maandag 31 juli 2017

Happy Tante Betsy blogger


Hey girls ik ben toch nog even na aan het denken over iets wat me onlangs ter ore kwam, dat een Tante Betsy girl dacht dat ik bij Tante Betsy werkte. Nu is het niet dat ik me wil gaan verdedigen of iets in die trant. 
Maar toch wil ik er eens even aandacht aan schenken omdat er steeds meer volgers bij komen en die me nog niet zo goed kennen. 


Zoals ik gisteren al schreef ben in nu bijna twee jaar aan het bloggen op mijn Tante Betsy blog, nou ja 24 september is dat zo ver...dus dat duurt nog even. En ja ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik wel eens een jurkje van Tante krijg of zoals pas een hele doos van de nieuwe wintercollectie
Daar wil ik gewoon open en eerlijk over zijn, maar er hangen ook heel wat jurkjes in mijn kast die ik zelf betaald heb of manlief of die ik kocht van verjaardagsgeld of kerstmis. 


Sinds ik mijn Tante Betsy blog heb, ben ik ook gaan ontdekken dat er bloggers gesponsord worden of zelfs geld ontvangen voor een gesponsorde blogpost. 
Ik ben dit blog begonnen omdat ik iedereen op mijn creatief blog knettergek maakte over Tante Betsy en dit toch wat meer gescheiden wilde houden. 
Ik vind het leuk om jullie te laten zien dat je er met een weelderig figuur heel mooi kunt uitzien in een Tante Betsy jurk.
Vooral omdat ik destijds dat vaker te horen kreeg dat iemand had gezien hoe die jurk mij stond en daar zo blij mee was. Zo krijg je toch een beter idee hoe hij jou zou kunnen staan als je niet zo slank bent als een van de Tante Betsy modellen. 


Ik vind het ook leuk om een blogpost te schrijven met wat meer diepgang, deze zijn te vinden onder de tags BeYoutiful, Happy Thoughts en Get Inspired. Om wat zelfvertrouwen mee te geven, gewoon om te laten zien dat we ons niet hoeven te schamen voor die buik. Dat die er gewoon mag zijn, dat jij er mag zijn en dat we mooi zijn en er is toch niets leukers als ons lijf te omhullen met een prachtige jurk.
Ik wil wat meegeven met mijn blog, dat blijft voor mij op nummer 1 staan. Dat is wie ik ben en wat ik wil uitstralen. 



En ja er zijn ook wat sponsors op mijn weg gekomen, er werd me vaker gevraagd waar ik toch mijn kleurige panty's vandaan had en zo heb ik Sokken-online aangeschreven. 
Dan deel ik dat met liefde of wijs de weg naar winkels of webshops. Vorig jaar was Tante er met een rokjesdag sale actie en ging ik nadenken waar rokjesdag voor staat (ik blogde er hier over). 


En zo ging ik oplossingen zoeken voor mijn schurende bovenbenen, schurende dijen probleem. En ja dan vertel ik gewoon enorm enthousiast over Bandelettes, mijn tweede zomer met bloten benen onder Tante Betsy jurkjes. Wat is het een feestje om niet het hele jaar door met leggings of panty's te hoeven lopen. 


Ik wil dit gewoon een gezellig kwebbelblog houden en waak ervoor om niet iets te gaan aanprijzen waar ik niet achter sta. 
Ik vind het leuk om een kleine ondernemer als Urban Hippies te steunen.
Ik ben enorm blij met mijn Urban Hippies Hip Pockets, zo heb ik toch mijn mobiele bij de hand of een zakdoekje. 


Ik vind het leuk om jullie te wijzen op al die leuke winkeltjes in Nederland en België waar ze Tante Betsy verkopen, waar ze ook leuke tassen, jassen, accesoires etc verkopen. Ik vind het veel te belangrijk dat dit soort kleine ondernemingen blijven bestaan en zal daarom lekker doorgaan zoals ik al deed. Klik hier voor de Tante Betsy shops lijst.



En natuurlijk met af en toe een leuke winactie in samenwerking met een Tante Betsy verkooppunt of met Tante Betsy óf...
Er zijn er weer een paar in aankomst, dus hou mijn blog goed in de gaten! 
Winnares Ellen heeft haar Tante Betsy Dress Ola Big Apple Black vorige week al binnen gekregen van Miss Vintage en is er enorm blij mee. Zodra ik ook foto's binnen heb van de andere dames deel ik die ook gezellig hier (eentje heeft hem al binnen maar is op vakantie, eentje wacht op een zippie jurk van een volgende levering en eentje gaat gezellig live passen). 


Lots of love from Susan

zondag 30 juli 2017

Living in abundance

Hey girls ik was me aan het bedenken waar ik het vandaag in mijn blogpost over zou gaan hebben. En opeens krijg ik inspiratie op een van de Tante Betsy Facebook groepen...
Het ging over een mooi inititatief van Eva beheerster van de groep en opeens bedacht ik me dat maar heel weinig mensen weten hoe ik ben begonnen met mijn Tante Betsy jurkjes verslaving. 
We weten allemaal dat een Tante Betsy jurkje niet goedkoop is in de winkel of in de webshop en zelfs op marktplaats ben je nog genoeg geld kwijt voor een tweedehands Tante Betsy jurkje. 


Ik heb jarenlang tweedehandskleding gekocht, het was voor mij een sport om er leuk uit te zien met een jurk of rok en top uit de kringloop, van de rommelmarkt of gekregen van vrienden of kennissen. Een jurk of rok kocht ik al voor €4,50, een top of vestje kocht ik voor €2. 
Er was weinig geld om te besteden aan zaken als kleding en ik was er blij mee, heb me er nooit minder of zo om gevoeld. Maar was trots om er leuk uit te zien voor weinig geld. 


Maar in de zomer van 2014 begon ik anders te denken, ik verkocht ook wel eens wat kleding die ik niet meer droeg op marktplaats en van de opbrengst kon ik me een paar laarzen kopen of wat dan ook. 
Ik kocht me een King Louie jurkje op marktplaats voor €20 en was er helemaal happy mee. 


En toen kwam Tante Betsy op mijn pad, ik zag een winactie op Facebook. Yess wat een leuke jurkjes en helemaal mijn smaak en zo ging ik op marktplaats kijken en zo kocht ik mijn eerste jurkje. Ik heb hem nog steeds en vind hem nog steeds super. 


Ik kocht jurkjes tussen de €20-€35 en vond het ook niet erg als ze wat pillig waren. Destijds was dat nog normaal bij de collecties... Ik verkocht kleding die ik zelf niet meer droeg en zo kon ik beetje bij beetje mijn kast vullen en mijn lijf sieren met leuke vrolijke jurkjes die me prachtig stonden. 
De meeste van deze jurkjes in de collage hieronder heb ik nog...op een na ;). 


Mijn eerste jurkjes die ik in de webshop van Tante Betsy kocht, kocht ik in de sale. Mijn allereerste jurk die ik voor het volle pond kocht was van de zomercollectie 2015, mijn Dress Betsy Black. We zouden eigenlijk op vakantie gaan naar Litouwen, maar konden vanwege grote rekeningen die betaald moesten worden niet gaan...nou ja besloten niet te gaan. Maar beetje bij beetje vertrokken diverse vrienden uit Mini land naar Litouwen en ik had er moeite mee...dat we deze keer niet naar de mini meeting konden gaan. En vroeg aan manlief of ik mezelf mocht verwennen met een Tante Betsy jurkje uit de nieuwe collectie die ik zo graag wilde. 


Oh wat was ik blij met mijn doorknoopjurk, ook die heb ik nog steeds en is een van mijn lievelings jurken en staat symbool voor de tijd dat ik besloot dat ik het waard was om mezelf met nieuwe jurkjes te verwennen. 
Daar tegenover stond dat we er nooit een boterham minder om gegeten hebben. Ik heb nog steeds een kast vol kleding die ik niet meer draag, weggooien kan ik niet...weggeven kan ik wel, maar toch is dat ook een beetje mijn geldboom. 


Inmiddels is Tante Betsy niet meer uit mijn leven weg te denken en ben ik al bijna twee jaar dagelijks aan het bloggen op mijn Tante Betsy blog. Ja ik word ook door Tante Betsy verwend met jurkjes, maar ik koop ook nog steeds zelf jurkjes in de Tante Betsy webshop of in een van de Tante Betsy verkooppunten
Eigenlijk zelden nog op marktplaats, daar verkoop ik dan wel weer zo af en toe een jurkje of iets anders, zodat er weer budget is. Deze hieronder zijn inmiddels al verkocht door de tijd ;). 


Maar eigenlijk gaat het ook om de mindset, ik leef in overvloed en alles wat ik nodig heb is er al...zijn affirmaties die ik jarenlang heb opgezegd. Het is belangrijk om niet in tekorten te denken, maar in overvloed te denken. Vertrouwen dat je dat krijgt dat nodig is, vertrouwen dat er voor je gezorgd wordt en dat je op die manier ook anderen blij kunt maken. 


Lots of love from Susan

zaterdag 29 juli 2017

Tante Betsy colourful in summer and winter


Hey girls het is zaterdagochtend als ik deze blogpost schrijf en ik heb nog geen enkel idee wat ik vandaag ga aan doen. Ook al is het de afgelopen dagen geen denderend weer toch loop ik lekker rond in mijn Tante Betsy zomer jurkjes. Dit is mijn outfit uiteindelijk geworden ;). 


Gisterenochtend toen ik in mijn Dress Carmen Les Fleurs Pink (die ik trouwens wel in maat XL draag omdat die smaller valt bij de heupen dan de Senorita, ik schreef er hier over) naar mijn afspraak liep van de psycholoog, dacht ik wel even shit had ik toch maar dat vestje aangedaan. 
Maar als de zon dan weer tussen de wolken doorkwam was het heerlijk. En was ik blij dat ik geen vestje aan had, vooral ook op de terugweg, maar ik ben dan ook wel een warmbloedig type en heb het snel warm. 


Dus die nieuwe wintercollectie blijft bij mij nog even hangen en ik duim natuurlijk dat we nog een heel aantal weken kunnen genieten van heerlijk zomers weer. 
Ik appte net even met Mariken van Pantalone te Eindhoven of zij de lichtblauwe Lemonade Butterfly jurk had ingekocht. 
Die staat namelijk nog steeds op mijn verlanglijstje en manlief wilde al met me naar Pantalone om die te gaan kopen. Hij weet namelijk dat ik die graag wil hebben en hij weet ook dat ik over dik twee weken jarig ben...en zal me vast een Tante Betsy jurk kado willen doen. 


Maar die bleek dus niet ingekocht te zijn door Pantalone, omdat hij er te zomers uitziet en men zomerse jurkjes alleen in de sale wilt kopen.
Ja dat snap ik aan een kant wel, ik weet nog dat vorig jaar de lichtblauwe Takkie jurk ook niet goed verkocht werd. Terwijl het een pracht jurk is en als ik hem zie voorbij komen bij een OOTD (outfit of the day) van een Tante Betsy girl, denk ik wow wat een mooie jurk.


Toch hoop ik dat we met ons allen ook in de winter lekker veel kleur gaan dragen, er mag voor mij wel een omslag gemaakt worden. 
Waarom zouden we in de zomer alleen heldere kleurtjes dragen en in de winter donkere kleuren. 
We moeten de boel net opvrolijken in de winter, dat is net een tijd dat men sneller depressief wordt. 
Ik word altijd heel happy van al die vrolijke jurkjes met hun leuke printjes en hoop dat we met ons allen het tegendeel kunnen gaan bewijzen. 
Tante Betsy kun je het hele jaar door dragen en het is toch maar wat fijn als je ook jurken met lange mouwen (3/4 mouwen) hebt in vrolijke kleuren. 


Maar deze nieuwe wintercollectie (AW2017) van Tante Betsy kunnen we wel onze slag slaan wat betreft dit soort jurkjes. Want laten we eerlijk zijn, die kun je in Nederland bijna het hele jaar door dragen. Ik amuseerde me en maakte drie collages met jurkjes van de nieuwe wintercollectie, eentje in blauw, eentje in groen en eentje in rood en roze. Yihaaa ik word er vrolijk van als ik dit allemaal weer zie.


Daarom ben ik nu ook al zo blij met de appeltjes jurken, heerlijke vrolijke kleurtjes en in kleine print en grote print én de Ola jurken kun je met lange mouw of 3/4 mouw dragen (er zit een bandje aan waarmee je er een driekwart mouw van maken kan). 
Zo blij met die Tante van ons! En natuurlijk ook met al die Tante Betsy verkooppunten die ons mee helpen om het Tante Betsy virus te verspreiden...


Hoe is dit eigenlijk voor jullie...draag jij zomerjurkjes het hele jaar door (in de winter met een vest) of draag je net zoals ik in de koudere dagen meer jurkjes met lange mouwen...maar dan wel als het kan met kleur?


Lots of love from Susan

vrijdag 28 juli 2017

Tante Betsy Dress Tori Stripe Red n Blue


Hey girls vandaag laat ik weer eens een jurkje van deze nieuwe winter collectie zien. 
Dress Tori Stripe Red n Blue, een jurk die ook op mijn verlanglijst stond. 
Maar eigenlijk heb ik voor dit soort jurkjes een te grote buste, waardoor het een compacte massa wordt. 



Ik zie het jurkje ook bij SoMuch te koop staan in het zwart wit, maar er zijn al heel wat maten weg. Die is dan ook wel heel gaaf, ik hou van zo'n zwart wit combinatie. 



Maar er is ook een blauwe gestreepte versie bij SoMuch te koop en die ziet er ook heel leuk uit. 



Ik heb de jurk in ieder geval in mijn eigen maat aan en valt prima op maat. Je kunt hem ook live zien in het filmpje dat ik van de week opnam op Facebook (klik hier). 


Nadat ik mijn blogpost gepost had viel me opeens in dat ik ook nog wel even had kunnen vertellen dat de mouwen best lang zijn (66 cm in maat L, gemeten vanaf de schoudermaat). 
Je kunt dit goed zien in het live on Facebook filmpje. 
Op de mouwen zit een leuk borduursel van een vogeltje. 
De lengte van de jurk is in maat L 104 cm (vanaf de schoudernaad gemeten).


Wie weet is hij wel gewoon te koop in een Tante Betsy verkooppunt bij je in de buurt of heb je wel een leuk shoppinguitje in de planning staan. 

Lots of love from Susan

donderdag 27 juli 2017

Sporty in Tante Betsy


Hey girls wat een lieve reacties op de blogpost van gisteren geschreven door Tante Betsy girl Brechtje.
Die tijdens haar vakantie in Zeeland is gaan shoppen bij Tante Betsy verkooppunt het Zwaailicht te Domburg. 


Ik verwacht binnenkort nog een verslag over Tante Betsy verkooppunt Bibliss te Dordrecht. Gemaakt door Tante Betsy girl Monique, die er samen met een vriendin is gaan shoppen. 


Als jullie me nu ook zo'n verslagje (gastblog) willen sturen, neem dan eerst even contact met me op.
En als graag gewoon het verslag als mailtje sturen of via messenger. 
Ik typ zelf al mijn blogposts op mijn iPhone en heel soms op mijn iPad en kan niks met Word bestanden of zo. 
Ik heb ook totaal geen verstand van HTML codes, dus vandaar dat de opmaak van de gastblogpost van gisteren zo raar uit zag. 


Zo nu weer terug naar de orde van de dag, vandaag heb ik mijn fysio afspraak en ga ik oefeningen doen. 
Van de week deed ik op een Tante Betsy Facebook groep een oproepje om hulp qua advies voor een sportbeha voor een grote cup. Uiteindelijk heb ik een Anita sportbh besteld, maar die komt pas morgen aan.
Als sportoutfit doe ik een Tante Betsy Polypants aan met daarop een crossover top en vooralsnog doe ik maar een andere 'sportbh' aan...eentje die niet zoveel steun zal geven. Oh ja ik heb ook nog het nieuwe rode vera vest aangedaan. Mijn sneakers zijn van Asics Gel Lyte 3 (alsmede de fuchsia roze). 


Gisteren ben ik na mijn afspraak met de psychologe gaan fietsen, naar vrienden van ons (onze vriendin Pat was jarig).
Manlief werkt daar in de buurt en eigenlijk had ik met de trein willen gaan, maar besloot om met de fiets te gaan. Goed om lekker in de buitenlucht te zijn en lekker te bewegen (ik had mijn electrische fiets op een lagere ondersteuning gezet zodat ik zelf ook moest mee werken ;)) het was een uur fietsen met af en toe een foto- of selfiestop. 



Weten jullie nog mijn Live on Facebook filmpje? Dat ik vertelde dat ik had willen gaan wandelen toen het tijdens het filmpje enorm begon te regenen...
Ik besloot die middag toch te gaan wandelen (het was inmiddels weer droog), maar deed toch voor de zekerheid mijn Danefae Helen Big Hearts regenjas aan en mijn ZOO Adventure laarzen. En dat was ook wel nodig ook ;). 


Nou girls ik ga me nu klaarmaken en zal op een later tijdstip de foto's er tussen plakken. 
Let op! Ik heb nog twee verkooppunten van mijn Tante Betsy shops lijst gehaald, Break Out te Lemmer en Signature te Leuven verkopen geen Tante Betsy meer hoorde ik van het agentschap.



Lots of love from Susan

woensdag 26 juli 2017

Tante Betsy girl Brechtje shopping at 'Het Zwaailicht'



Hey girls vandaag deel ik weer eens een gastblog post, een Tante Betsy girl mailde me dit leuke verhaal en ik vind het belangrijk om aandacht te schenken aan al die leuke Tante Betsy verkooppunten dus deel ik haar verhaal graag. Vandaag dus een gezellig geschreven blogpost door Tante Betsy girl Brechtje.

Vandaag wil ik heel graag Het Zwaailicht onder de aandacht brengen.
Ik ben op vakantie in Zeeland maar Tante Betsy haar nieuwe collectie is uit. En waar kun je het nu beter passen dan in een stenen winkel. Het was een kleine 70 min. rijden maar het was het meer dan waard.
Bij Susan (365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl ) de website vond ik het verkoop punt (hier staat de lijst):


Het Zwaailicht
Markt 2 in Domburg (ze zitten ook op Facebook).


Lol met de telefoon zijn camera en de verkoopster van Het Zwaailicht.

Een piepklein stukje van mijn verhaal.
Ik ben – 55 kilo afgevallen. En het is gewoon heel moeilijk om je zelf-beeld bij te stellen. Dat vertelde ik tegen de verkoopsters. Alles wat op mijn wensen lijstje stond van de nieuwe collectie van Tante Betsy stond niet. En ik heb mezelf open gesteld voor de adviezen van de 3 top verkoopsters. En het resultaat is verbluffend.


Hier draag ik een Tante Betsy Dress Vera LS Black  ik draag een maat L. Ik wilde hem alleen passen om te kijken hoe hij zou staan. Ik had ondertussen al 2 jurkjes, een vest en een jas.
Maar ik was gewoon verkocht mijn man ook trouwens ook.
Deze jurk zit heerlijk, echt z’n gave jurk.

Mijn complimenten voor de verkoopsters ze waren alle 3 zo behulpzaam. Vonden het stiekem leuk denk ik dat ik een groot gedeelte van de nieuwe Tante collectie wilde passen. Ik ben onzeker over de maat en wat ik moet verhullen maar door 4 adviezen, mijn man en 3 verkoopsters, hielp het onwijs het was zoo leuk! De verkoopster adviseerde mij deze King Louie jurk. Emmy Dress Fuji Ik draag een maat L. Wauw deze verkoopster wist waar ze het over had ik had taille en echt zoo mooi. Geen twijfel deze jurk mocht ook mee.




Deze jurk had ik niet op het oog uit de nieuwe collectie. Tante Betsy Dress Ola Little Apple Blue en ik draag maat L. Maar hij staat zo gaaf en ook met mijn nieuwe blauwe haar.



Deze stond hoog op mijn wishlist de Tante Betsy Hoodie Fit Black ik draag een maat XL omdat ik er ook een jurkje of broek onder wil kunnen en hij net wat trok op de heupen maat L. Het borduursel erop is zo gaaf ik heb allemaal van dit soort laarsjes daar passen ze zo tof bij.



En de laatste die erg hoog op mijn verlang lijstje stond.
De Danefae jas van de vorige collectie maat XL zodat de hoodie en de jurk er nog onder pasten.
Ik ben zoo blij wat een top dag.


Ik meen oprecht dat de verkoopsters van Zwaailicht echt top verkoopsters zijn.
Ze gaven eerlijk advies tips en veel opties ik ben zo geslaagd.
Ga je op vakantie in Zeeland ga er alsjeblieft heen.


Na thuiskomst lees op de camping. Was hier ongeveer ‘’gevoelsmatig’’ windkracht 10 dus dan weten jullie de weersomstandigheden ;).
Heb ik direct foto’s voor jullie gemaakt om te laten zien.
Durf advies te vragen in de winkel pas alsjeblieft in de stenen winkel want wie weet kom je met hele andere dingen thuis dan die op je wensenlijstje stonden.

Fijne vakantie wie nog gaat lieve Betsy girls ik geniet van jullie foto’s! Ik ga shinen op de camping in mijn nieuwe jurkjes.
Lots of love from Susan and Brechtje

Ps sorry lieverds de opmaak ziet er heel raar uit.
Deze blogpost heb ik niet zoals normaal kunnen typen, maar hrb ik gekopieerd en geplakt uit tekst die Brechtje me gestuurd heeft. 
Daarnaast heb ik het FB bericht te vroeg ingepland