woensdag 23 november 2016

Giving and receiving Wednesday


Hey girls vandaag deel ik weer eens iets over de Geefmaand November. Door een reactie van iemand van de Facebook groep voelde ik me geremd om er iets over te delen. Ze vond mijn berichtjes spam, omdat ik er een Tante Betsy blogpost deelde. Nog wel dé blogpost Let's spread some love...dit was voor mij een domper op mijn geefacties. Niet dat ik er niks meer mee deed hoor, maar de behoefte het hier en daar te delen verging me daardoor. 


Vandaag fietste ik naar Minibieb De Medeklinker in Landgraaf en ik ging meteen gezellig op bezoek. 
Ik ken Saskia en family van de Elf Fantasy Fair (oftewel Elfia), nou ja kennen is een groot woord, we hebben elkaar wel eens even gesproken. Nu zag ik haar op de bank zitten (of nou ja iemand op de bank zitten) en heb even aangebeld om hoi te zeggen. Ik werd uitgenodigd voor een kop thee en dat slaan we dan toch niet af, dat is natuurlijk ook een ontvangmomentje en hebben gezellig gepraat. Daarna togen we naar de zolder waar nog meer boeken lagen en nam ik een hele stapel mee naar huis hihi. Zo werd geven weer ontvangen :D. 


Jullie hebben vast al gezien dat Tante Betsy weer een leuke geefactie/winactie heeft op haar Facebook pagina, ze geeft vier setjes weg. 
Zo lief van Tante! Je kunt kiezen tussen een rood setje, een blauw setje, een groen setje en een bruin setje. Ik zag al een aantal bekende Tante Betsy girls die mee doen, leuk! Ik duim voor jullie girls en als ik win dan geef ik hem door ;). 


Heel snel komt ook mijn winactie, de eerste Tante Betsy jurk is verkocht op mijn Marktplaats account en onderweg en is vandaag aangekomen zo te zien op de PostNL app.
Hopelijk doen jullie ook gezellig mee met die Facebook winactie op mijn pagina!
Wat vinden jullie? Zal ik weer vragen om een Tante Betsy foto reactie of zal ik niet teveel eisen stellen?
Mmm alhoewel het ook wel leuk is om foto's te zien en te kunnen delen (oops ik heb er nog wat te delen van de vorige Facebook winactie...schaam schaam...).
Tsja mijn lijstjes niet bijgehouden...dat zijn minpunten. 
Ik hoor graag jullie gedachten erover...over die foto reactie bij de Facebook winactie...niet over mijn minpunten whahaha. 


De andere winactie die komt er ook aan, die komt dan op mijn blog, maar dat zal ergens begin december worden...
Daar is de voorwaarde dat je moet reageren onder mijn blogpost én een Tante Betsy foto insturen naar mijn emailadres. 


Leuk trouwens dat er al een heel aantal bekende Tante Betsy girls de weg hebben gevonden naar de openbare Facebook groep Tante Betsy Liefde
Er zijn een aantal dames die al een berichtje geplaatst hebben, ook leuk dat er Tante Betsy verkooppunten zijn die iets komen delen. Zoals de blogpost van Diezijner door Nynke, Binnie die verwijst naar de winactie op haar pagina en Karin die midseason sale heeft met een paar Tante Betsy items van webshop Pinka. Geen doorklik links deze keer, ga maar zelf spieken bij Tante Betsy Liefde. 

Lots of love from Susan