maandag 7 november 2016

Relaxed Monday


Hey girls daar ben ik weer met een kwebbelblogpost, ik heb vandaag lekker rustig aan gedaan, een kadootje voor mezelf op mijn vrije dag. 
Ik heb vanmorgen op al jullie reacties van de afgelopen dagen zelf een reactie achtergelaten en een stel dikke knuffels. Ik ben nu eenmaal een knuffelkont ;).
 
 
Verder manlief aangeboden om komende zaterdag met de trein naar Utrecht te gaan naar de verzamelaarsbeurs, zodat hij niet hoeft te rijden (is voor ons twee uur rijden heen én terug) en dat hij ook lekker uitgerust aan komt. 
Denkelijk een Hema treinkaartje kopen, voor een kruidvat treinkaartje ben ik veel te laat, maar dat zou wel perfect zijn geweest. Manlief was blij met mijn voorstel. 



Vanmiddag te voet een pakketje gaan wegbrengen naar het Kiala pakketpunt in de buurt. Lekker even goed voor mezelf en mijn lijf zorgen door een wandeling in de buitenlucht te maken. Onderweg nog even een praatje gemaakt met een medewerker van de gemeente die op aan het ruimen was bij de leeggoed/papier containers. Ik gooide een zak met kleding in de kleding container. 
Genoten van de wandeling ook al miezerde het...ik was net roodkapje met mijn Danefae jas aan met capuchon op hihi. Hieronder een oudere foto...in deze blogpost diverse 'oudere' foto's ;). 


Thuisgekomen nog even bladeren van de stoep geveegd en een praatje gemaakt met een buurvrouw verderop. En terwijl ik stond te praten over minibiebs/weggeefkasten ook meteen bij mijn buurvrouwen (twee huizen) de stoep geveegd. 


Ik heb ook eindelijk mijn 'About' pagina aangepast, dus als je het leuk vind kun je daar ook nog even gezellig gaan lezen. Niet dat ik zo heel veel nieuws daar te melden heb, maar vond het nu eindelijk tijd om daar een Nederlandse tekst te plaatsen ;). Wel zo leuk voor nieuwe Tante Betsy girls én Tante Betsy wannabees. 




Zo en nu ga ik heerlijk relaxen met manlief, we liggen al in bed (scheelt verwarmingskosten hihi) lekker Netflix of HBO kijken. We houden nu eenmaal van films en series kijken ;). 

Lots of love from Susan