierboven :))...morgen nog een rode Tante Betsy jurkjes blogpost en wie weet de dag erna nog een.... Dikke dankjewel knuffels!

Lots of love from Susan