donderdag 3 november 2016

Tante Betsy Spring Summer 2017 sneak peek Thursday

Hey girls! De Tante Betsy girls onder ons die allemaal Facebook hebben, zullen vast al de sneak peek van de Spring Summer 2017 collectie hebben gezien van Tante Betsy, die op Tante Betsy haar Facebook pagina te zien is. 
Ik ben er helemaal van aan het stuiteren, zoveel leuke jurkjes en prints kwamen er voorbij. Zo heerlijk om er al even een voorproefje van te krijgen, zo komen we de winter wel door met deze leuke vooruitzichten. 
Jullie hebben vast met me meegenoten en misschien net als ik het filmpje al tig keer bekeken. Ik in ieder geval wel ;) ja je bent Tante Betsy jurkjes verslaafde of niet hè?! Whahaha.




Maar ben je nu uit principe Facebook-loos, dan kun je hier toch gaan mee genieten. 
Let op dit filmpje en de fotocollages die je in deze blogpost gaat zien, zijn heel verslavend. Je wordt er heel hebberig van en gaat je bedenken hoe je kunt zorgen dat je tegen die tijd dat de lente zomercollectie van Tante Betsy uitkomt genoeg geld op je bankrekening hebt staan. 
Gelukkig heb ik nog een hele kast vol met kleding die ik niet meer draag nu ik alleen nog maar Tante Betsy jurkjes draag en niet te vergeten...ik heb een lieve Tante en Nichtjes :D. Ja er is versterking gekomen...dat was natuurlijk wel nodig met de mate waarin ik jullie aansteek met het Tante Betsy virus.


Ik ga jullie nu wat collages laten zien van jurkjes die te zien zijn in het filmpje, de fotograaf van Tante Betsy heet Kevin Rijnders by the way. Gave foto's maak je Kevin!
Zoals bijvoorbeeld deze foto's van de leuke vrolijke zippie jurken, in blauw, groen en rood. De rode staat al heel hoog op mijn wishlist, maar dat snappen jullie wel...rood is nu eenmaal mijn favoriete kleur <3.


Maar ook komt er veel roze in de collectie terug, love it!
Kijk eens wat een heerlijke zoete roze mouwloze zomerjurk, een paar van de romantische Tante Betsy girls zullen wel al zwaar verliefd zijn. 
En die bloemenprint dan in het oud roze...


En oh de knalroze vogeltjesjurk...hebben ;). Die staat hoog aan de top van mijn wishlist, met rode vogeltjes...te leuk. Hij komt er ook in het groen en blauw...leuk leuk!


Ook de rode jurk met mooie halslijn en dat leuke driekwart mouwtje vind ik gaaf!
Ik zag hem al eerder in blauw of is het zwart?...en zag dat er rokjes waren in rood en blauw en vermoedde al dat er dan ook een rode jurk zou komen...yihaaa!


En zucht weer heerlijk romantische bloemenprints...doorknoopjurkje, overslagjurkje...een jurkje met ronde hals en een zippie...yihaaaa! Ja ook daar ben ik al zwaar verliefd op. De groene en een zwarte gaan er zekers van komen en wie weet welke kleurtjes nog :D. 


Ik zag ook nog een leuk bloemetjes printje op een top en een rokje, natuurlijk komt er dan ook een jurk van, wie weet zelfs in meerdere modellen...leuk. Ik ben benieuwd! Van mij mag het wat meer knallen, die groene polkadots met dat blauwe bloemetje op een andere achtergrond...count me in ;). 



Super dat er ook weer mouwloze jurkjes komen, weer dat fijne model van afgelopen zomercollectie, maar ook een heel leuk modelletje met streepjes print...en oh leuk met een borduursel/bloemenprint...
En natuurlijk zullen er ook weer effen jurkjes zijn, jeansjurkjes ook...


Vandaag draag ik trouwens ook een jurk, eigenlijk twee, van de zomercollectie. Dress Lilly en Jacket Dress Denim. Heerlijk om die laatste te combineren met deze jurk en andere jurken of gewoon als jurk te dragen. 


Maar om even toch even íets over mijn derde dag van de Geefmaand November te delen...ik kreeg vandaag Dress Bibi Flora Blue en hij is zo mooi, zoveel mooier als op het plaatje. Ik ben er heel blij mee, dankjewel lieverds, dikke dankjewel knuffels! 
Vandaag verder rustig aan gedaan, ik sliep vannacht weinig...wellicht wel omdat ik nog in stuitermodus zat whahaha. Dus vandaag heerlijk ontvangen en goed voor mezelf gezorgd.
Ik deed er ook even de Jacket Dress Denim bij aan en wow staat ook mooi. Op de foto's even geen andere legging en sieraden aangedaan ;). Binnenkort deel ik wel een foto van mijn look bij deze nieuwe jurk :).


Ik huppelde ook meteen even naar de zolder, daar hing Sweatvest Lotte Jeans. Van het weekend heb ik hem in azijn gelegd en daarna twee keer gewassen met vloeibaar wasmiddel en wat azijn om de kleur te behouden en te zorgen dat hij niet meer afgeeft. 
En natuurlijk ging ik ook nog even op de foto...daarvoor huppelde ik namenlijk naar boven. 
Ik draag by the way mijn eigen maat in deze jurken, maat L, voor het geval je je dat afvraagt. 


En girls hebben jullie ook al jurkjes gezien van de spring summer 2017 collectie waar je helemaal verliefd op bent?! Ik ben benieuwd welke jullie allemaal leuk vinden. 

Lots of love from Susan